Zaten ağlamaktan gözüm ağırdı. Uyumak en iyisi. İnşallah yarın sizlerle güzel haberler paylaşırım.Yok tatlım birşey öyle telaşa kapılma. Güzelce uyu bu gece yarın olsun hekiminle konuş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten ağlamaktan gözüm ağırdı. Uyumak en iyisi. İnşallah yarın sizlerle güzel haberler paylaşırım.Yok tatlım birşey öyle telaşa kapılma. Güzelce uyu bu gece yarın olsun hekiminle konuş..
Bence önemli birşey görmediği için doktorun geri dönüş yapmamıştır. Yoksa hemen seni çağırırdı canım.onlar bizler gibi hemen herşeyi sıkıntı yapmazlar. Sadece gerçekten ciddi bir sorun varsa müdahale ederler. Sen şimdi mışıl mışıl uyu bebeğinin senin moraline ihtiyacı var canım. Bizler anneliği kolay elde edemeyenleriz. Ama bak Allah sana nasip etmiş. Yer gök dua üzerine kurulmuştur. Duanı et ve içini ferahlat. Hiç olumsuz düşünme. Gelecek güzel gunlerin hayalini kur tatlım. Allah'a emanet ol sen ve bebegin inşallahAminnnn canım. Allah razı olsun.
İnşallah canım çok saolun. Sizlerle dertleştikten sonra moralim biraz daha düzeldi. Yarın iyi haberlerle dönerim inşallah.Bence önemli birşey görmediği için doktorun geri dönüş yapmamıştır. Yoksa hemen seni çağırırdı canım.onlar bizler gibi hemen herşeyi sıkıntı yapmazlar. Sadece gerçekten ciddi bir sorun varsa müdahale ederler. Sen şimdi mışıl mışıl uyu bebeğinin senin moraline ihtiyacı var canım. Bizler anneliği kolay elde edemeyenleriz. Ama bak Allah sana nasip etmiş. Yer gök dua üzerine kurulmuştur. Duanı et ve içini ferahlat. Hiç olumsuz düşünme. Gelecek güzel gunlerin hayalini kur tatlım. Allah'a emanet ol sen ve bebegin inşallah
Inşallah kesin haber bekliyoruz unutma bizleri sevincindenİnşallah canım çok saolun. Sizlerle dertleştikten sonra moralim biraz daha düzeldi. Yarın iyi haberlerle dönerim inşallah.
İnşallah sevinirim. Unutmam merak etme canımInşallah kesin haber bekliyoruz unutma bizleri sevincinden
Bence gayet ıyı degerın boşuna stres yapma kuzunu düşünDeğerlerim 6 eylülde 29.3, 8 Eylülde 106.7, 10 Eylülde 306.7ydi. Ancak bugün iki kat artmadı. 505.2 çıktı
İnşallah canım. İnşallah sizlerin dediği gibidir. Ben üzüldüğümle kalırım.Bence gayet ıyı degerın boşuna stres yapma kuzunu düşün
Embriyo gelişiminde 3.günden sonra spermin kalitesi gidişatta büyük rol oynuyormuş bana da Barış bey ve ipek Hnm öyle demişti.senin eşinde bir problem var mıydı?sende ki problem neydi?Bence de değerler kötü değil içini ferah tut
Bu arada benim de embriyolarim gelişimi tamamen durmuş barış bey Sperm den dolayi embriyolar gerileme olurmuş dedi
Daha once böyle bir sorun yaşayan var mı ne yapildi Sperm için başka ne yapılabilir ki.... kafamı z karıştı iyice...
tebrik ederim sağlıkla kucağına alman dileğiyleCanımmm insallah çok sağol insallah Kan da görürüm güzel şeyler....Bu erken gebelik testiydi ama sonra bazen yanıltıcı olabiliyor diye normal test aldım oradada çıktı ..bugün 3 kez test yaptım...benim normal gebelik şansım yok tüplerim alındı yani sadece tüp bebek denemelerimde test yapabiliyorum..o yüzden sabrettim 10 .güne kadar ama sonra toptan yaptıminsallah güzel devam eder..
