Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Dilaraginosss hayırlı olsun transferin:) İnşallah güzel haberlerini alırız buradan. Ben de adetimi bekliyorum. Nasıl geçti transferin? Aynı merkezde tedavi gördüğümüz için merak ediyorum.
Canım heyecan vardı transferim çok rahattı fakat ben çok sıkışık gitmişim hemşire hanımlar kontrollü bir şekilde sürekli ultrasondan bakarak idrarı boşaltmamı sağladılar, yeterli konum gerçekleşince de transferim oldu sanırım 5 dakika sürdü. İlaçlara devam artı olarak kan sulandırıcı iğne verildi. Ayın 23 ü test tarihim inşallah hayırlı olur . Sen ne durumdasın ?

Benim de bugün 2inci kontrolum vardi 5 yumurta buyumus sadece en buyugu 17 mm digerleri kucuk kalmis ilacin dozunu dusurdu pazartesi tekrar dedi halbuki hepsi buyuseydi pazartesi opu yapilacakti boyle giderse dondurcak birsey kalmayacak dedi bunu avantaja cevirmemiz lazım dedi kararttım enseyi moralim bozuk tek sevindigim nokta rahim duvari kalınlığı iyiymiş poff

Iyi geceler kizlar
Rahim duvari kalinligiyla ilgili dr bisey demedi bana E _elf_ sanirim tutunmayi kolaylastiriyo kalin olmasi oyle mi?
Bugun kontrolum vardi sagda 4 solda 4 yumurta saydi dr.um yani 8 tane iyi durumun dedi ama bilmiyorum
Kizlar birde opu oncesi cinsel perhiz icin dr.unuz birsey soyledi mi bana soylemedi de internete baktim 48-72 saat diyor ama

pazartesi gitmiştim doktora bugün eşiniz perhizi bozsun demişti.Perşembe de opu oldu.

Merhaba kızlar. Ben de bu ay ikinci denememi yaptırdım. Birincisi mart ayında olmuştu. 4 yumurta alınmıştı ancak biri işlem gördü o da dollenmemisti. Dr vitamin verdi 4 ay kullan dedi. Ağustosa kaldık. 28 temmuz da adet oldum. Perşembe günü yumurtalarım toplandı. Daha iyi durumdaydı. Ama yine 4 yumurta almış doktorum. Sol yumurtaligim boş hiç oluşmuyor. Sağdan 4 tane alındı. Dün aradılar cesaretim yoktu telefonu açmaya eşim konuştu. Ikisi işlem görmüş biri döllenmiş. Inşallah gelişimi devam eder de transfer olur. Çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Her şey Allah tan O ol deyince oluverir.

Rabbim hayırlısıyla nasip etsin ins

moral bozmak yok canim bizim ve ileride dogacak olan bebislerimizin en cok ihtiyaci olan sey moral

pazartesi gitmiştim doktora bugün eşiniz perhizi bozsun demişti.Perşembe de opu oldu.
anladim yani 2.5 gun olmus. Dr bize bisey demedi ama bizde oyle ayarladik sagolasin

Allah.tan umit kesilmez canim bak ne guzel biri dollenmis

O bir taneden olur mu olur insallahhhh,benim de 11 vardi kala kala 2 tane kaldi.Iyi dusun iyi olsun insallah:)

Bize de yumurta baskılayıcı iğneden sonra yasakladılar. Sanırım olası bir döllenmeye karşı. Test gününe kadar da yasaktı

Merhaba arkadaşlar bende agustos tupbebek mucadelesine bir haftadır başladım insaAllah yumurtaciklarim istenilen kadar büyürse 9.opu işlemi perşembe günü gerçekleşecek...Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarda unitmayin

Rahim duvarının belli bir kalınlığı olması gerekiyormuş benim 11 mm fln olmuş çok iyi dedi. Pazartesi tekrar gideceğim döllenme olur inşallah morallerimizi yüksek tutmak lazım ama bu hormonlar benim sinirimi zıplatıyor galiba. Bakalım neler olacak bize de cinsel perhiz fln hiç birşey soylemediler henuz söylerler mi bilmem

Bize de yumurta baskılayıcı iğneden sonra yasakladılar. Sanırım olası bir döllenmeye karşı. Test gününe kadar da yasaktı
benimde bugun kontrolum vardi. Ve yasaklafi bizimde aynen.

Hayirlisi olsun. 9. Denemen mi canim
hicc moral bozma Allah ol desin olur

Umudum- canim bir liste yapsak ilk mesaja herkes yazsa opu sunu kacinci deneme oldugunu falan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…