Benim ilk tüp bebek denememde eşim 3 ay boyunca antibiyotik kullanmıştı kullandığı antibiyotik spermin dna üretimini olumsuz etkiliyormus aslında hekimimiz sorun olmaz demişti ama sorunlu embriyo oldu triploidi..bu bilgiye biz araştırmalarımızla ulaştık eşim Amerika'da yapılan klinik çalışmalar vs epey araştırdı ..geçici bir süre ama o süre içinde tüp bebek yaptık o yüzden ilk denememde transfer olmamıştı..Esin Psh baktırdı mı canım..nasıl?Ouw hala geçmedi mi?? Bizim 3 ay kullanmadığımız antibiyotik grubu kalmadı salak gibi o dönem ben de şikayet Yok diye çok düşük doz antibiyotik kullandım ben. Mallık işte insanın basireti bağlanıyor.kullansana prezervatif belli adam hasta sana da bulaştırıyor, ya Yok çok salaklık aklıma geldikçe çok üzülüyorum nasıl kendi hatam olmasa hiç dert değil ama böyle insan eliyle olma bir durum var ya ortada hani önüne geçilebilir bir durum, düşündükçe kafamı duvarlara vurasım geliyor
Transferden sonra 9. Günüm beta hcg 7.3 çıktı. Ama azar azar kanamam var inşallah çok güzel olacak
5.Gün embriyosuyduKaçıncı gün embriyosuydu arkadaşım hayırlı olsun
İnsallah canım yaOrası öyle , netice de birşeyler sebep olacak,fizikte ilk kuraldır hiçbir şey Yoktan var olmaz derler,heh işte bu da öyle. Umarım sonuçlar olumlu olurda! Senin ikizler peşpeşe gelir bu sefer belki :) ikiz de zor beaa
Yok hayır baktırma dı,aslında spermiyogram dışında birşey yapılmadı ama eşim tedavi olalı 2 sene oluyor hatta o dönem biz çocuk playından vazgeçtik eşim zaten istemiyordu 2.çocugu ben gittim memelerimi falan yaptırdım hatta :) ahh tanrımmmm :)) sonra yine yeniden hormonlarına yenik düştüm ve burdayım ama şuan eşimde bir şikayet Yok,ki o dönem prostatit olma sebebini de net bir şekilde bildiğimiz için, etken ortadan kalkınca enfeksiyon birdaha tekrarlamadı.ama kalıcı DNA hasarı oluşmuşmudır bilemiyoruz.bunu da konuştuk aslında embriyolog ve hekimle ve aldığımız cevap eğer DNA hasarı varsa oluşan embriyonun muhtemelen ağır konjenital anomaliye sahip olup gebeliğim devamının sağlanamayacağı bebeğim düşeceği yönünde oldu. Bu da bizi bir açıdan rahatlattı yani 2 şansım var birincisi karnımdaki embriyo ve bir diğeri laboratuvardaki dondurulmuş olan.ikisinden de sonuç alamazsam daha fazla denemeyeceğim.tek çocukla yola devam,yeter! Bana. Kalsa bitane evlatlık alırım hiç bukadar uğraşmazdım bile ama ona da eşim sıcak bakmadı kendimizin olmayacaksa hiç olmasın sonuçta bitane kızımız var dedi, bişey diyemedimBenim ilk tüp bebek denememde eşim 3 ay boyunca antibiyotik kullanmıştı kullandığı antibiyotik spermin dna üretimini olumsuz etkiliyormus aslında hekimimiz sorun olmaz demişti ama sorunlu embriyo oldu triploidi..bu bilgiye biz araştırmalarımızla ulaştık eşim Amerika'da yapılan klinik çalışmalar vs epey araştırdı ..geçici bir süre ama o süre içinde tüp bebek yaptık o yüzden ilk denememde transfer olmamıştı..Esin Psh baktırdı mı canım..nasıl?
Hey maşallahh ne güzel haberler geliyor gece gece :)Kızlar bugün 14. Gün değerim 395 çıktı. İnş böyle devam eder.