tebrik ederim sağlıkla kucağına alman dileğiyleCanımmm insallah çok sağol insallah Kan da görürüm güzel şeyler....Bu erken gebelik testiydi ama sonra bazen yanıltıcı olabiliyor diye normal test aldım oradada çıktı ..bugün 3 kez test yaptım...benim normal gebelik şansım yok tüplerim alındı yani sadece tüp bebek denemelerimde test yapabiliyorum..o yüzden sabrettim 10 .güne kadar ama sonra toptan yaptıminsallah güzel devam eder..
Sağol canımm insallah ..Dediğin gibi insallah sağlıklı alırız evlatlarımızı kucağımızatebrik ederim sağlıkla kucağına alman dileğiyle
Geçmiş oldun canım insallah tez zamanda yavruna kavuşursun...sorununu bilmiyorum ama bütün tedavini Bülent beymi yaptı? Bazen hekim değiştirmek güzel sonuçlar verebiliyor..umarım en kısa zamanda dileğin istediğin şekliyle gerçekleşir...merhaba arkadaslar 2 yıl içinde 6 defa tüp bebek deneyen bir arkasınız olarak artık yumurta donasyonuna basvurucucam eylül de...elimde 1 adet humatrop ilaç kaldı cok cüzi bir fiyata satıcam..ben bülent tıras hastasıydım onların yazdığııı büyüme hormonu ilaçlardan bir tanesi
Ya bak gördünmü telaşlanıyorsun hemen ..sakin olmamız lazım kuzum daha yolumuz var bebişlerimizi kucağımıza alana kadar bazı problemlere soğuk kanlı yaklaşmalıyız..yoksa nebyaparız 9 ay bünye dayanmaz.. ...İnsallah perşembe güzel haberler alacaksın..Arkadaşlar sabah hemşireleri sonuç için aradım. Hemen kötü düşünmeyelim. Bazen olabiliyor. Perşembe testi tekrarlayalım dedi.
:) saol canım inşallah güzel haberler alırız. Sanırım bu telaşe Allah nasip ederse 9 ay bitmiycek. O yüzden dediğin gibi biraz soğuk kanlı olmak lazım canım. Çok teşekkür ediyorum :)Ya bak gördünmü telaşlanıyorsun hemen ..sakin olmamız lazım kuzum daha yolumuz var bebişlerimizi kucağımıza alana kadar bazı problemlere soğuk kanlı yaklaşmalıyız..yoksa nebyaparız 9 ay bünye dayanmaz.. ...İnsallah perşembe güzel haberler alacaksın..
Ne dedim dün gece sana tatlım bebişin seninle içime doğmuştu. Ama bu şekilde stres yapma lütfen bizler de üzülüyoruz çünkü... ne olursa olsun bizler birbirimize moral vereceğiz ve inşallah her birimiz bebislerimize kavuşacağız. Bundan sonra panik yapma tatlım. Sadece dua et ki Rabbim hem seni hem de bebeğini korusun . Perşembe günü de hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah:) saol canım inşallah güzel haberler alırız. Sanırım bu telaşe Allah nasip ederse 9 ay bitmiycek. O yüzden dediğin gibi biraz soğuk kanlı olmak lazım canım. Çok teşekkür ediyorum :)
İnşallah perşembe günü güzel haberler alır güzel güzel paylaşırım sizlerle :)Ne dedim dün gece sana tatlım bebişin seninle içime doğmuştu. Ama bu şekilde stres yapma lütfen bizler de üzülüyoruz çünkü... ne olursa olsun bizler birbirimize moral vereceğiz ve inşallah her birimiz bebislerimize kavuşacağız. Bundan sonra panik yapma tatlım. Sadece dua et ki Rabbim hem seni hem de bebeğini korusun . Perşembe günü de hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah