Canım bKizlar tam olsun diye diger degerlerimi de yazdim. Ben artik umidi kesmistim. Ama sizce umitlenmeli miyim?
9.gun 32.25
11gun 40.64
13.gun 53.13
15.gun 83.03
20.gun 313.13
Kizlarrrr progesteron degerim 15 uzeri gelmesini bekleriz ama dusukse dis gebelik dedi
Sonucum 34.5 cikti Allahima sukurler olsun
Dr.a mesaj attim cok iyi dedi
Ama sanirim basi kalabalik bisey yazmadi daha
Yazinca sizede yazarim herkese cok tesekkur ederim[/
Ayyy yaşasın çok güzel bi haber tebrik ediyorm canım .
Çoook sevndim canım çok güzel bi haber bu yupppiiii. :)Canım b
Limonlutarçınlıkek sana yazdım csnm.Çoook sevndim canım çok güzel bi haber bu yupppiiii. :)
Allah razi olsun canim. Insallah saglikli sihhatli bebeklerimiz olsun hepimizin cunku cok zor en iyi biz anlariz birbirimizi tam kaybettim derken yuce Rabbim tekrar gucunu gosterdi. Allah insallah saglikla dogurmayi nasip eder hem kendimin hemde tum isteyenlerin.Limonlutarçınlıkek sana yazdım csnm.
Allah razi olsun canim. Insallah saglikli sihhatli bebeklerimiz olsun hepimizin cunku cok zor en iyi biz anlariz birbirimizi tam kaybettim derken yuce Rabbim tekrar gucunu gosterdi. Allah insallah saglikla dogurmayi nasip eder hem kendimin hemde tum isteyenlerin.
Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)Kizlarrrr progesteron degerim 15 uzeri gelmesini bekleriz ama dusukse dis gebelik dedi
Sonucum 34.5 cikti Allahima sukurler olsun
Dr.a mesaj attim cok iyi dedi
Ama sanirim basi kalabalik bisey yazmadi daha
Yazinca sizede yazarim herkese cok tesekkur ederim
merhaba, hayirli olsun gebeliğin, değerlerin güzel artiyor, ama önce ikiz başlayip sonra tek bebek tutunmusta olabilir. Kum dökme konusunda korkma burda bir arkadaşta ayni seyi yasamisti onun tuttu, tüp bebek günlüğüm diye konusu var, bak istersen. betayi takip et 1000 i gecince kese için gidebilirsin doktora.Kızlar Merhaba, bir konuda sizin görüşünüze ve yardımınıza ihtiyacım var. Tüp bebek tedavisi ile iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Dayanamadım 7.gün test yaptım (bu arada idrar yolu enfeksiyonu ve kum döktüm bu bekleme sürecinde). 7.gün değerim 155 çıktı, havalara uçtuk tabi. İki gün sonra 9.gün tekrar ettiğimizde 276 çıktı. Yine sevindik. Bugün 11.günü 407 sonucunu gördük ve değer ikiye katlamadığı için üzüldük, doktorumuz beklememizi ve iki gün sonra testi tekrar etmemiz gerektiğini söyledi.
Eşimle merak ettiğimiz konu 7.günde neden bu kadar yüksek değer çıktı ve sonrasında artış olsada neden beklenen düzeyde olmadığı.. Çok endişeliyiz, lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Umarım bebeğimiz yada bebeklerimiz bizimledir. Şimdiden teşekkürler kızlar
Kızlar ben özel hastanede ücretli yaptırmıştım tüp bebeği sormak istedim şimdi bu test ve muayene ler ayrı ücret mi yoksa ödediğimiz fiyata dahilmi
ücretli yaptıranlar cevap verebilirmi
Ya Can'ım hadi inş güzel devam edecek. Ne olur olumlu düşün. İnş katlanarak devam eder.Bugün 15.gün 120.83 çıktı 13.gün değerim de 52.76 çıkmıştı doktordan haber bekliyorum acaba ne diyecek
Kizlar transferin 20. Gunu test degerim 313.36 esjmi bekliyorum dr.a gidicez sizce deger nasil
Anlamadim ki var mi yok mu?
Can'ım ya nasip işte bak son ana kadar umudu kaybetmek Yok. İnş yolunda gidecek her şey.Kizlar tam olsun diye diger degerlerimi de yazdim. Ben artik umidi kesmistim. Ama sizce umitlenmeli miyim?
9.gun 32.25
11gun 40.64
13.gun 53.13
15.gun 83.03
20.gun 313.13
Yaaa ben sana demiştim adet için çook erken diye. İnş geç tutunma olmuştur Can'ım. Ve sağlıkla devam eder.Kızlarrrr şuanda şoklardayım. Biraz önce kan testi yaptırdım. 29.3 çıktı pozitif yazıyordu. Ben ve eşim şoklardayız. Ben resmen 8. gün adet olmuştum. Merkez illa test yaptır ilaçları kullan dedikçe deli oluyordum. Sanki sonuç belli değil diye. Kızlar nolur bana dua edin. İnşallah kimyasal değildir. İnşallah katlanarak artar. Rabbim dualarımızı duysun inşallah.
Teşekkürler. 7.günde yüksek bir değerden sonra 9 ile 11. gün arası %50 civarı artınca biraz panikledik. Daha 11.gündeyiz dediğiniz gibi ikiz başlayıp tek bebek tutunmuşsa testlerde bunun etkileri ne kadar sürebelir.merhaba, hayirli olsun gebeliğin, değerlerin güzel artiyor, ama önce ikiz başlayip sonra tek bebek tutunmusta olabilir. Kum dökme konusunda korkma burda bir arkadaşta ayni seyi yasamisti onun tuttu, tüp bebek günlüğüm diye konusu var, bak istersen. betayi takip et 1000 i gecince kese için gidebilirsin doktora.
Biri tutunup düşse de diğerine zarar vermiyormuş, canim senin soru işaretleri kese günü belli olur ancak ama içini ferah tut değerlerin gayet güzel. Zaten 2-3 günde yüzde 60 yukselse iyi diyorlar, tam iki kati olmasi sart değilTeşekkürler. 7.günde yüksek bir değerden sonra 9 ile 11. gün arası %50 civarı artınca biraz panikledik. Daha 11.gündeyiz dediğiniz gibi ikiz başlayıp tek bebek tutunmuşsa testlerde bunun etkileri ne kadar sürebelir.
gözünaydin darisi kese ve kalp atisina olsun insallah :)Kızlar bugün 16. Gün 842 çıktı.
9. Gün 46
14. Gün 395
16.gün 842 (5 saat erken verdim ama)
Artış iyi görünüyor çok şükür.
Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın
Ne güzel haberler geliyor bugün,önceKızlarrrr şuanda şoklardayım. Biraz önce kan testi yaptırdım. 29.3 çıktı pozitif yazıyordu. Ben ve eşim şoklardayız. Ben resmen 8. gün adet olmuştum. Merkez illa test yaptır ilaçları kullan dedikçe deli oluyordum. Sanki sonuç belli değil diye. Kızlar nolur bana dua edin. İnşallah kimyasal değildir. İnşallah katlanarak artar. Rabbim dualarımızı duysun inşallah.
Sağol Can'ım benim inşallah. Hepimiz güzel haberler alalım.gözünaydin darisi kese ve kalp atisina olsun insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?