Çok şükür canım her teste korkuyla gidiyorum ama çok şükür. Salı günü tekrar yaptırmamı istediler. İnşallah yine katlar.Değerlerin güzel artıyor canım çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım her teste korkuyla gidiyorum ama çok şükür. Salı günü tekrar yaptırmamı istediler. İnşallah yine katlar.Değerlerin güzel artıyor canım çok şükür
ben aşılamada jelini kullanmıştım gecikme yaptı benden bıraktıktan 4 gün sonra adet olmuştumProgestan iğne adet gecikmesi yapıyor mu bilgisi olan var mı acaba
Yapar Can'ım iğneyi kesmezsen.Progestan iğne adet gecikmesi yapıyor mu bilgisi olan var mı acaba
Çok şükür canım her teste korkuyla gidiyorum ama çok şükür. Salı günü tekrar yaptırmamı istediler. İnşallah yine katlar.
Aminnn canım. Çok teşekkür ediyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.hadi hayırlı olsun canım allah ım hayırlısı ile devamını getirsin inşallah yüzünü güldürsün rabbim
Diş teli olayı pek mantıklı değil sanki arkadaşım ya !! Tel Zaten enfeksiyon kaynağı temizlemesi Zor sıkıntılı,süreç uzun.bir de gebelikte diş etleri deli gibi hassaslaşır,gebelik gingiviti derler bu duruma htta,diş etleri şişer kanar ağrı yapar, bi de dişlerin de tel olduğunu düşün ağlatır yanii :) bence sen o işi Doğum sonrasına ertele en güzelikızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. Biliyorsunuzdur ben tüp bebek tedavisi görüyorum ve şuan embriyolarım donduruldu . İlk Adetle birlikte laporaskobi olacağım. sonraki ay da transfer yapılacak. Sorum şu bu sırada da dişlerime tel taktırmak istiyorum. Sizce herhangi bir sakıncası olur mu
Ben de Barış ata 'nın hastasıyım :) Benim de 10tane toplanmıştı yumurtam,5.güne 3 tane kaldı sadece bizde iki tarafta da problem vardı maalesef.5.gün biri transfer edildi,kalan 2tanesi içinde embriyolog İpek Hnm var görüşmüşsünüZdür mutlaka embriyolar geriden geliyor ben 1gün daha beklemek 6.günü görmek istiyorum dedi. 6.günde aradığında embriyolardan 1 tanesinin gelişiminin durduğunu ama diğerinin çok güzel büyüdüğünü ve transfer ettikleri embriyonun kalitesinde olduğunu donduracaklarını söyledi :) buarada benim ilk denememdi,poziTifi gördüm çok şükür!! Hiç dert etme arkadaşım emin ellerdesin Barış bey tam bir akademisyen yurtdışında sürekli güncel eğitimlere katılan yenilikçi bir adam,ben kendim de hemşireyim sektörün içindeyim yani Barış bey e güvenim sonsuz.hastane konusuna gelince de laboratuvardaki herşey son sistem o yüzden Zaten 6-7gün bekletebiliyorlar embriyoları kültür ortamında gerekli teçhizata sahipler çünkü.ve kesin olacaksa transfer yapıyorlar.. öyle verelim de içerde büyürse büyür olmazsa bidaha yapar parasını alırız gibi bir dertleri Yok. Sizin sıkıntı neydi??Slm kızlar
Ben de koç üniversitesinde
Barış ata ya gidiyorum yumurtaları toplandı 10 tanesi döllendi bugün 6. Gün embriyolarim çok yavaş gelistiginden doktor 1 gün daha bekliycez dedi olmadı tekrar başa donucekmisiz aranızda benim gibi olan var mı yada bilgisi olan, .......Bilginize ihtiyacım var
Yok hayır pgt yapılmadı bana bahsi bile geçmedi,senin sorun meydi?Benim bu arada embriyolara eger cikarlarsa genetik test de yapilacak
Senin olmusmuydu
Son testi 5 saat filan erken verdim,tabi kese görünmeden belli olmaz ama bize sorulmadan 2 konması şaşırttı beniMerve hanim bence tek görünüyor
İki katı değer olmasi lazim 11. Gün 376×2 ertesi gün de 2 katı şeklinde ilerliyor
Çift koymuş ama bence biri tutmuş canım.
aminn teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız çocuklarımızıBiraz saçma olmuş tabi
Gel de güven şimdi doktora....
İnş hersey yolunda gider de bidaha gerek kalmaz