Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmm insallah çok sağol insallah Kan da görürüm güzel şeyler....Bu erken gebelik testiydi ama sonra bazen yanıltıcı olabiliyor diye normal test aldım oradada çıktı ..bugün 3 kez test yaptım...benim normal gebelik şansım yok tüplerim alındı yani sadece tüp bebek denemelerimde test yapabiliyorum..o yüzden sabrettim 10 .güne kadar ama sonra toptan yaptıminsallah güzel devam eder..Tebrik ederim benimde böyle cıkmıştı o zaman silik geliyordu bana da ama test gayet net kan degerinde cok yüksek geliyor
Canım kacıncı günün doktor ne dedi ...hemen karamsar olma ..Yine hayallerim başıma yıkıldı. Bugünkü değerim 505.2. İki kat artmadı. Bari ben zaten ümitlerimi kesmişken hiç pızitif çıkmasaydı.
18. gündü canım. Dördüncü test. Doktora yazdım ama daha dönmedi. Ama sonuçta iki kat artması gerekiyordu.Canım kacıncı günün doktor ne dedi ...hemen karamsar olma ..
Evet tatlım biliyorum ama hemen Zihni'ni bulandırma ne kadar artmış iki kattan az tamam ama nekadar..18. gündü canım. Dördüncü test. Doktora yazdım ama daha dönmedi. Ama sonuçta iki kat artması gerekiyordu.
Değerlerim 6 eylülde 29.3, 8 Eylülde 106.7, 10 Eylülde 306.7ydi. Ancak bugün iki kat artmadı. 505.2 çıktıEvet tatlım biliyorum ama hemen Zihni'ni bulandırma ne kadar artmış iki kattan az tamam ama nekadar..
Yarın tekrar test ver canım. Inşallah hayırlı haberler verirsin...Yine hayallerim başıma yıkıldı. Bugünkü değerim 505.2. İki kat artmadı. Bari ben zaten ümitlerimi kesmişken hiç pızitif çıkmasaydı.
Değerin bence normal ama tabi doktorun dedikleri veya diyecekleri asıl önemli olanDeğerlerim 6 eylülde 29.3, 8 Eylülde 106.7, 10 Eylülde 306.7ydi. Ancak bugün iki kat artmadı. 505.2 çıktı
Bende versem mi diye düşünüyorum. Ama değişmezse diye de korkuyorum.Yarın tekrar test ver canım. Inşallah hayırlı haberler verirsin...
Doktor bi dönse canım. Rahatlıycaö. İyi veya kötü biley söylese. Bekliyorum.Değerin bence normal ama tabi doktorun dedikleri veya diyecekleri asıl önemli olan
Cokta kötü değil illaki tam 2 kat olmayacak 10 eylülde saat kaçta yaptın testi arası tam 48 saatmi. ..şimdiden aklına kötü seyler getirme canım benim ..kese için ne zaman gideceksin?Değerlerim 6 eylülde 29.3, 8 Eylülde 106.7, 10 Eylülde 306.7ydi. Ancak bugün iki kat artmadı. 505.2 çıktı
Hepsini aynı saatlerde yaptırdım canım. 5 veya 10 dakika oynar ancak. Bana hep hemşireler iki kat demişti. Olmayınca olumsuz düşündüm tabi.Cokta kötü değil illaki tam 2 kat olmayacak 10 eylülde saat kaçta yaptın testi arası tam 48 saatmi. ..şimdiden aklına kötü seyler getirme canım benim ..kese için ne zaman gideceksin?
canım artışlar iki kat değil de yüzde 60 kadarı olarak hesaplanır,senin de son iki değerin arasında %60dan fazla artış olmuş. sıkma bence canını doktorunda devam diyor.bir bakalım ultrason ne söyleyecek?Değerlerim 6 eylülde 29.3, 8 Eylülde 106.7, 10 Eylülde 306.7ydi. Ancak bugün iki kat artmadı. 505.2 çıktı
Bana hemşireler her zaman iki kat artış bekliyoruz diyorlardı. O yüzden iki kat artmadığı için telaşlandım.canım artışlar iki kat değil de yüzde 60 kadarı olarak hesaplanır,senin de son iki değerin arasında %60dan fazla artış olmuş. sıkma bence canını doktorunda devam diyor.bir bakalım ultrason ne söyleyecek?
Canım inşallah dediğiniz gibidir. İnşallah doktorda güzel şeyler söyler.canım artışlar iki kat değil de yüzde 60 kadarı olarak hesaplanır,senin de son iki değerin arasında %60dan fazla artış olmuş. sıkma bence canını doktorunda devam diyor.bir bakalım ultrason ne söyleyecek?
Kese için de yarın bu sonuca göre yönlendirme yapacaklardı. Bilmiyorum artık yarın ne diyecekler. Sabahı bekliyorum.Cokta kötü değil illaki tam 2 kat olmayacak 10 eylülde saat kaçta yaptın testi arası tam 48 saatmi. ..şimdiden aklına kötü seyler getirme canım benim ..kese için ne zaman gideceksin?
Sakın stres yapma. Bence bebegin senle beraber... Rabbim ol desin olsun inşallahDoktor bi dönse canım. Rahatlıycaö. İyi veya kötü biley söylese. Bekliyorum.
Aminnnn canım. Allah razı olsun.Sakın stres yapma. Bence bebegin senle beraber... Rabbim ol desin olsun inşallah
Yok tatlım birşey öyle telaşa kapılma. Güzelce uyu bu gece yarın olsun hekiminle konuş..Kese için de yarın bu sonuca göre yönlendirme yapacaklardı. Bilmiyorum artık yarın ne diyecekler. Sabahı bekliyorum.