Canım benim yaaa memeler bomba deseneYok hayır baktırma dı,aslında spermiyogram dışında birşey yapılmadı ama eşim tedavi olalı 2 sene oluyor hatta o dönem biz çocuk playından vazgeçtik eşim zaten istemiyordu 2.çocugu ben gittim memelerimi falan yaptırdım hatta :) ahh tanrımmmm :)) sonra yine yeniden hormonlarına yenik düştüm ve burdayım ama şuan eşimde bir şikayet Yok,ki o dönem prostatit olma sebebini de net bir şekilde bildiğimiz için, etken ortadan kalkınca enfeksiyon birdaha tekrarlamadı.ama kalıcı DNA hasarı oluşmuşmudır bilemiyoruz.bunu da konuştuk aslında embriyolog ve hekimle ve aldığımız cevap eğer DNA hasarı varsa oluşan embriyonun muhtemelen ağır konjenital anomaliye sahip olup gebeliğim devamının sağlanamayacağı bebeğim düşeceği yönünde oldu. Bu da bizi bir açıdan rahatlattı yani 2 şansım var birincisi karnımdaki embriyo ve bir diğeri laboratuvardaki dondurulmuş olan.ikisinden de sonuç alamazsam daha fazla denemeyeceğim.tek çocukla yola devam,yeter! Bana. Kalsa bitane evlatlık alırım hiç bukadar uğraşmazdım bile ama ona da eşim sıcak bakmadı kendimizin olmayacaksa hiç olmasın sonuçta bitane kızımız var dedi, bişey diyemedim
Kızlar bugün 14. Gün değerim 395 çıktı. İnş böyle devam eder.
5.güne ulaşan embriyo kaliteli fakat benim yaşım 38 doktorum onun için havuz yapmayı tercih ettiO bitane kaliteli değil miydi acaba neden transferi tercih etmedi de havuz yapalım dedi,birşey söyledi mi acaba size?
Idrar testi yerine kan tahlili yaptirsaydin canim...guvenme idrar testlerine ..moralini de bozma...Transferimin 8.günü erken gebelik testi idrar sonucum negatifbiri blast diğeri compact 2 adet embriyo konmustu.pozitif olsaydı idrarda cıkardı di mi
Kan testimi doktorum transferin 16.gününe verdi yani 12 eylül canım.Herkesin 12.güne iken testi benim neden 16.gün anlamıs değilimIdrar testi yerine kan tahlili yaptirsaydin canim...guvenme idrar testlerine ..moralini de bozma...
Can'ım herkeste belirti farklılık gösterir. Benim ilk hamileliğimde göğüslerime dokunamıyordum ağrıdan. Şimdi ise o kadar sönük ki hiç acı Yok. Progestan iğne vurulduğum halde.Günaydın arkadaşlar, bu sabah itibariyle bütün belirtilerim kaybolmış durumda ne bu şimdine kasık ağrısı,ne o göğüslerimdeki aşırı dolgunduk ve acı sadece akıntım var baya şefffaf offf çok sıkıldım yaa çok üzgünüm
Can'ım ben de 9. Gün erken gebelik testi yaptım. O kadar silik çıktı ki sadece gölge gibi. Çıkmamış olabilir. Bir de tavsiyem şu ki erken gebelik testi yapma boşuna para verme. Sabah erken testte silik çıktı öğleden sonra normal test yaptım ve çok daha koyu çıktı. Tamamen kandırmaca yani.Transferimin 8.günü erken gebelik testi idrar sonucum negatifbiri blast diğeri compact 2 adet embriyo konmustu.pozitif olsaydı idrarda cıkardı di mi
Bazen çıkmayabiliyor canım. Şimdiden üzme kendini. Test gününü bekleTransferimin 8.günü erken gebelik testi idrar sonucum negatifbiri blast diğeri compact 2 adet embriyo konmustu.pozitif olsaydı idrarda cıkardı di mi
Umarım dediğin gibi olur canım cidden cok üzgünüm su anCan'ım herkeste belirti farklılık gösterir. Benim ilk hamileliğimde göğüslerime dokunamıyordum ağrıdan. Şimdi ise o kadar sönük ki hiç acı Yok. Progestan iğne vurulduğum halde.
Ve ne belirtin var desen ara ara kasık ağrısı dışında farklı hiçbir belirti Yok aslında.
Can'ım ben de 9. Gün erken gebelik testi yaptım. O kadar silik çıktı ki sadece gölge gibi. Çıkmamış olabilir. Bir de tavsiyem şu ki erken gebelik testi yapma boşuna para verme. Sabah erken testte silik çıktı öğleden sonra normal test yaptım ve çok daha koyu çıktı. Tamamen kandırmaca yani.
En başından beri hiç belirtim olmasa hiç kafaya takmazdım ama olan şeylerin kaybolmış olması canımı sıktı biraz.hayırlısı ya neddiyeliCan'ım herkeste belirti farklılık gösterir. Benim ilk hamileliğimde göğüslerime dokunamıyordum ağrıdan. Şimdi ise o kadar sönük ki hiç acı Yok. Progestan iğne vurulduğum halde.
Ve ne belirtin var desen ara ara kasık ağrısı dışında farklı hiçbir belirti Yok aslında.
Can'ım ben de 9. Gün erken gebelik testi yaptım. O kadar silik çıktı ki sadece gölge gibi. Çıkmamış olabilir. Bir de tavsiyem şu ki erken gebelik testi yapma boşuna para verme. Sabah erken testte silik çıktı öğleden sonra normal test yaptım ve çok daha koyu çıktı. Tamamen kandırmaca yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?