Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Benim bugün beklemen adet tarihim ama ben tedavinin başında tatildeyim diye 3güm estrofem kullanıp süreci birkaç gün ileriye atmıştım o etkiler mi acaba diye düşünüyorum
Hmmm ben ilaci hic birakmadim dusuk riski yaratir korkusuyla. Bir gun bile birakmadim tatilde gittim aldim ilaci. Etkilemeyebilir ama bence ya. Kesin bir sey denemez. Sonucta hamile olup hicbir sey kullanmayanlar var. Normalde daha once dusuk yapmadiysan dusuk riskli biri deilsen icmesen de bebis olur ki.

Estrofemi doktor sadece tedaviye 4.günde gecikmeli başlayacağı için yumurtalar büyğmeye başlamasın diye verdi zaten yoksa rutin tedavimin bir parçası değil.opu dan sonra sadece ğrogestan fitil verdi onu kullanıyorum.neyse ben c.tesiyi bekliyim artık napiyiiimm sabırsızlık etmek istemiyorum. :)

İnşallah güzel haberler alırsın canım. hakkında hayırlısı olsun
ama 20. Gun canim normal mi?

A-aaa bu nasıl sürprizli bir durumdur böyle?! Geç mi implante oldu acaba ??
bilmiyorum ki 20.gun olunca supheliyim hala

Ya canım nolcak bizim bu hallerimiz benimde önce düşük çıktı şimdi de iki kat artıyor bi sevinemedim rahat rahat
gercekten mi? Seninde mi oyle?Ama 20.gunum canim benim

S sapsik-88 canim sen nasilsin test yaptirdin mi? Sonuclarin nasil?
Canım sonuçlarım güzel bugün keseyi de gördük doktor haftası ile uyumlu dedi 2 hafta sonrası için kalp atışına gel dedi
Rabbim inşallah kucağıma almayı da nasip eder inşallah tüm isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla evlat nasip eder

ama 20. Gun canim normal mi?

bilmiyorum ki 20.gun olunca supheliyim hala

gercekten mi? Seninde mi oyle?Ama 20.gunum canim benim

Benimde şöyle oldu
8.gün 30.4
10.gün 26.9 (Burada ümidimi kaybettim çünkü test günümdü )
13. Gün 52.76
15. Gün yani bugün 120.83
Doktorum artış iyi ilaçlara devam Pazartesi yine kan ver dedi. Ay varsa var yoksa yok bu ne ya arada kalmak ne kadar kötü inan ne hissedeceğimi şaşırdım

Kizlar tam olsun diye diger degerlerimi de yazdim. Ben artik umidi kesmistim. Ama sizce umitlenmeli miyim?
9.gun 32.25
11gun 40.64
13.gun 53.13
15.gun 83.03
20.gun 313.13

1500 üzeri kese görünüyor sanırım
22 600
24 te 1200 26 2400
Bence salı gün git canım diloktor vajinal baksın kese var mı yok mu

Kimyasal olsa düşerdi bence simdiye

Biz sizle konusmustuk hani 10. Gün yaptırın demistim çünkü o gün önemli erkenden yaptırınca insan çok tedirgin oluyor
Idrar yap

Aynı yerde mi yapıldı bu tahliller

Biz sizle konusmustuk hani 10. Gün yaptırın demistim çünkü o gün önemli erkenden yaptırınca insan çok tedirgin oluyor
Idrar yap

Aynı yerde mi yapıldı bu tahliller
Evet canım konuşmuştuk hatırlıyorum seni idrarda 8. gün silik çizgi görünce eşim tutturdu kan verelim diye bende dayanamadım sonrası böyle işte. Evet aynı yerde yapıldı hepsi ya 5.gün embriyosuna göre sanki az gibi değerler ona biraz kafam takılıyor

Canım bende 1 ay desolette kullandım sonra başladı çünkü kist oluşmuştu bende.desolette le onu yok etti önce sonraki ay da başladı.ama seni neden bekletmiş bilemiorum tabiki.rahmide incelio kalınlığı vs belki uygun bulmadı.doğum kontrol hapı hormon düzenini sağladığı için 1 ay kullandırıp istediği şekle getiriyor olabilir

Düşüş olması dışında bence değer normal düşüş olmasına ne dedi doktor

Burda bir kadın yazmıştı iyi bir özel hastane yanlış ölçmüştü acaba yanlış mı ölçüldü eger şu surecten sonra yükseliş devam ederse bence herşey yolundadir

Değeri başkalarıyla kıyaslama hepimizin 5 gunluk ama hucre sayisi farklı atıyorum birinin 32 iken diğerinin 20 e bu b hcg yi hücre salgılıyor o yüzden 2 3 katı kadar olmasind sıkıntı yok yeter ki artsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…