Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Yine hayallerim başıma yıkıldı. Bugünkü değerim 505.2. İki kat artmadı. Bari ben zaten ümitlerimi kesmişken hiç pızitif çıkmasaydı.

Tebrik ederim benimde böyle cıkmıştı o zaman silik geliyordu bana da ama test gayet net kan degerinde cok yüksek geliyor
Canımmm insallah çok sağol insallah Kan da görürüm güzel şeyler....Bu erken gebelik testiydi ama sonra bazen yanıltıcı olabiliyor diye normal test aldım oradada çıktı ..bugün 3 kez test yaptım...benim normal gebelik şansım yok tüplerim alındı yani sadece tüp bebek denemelerimde test yapabiliyorum..o yüzden sabrettim 10 .güne kadar ama sonra toptan yaptıminsallah güzel devam eder..

merhaba arkadaslar 2 yıl içinde 6 defa tüp bebek deneyen bir arkasınız olarak artık yumurta donasyonuna basvurucucam eylül de...elimde 1 adet humatrop ilaç kaldı cok cüzi bir fiyata satıcam..ben bülent tıras hastasıydım onların yazdığııı büyüme hormonu ilaçlardan bir tanesi

Değerlerim 6 eylülde 29.3, 8 Eylülde 106.7, 10 Eylülde 306.7ydi. Ancak bugün iki kat artmadı. 505.2 çıktı
Cokta kötü değil illaki tam 2 kat olmayacak 10 eylülde saat kaçta yaptın testi arası tam 48 saatmi. ..şimdiden aklına kötü seyler getirme canım benim ..kese için ne zaman gideceksin?

Cokta kötü değil illaki tam 2 kat olmayacak 10 eylülde saat kaçta yaptın testi arası tam 48 saatmi. ..şimdiden aklına kötü seyler getirme canım benim ..kese için ne zaman gideceksin?
Hepsini aynı saatlerde yaptırdım canım. 5 veya 10 dakika oynar ancak. Bana hep hemşireler iki kat demişti. Olmayınca olumsuz düşündüm tabi.

Değerlerim 6 eylülde 29.3, 8 Eylülde 106.7, 10 Eylülde 306.7ydi. Ancak bugün iki kat artmadı. 505.2 çıktı
canım artışlar iki kat değil de yüzde 60 kadarı olarak hesaplanır,senin de son iki değerin arasında %60dan fazla artış olmuş. sıkma bence canını doktorunda devam diyor.bir bakalım ultrason ne söyleyecek?

Bana hemşireler her zaman iki kat artış bekliyoruz diyorlardı. O yüzden iki kat artmadığı için telaşlandım.

Canım inşallah dediğiniz gibidir. İnşallah doktorda güzel şeyler söyler.

Kese için de yarın bu sonuca göre yönlendirme yapacaklardı. Bilmiyorum artık yarın ne diyecekler. Sabahı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…