- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
belirsizlikler icinde kayboldum canim. :) degerim 884tu en son cuma kese gormeye gidecegim insallah. Ayrica tesekkur ederim canim benim aklina dustugum icinBeth18 nerdesin naptın kayboldun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belirsizlikler icinde kayboldum canim. :) degerim 884tu en son cuma kese gormeye gidecegim insallah. Ayrica tesekkur ederim canim benim aklina dustugum icinBeth18 nerdesin naptın kayboldun?
Sen naptin canim bugun kontrolun vardi sanirim duydunuzmu kalp atislarinitebrik ederim sağlıkla kucağına alman dileğiyle
sagolasin canim benim direnisci bebegim hala direniyor bakalim sonucunda ne olacak seninde hayirli ugurlu olsun insallah pozitifi gorursunBeth18 canım Bayadır takip edemedim bu topiği . En son değerin düşüktü . Şuan 884 olmuş senin adina da çok sevindim . İnşallah keseyi de görürsün ve gebeliğin hep sağlıklı devam eder .. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bence sen kendini çok fazla dinliyosun bukadar strest yaparsan tabiki ağrı kasılma olur böyle yaparsan sana da iyi gelmez bebegine de.. Bu zamanının tadını çıkar ve keyifli ol nacizane tavsiyemArkadaşlar benim sanki adet olacakmışım gibi çok kötü karnım ağırıyor ve de belim. Niye acaba. Sizede oluyor mu.
Kendimi dinlemiyorum canım. Ama gerçekten bugün ağrılarım var.Bence sen kendini çok fazla dinliyosun bukadar strest yaparsan tabiki ağrı kasılma olur böyle yaparsan sana da iyi gelmez bebegine de.. Bu zamanının tadını çıkar ve keyifli ol nacizane tavsiyem
Adet zamanın geçmedi mi canımKendimi dinlemiyorum canım. Ama gerçekten bugün ağrılarım var.
Canım transferin sekizinci günü 1 eylülde adet gördüm zaten. Geçti yani.Adet zamanın geçmedi mi canım
Tamam şimdi hatırladım ya senin sonradan artmıştı değerin. Belki gaz falan vardır o zaman da karın ağrısı oluyor panikleme hemen kötü şeyler düşünme canımCanım transferin sekizinci günü 1 eylülde adet gördüm zaten. Geçti yani.
Bak ben kendimi kötü hissettiğimde telefondan Meryem suresini açıp hem bebeğime dinletiyorum hem kendim dinliyorum Rabbimin mucizeleri çok elbet bize de birisini nasip ederCanım transferin sekizinci günü 1 eylülde adet gördüm zaten. Geçti yani.
Canım düşnmememek için elimden geleni yapıyorumTamam şimdi hatırladım ya senin sonradan artmıştı değerin. Belki gaz falan vardır o zaman da karın ağrısı oluyor panikleme hemen kötü şeyler düşünme canım
Bende rahatlamak için meryem ve yasin okuyorum. Bol bol dua ediyorum. İkinci seferdir niyet için 4444 Tefriciye çekiyorum. İnşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder.Bak ben kendimi kötü hissettiğimde telefondan Meryem suresini açıp hem bebeğime dinletiyorum hem kendim dinliyorum Rabbimin mucizeleri çok elbet bize de birisini nasip eder
Seni öyle iyi anlıyorum ki canım arada kalmak çok kötü bende öyleyim ne sevinebiliyorum ne uzulebiliyorum karmakarışık haldeyim. Sabredicez dua edip beklicez canımCanım düşnmememek için elimden geleni yapıyorum
belirsizlikler icinde kayboldum canim. :) degerim 884tu en son cuma kese gormeye gidecegim insallah. Ayrica tesekkur ederim canim benim aklina dustugum icin
Rabbim hakkımızda hayırlı şeyler nasip etsin inşallah canımSeni öyle iyi anlıyorum ki canım arada kalmak çok kötü bende öyleyim ne sevinebiliyorum ne uzulebiliyorum karmakarışık haldeyim. Sabredicez dua edip beklicez canım
Amin inşallah. Şimdi sen ben Beth18 3'ümüz kaldık durumu belirsiz olan inşallah peşpeşe mutlu haberleri alırız beni yarın çağırdı doktorum muayene için en son pazartesi kan vermiştim 525.80 çıktıRabbim hakkımızda hayırlı şeyler nasip etsin inşallah canım
Canım inşallah güzel haberlerle dönersin. Bize de umut olursun. Rabbim yardım etsin.Amin inşallah. Şimdi sen ben Beth18 3'ümüz kaldık durumu belirsiz olan inşallah peşpeşe mutlu haberleri alırız beni yarın çağırdı doktorum muayene için en son pazartesi kan vermiştim 525.80 çıktı
Ahh canım ahh Amin inşallahCanım inşallah güzel haberlerle dönersin. Bize de umut olursun. Rabbim yardım etsin.