Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

İnşallah canım inşallah. Şimdide değerin katlanmadı için dua etme zamanı :)

Canım çok saol. Valla Allah ol demiş gerçekten. Aslında ben erken test yapmazdım da adet görünce yaptım. Bugün de testin sonucunu almaya bile ben gitmedim. Sonuç belli diye. Herşey bitti derken Rabbim bir kapı daha açtı. İnşallah güzel devam eder. Allah herkese yaşatsın inşallah.

Ya Allaha şükürler olsun çok sevindim:) yalnız doktorun da felaket tellalı gibiymiş.ama neyseki kimsenin şöle olabilir böle olabilir demesiyle olmuyor Allah ne derse o oluyor.canım inan cok sevindim senin adına.inşallah sağlıkla mutluluklada kucağına alırsın

Gözün aydın canım Hayırlı olsun değerlerin katlanarak artsın inşallah :) Darısı bizlere olsun

Ay canım ben olmadı sanmıştım seninki ya Allahtan umut kesilmiyor hadi inşallah iyi haberler ver bize.bugun ne gusel haberler aldık böle.ya ne zaman gitceksiniz doktora bizede haber ver lütfen

Tebrik ederim canim cok sevindim saglicakla al bebegini kucagina

Çok sevindim canım ya Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Canım hayırlı olsun RabBim yeterki OL DESIN

Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)

Pozitif alan herkesin gözü aydın olsun.umarim sağ salim kucağıniza alırsınız.

kızlar hepınızden Allah razı olsun Allah hepinizin kucagını bebişlerle doldursun ardından da benım.

şukurler olsun Rabbıme
hıkmetınden sual olunmaz
bugunku durumuma sukrettım hıc o degerı gormeyebılırdım cunku
sırf bu gunku heyecanı yaşadıgım ıcın bıle Rabbıme bınlerce sukur

ben işteyken net cekmıyordu eşim baktı sonucumuza bana gonderdı
şok oldum resmen
betahcg.nın azaldıgını dusunuyorduk ıkımızde
ama yınede yuksek degıldı
sonra dr. a gıderken bıle dr.un soyleyeceklerını olumsuz bekledıgımız ıcın kendımızı hazırladık ıkımızde
dr ultrasonla bakarken normal gebelık gıbı gozukuyor dedı ama emın olmamız ıcın progesterona bakmalıyız dedı
çok sukur oda yuksek cıktı
bınlerce sukur
nasıl bır sey bu...
nasıl bır mucıze...
Rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah...

yok canım sadece kan tahlilinden dolayı erteledi aslında bir yandan iyi oldu çünkü toplama işleminde çok yıprandım kan tahlilinine toplamadan önce bakıldı

İstanbul çakmak erdem hastanesinde yaptırdım

Ankarada 6500 tl alip baska hic para almayan bir yer var nova diye mesela. İlaclar ayri tabii. Ama bazi yerler de her seye ayri para istiyor. Cok degisken.

Yaptirmayi dusunuyorsun da arastiriyorsun ondan sordun sandim. Yaptirdiysan bunlari dusunme bence onemli olan tutmasi. Bir de parayi dusunup uzulmemelisin. Onu kocisin dusunsun. Sen bebegine odaklan.

Arkadaşlar gebeliği nasip olan arkadaşları tek tek tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağınızda göstersin kuzuları

Aranızda troid sorunu olan arkadaşlar varsa sorum olacak yardımcı olurlarsa sevinirim.
Bende eylül adeti ile tedaviye başlıyorum tüp bebek için rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Canım benim haşimato troitim var.yavaş çalışıyor troitim.

Canım benim haşimato troitim var.yavaş çalışıyor troitim.

benimde tüp bebek tedavisi öncesi yapılan testler ile sanırım haşimato troidim olduğunu gördüm. ama daha dr gitmedim pazartesine dr gideceğim arkadaşım. sizin tüp bebek sürecinizde bu troid ile ilgili bir sıkıntınız oldumu tedaviniz ne aşamada arkadaşım

Gözün aydın canım zorlu bir süreç geçirdin.. sürü duygusal inişler çıkışlar ..ama bak bebişin sana sımsıkı tutunmuş..insallah sorunsuz devam eder ve minik mucizeni kucağına alırsın...

Canım geçmiş olsun insallah tiroid sorunun çözülür güzel bir tedavi süreci ile sonunda bebeğine kavuşursun...

Merhaba ben hipotroidimi öğreneli yaklaşık 2 yıl oldu yani hamile kalmaya çalışmadan önce öğrendim.endokrinoloji bölümüne gidiyorsunuz ama benim yaşadığım yerde bu bölüm yok.baska bir ile gidiyorduk endokrinoloji için ama şimdi kendi ilçemde dahiliye doktoruna muayene oluyorum.benim tüm testlerim yapıldı ama zaten.sürekli kullanılan bir ilaç var sadece bunun dozu ayarlanıyor artık.sabah ac karnına bu ilacı alıyorum.bu hastalık ömür boyunca sizinle diyorlar.acıkcası ben doktorların bu hastalığa mudahelesini eksik buluyorum.haşimato troit bir bağışıklık sistemi hastalığı.yani bağışıklık sisteminiz troidinizi yabancı algılayıp ona saldırıyor ve harap ediyor bu yuzden troid bezi salgılaması gereken hormonları salgılayamıyor.bizde bu hormonları dısarıdan hap ile alıyoruz.ama biz bu hormonları alsakda bağışıklık sistemimiz troid bezine hasar vermeye devam ediyor.size bu konu için biraz araştırma yapmanızı öneririm.bazı doktorlar bağışıklık sisteminin düzeltilmesi gerektiğini söylüyor.canan karatay da bunlardan biri.ben ekmek ve benzeri unlu mamulleri olabildigince cıkardım hayatımdan.haşimato gibi otoimmuin hastalıklarda bağırsak florasının düzeltilmesi ve glutenden uzak durulması önemli.doktorun verdiği ilac gecici bir çözüm bana göre sebebi ortadan kaldırmıyor ama doktor kontrolunde levitron denilen bu ilaç da mutlaka kullanılmalı bir yandan.dediklerimde yanlış olmasın ilacı bırakında alternatif şeylere yönelin demiyorum ilaç da kullanılmalı ama bir yandan da vücudumuzdaki sıkıntıyı ortadan kaldırmamız lazım

ilginiz ve açıklamalarınız için teşekkür ederim pazartesine dahileye servisine randevu aldım direk endokrinolojiye randevu verilmiyormuş dahile yönlendiriyormuş burda sanırım benide yönlendirecektir. teşekkürler arkadaşım ilginiz için

Tüp bebek sürecinde de bir sıkıntı olmuyor bana cunku kullandığım ilaçfan dolayı hormonlarım olması gereken seviyede.bizim embriyolarımız donduruldu 2 kasımda transfer olcak Allah nasip ederse

Rica ederim inanın endişelenecek birşey yok doğru ilaç dozuyla 1 ay da hersey normale döner.hatta benim endokrinoloji doktorum haşimatonun anlatıldığı kadar sorun olmadığını söylemişti gebe kalmak için ama tabiki tüm hormonların doğru değerde olması daha güsel olur.sizin tedaviniz ne aşamada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…