Kız bizimkiler de tek eşli onu demiyordur merak etme :) :) benim de eşim bana bulaştırdı mesela prostatit oldu kendi 3 ay çekti sonra 1 sene sonra bende bu mevzu çıktı.ama onu da bizim sağlıksız korunmasız cinsel tercihlerimiz prostatit etti, mevzu yine bizim aramızda 3. Biri YÖK :) ayrıca tüberküloz da iyi bir etken ama öyle birşey olsa bilirdin zatenyok canim bende hic oyle bisey olmadi bide donanimli bir hastahanede yaptirdim hatta yaptirdigin kisi yabanciydi
yok benim esim tek esli canim( vallahi burada ne demek istedin anlamadim. Yani daha once olan evlilik falan mi demek istedin)
Yok yok belki konuları burada konuşmamak lazım iste laf lafı acıyor..senin için rahat olsun..istersen hekimine danış ama strese gerek yok.
Klamidya bendede çıkmadı hiçbirşey çıkmadı hpv yani hertürlü cinsel yolla bulaşan hastalık vs ne ne varsa baktırdım.hiçbirsey çıkmadı enfeksiyon adına hiçbir sey çıkmadı ..ama sürüntü alınırken bile hafif kanama olmustu enfeksiyon çıkmadı testlerde ama vardı birşey...sonucuda ortada zaten...Yok o dönem akut bir durum olsaydı bir sürü vajinal sürüntü örneği aldırıp çeşitli enfeksiyonlara baktırmıştım klamidya bile baktırdım düşün hiçbirşey çıkmadı hpv falan hepsi negatifti.bakteriyel bir üreme de olmadı kültür de. Amaaaaanm bişeyler olmuş işte o dönem bizi kısırlaştıran valla bazen düşünüyorum sinirim bozuluyor eşime diyorum hijyenik sevişmesşni bile becerememişiZ diye :)
hayırlısı olsun canım
Orası öyle , netice de birşeyler sebep olacak,fizikte ilk kuraldır hiçbir şey Yoktan var olmaz derler,heh işte bu da öyle. Umarım sonuçlar olumlu olurda! Senin ikizler peşpeşe gelir bu sefer belki :) ikiz de zor beaaKlamidya bendede çıkmadı hiçbirşey çıkmadı hpv yani hertürlü cinsel yolla bulaşan hastalık vs ne ne varsa baktırdım.hiçbirsey çıkmadı enfeksiyon adına hiçbir sey çıkmadı ..ama sürüntü alınırken bile hafif kanama olmustu enfeksiyon çıkmadı testlerde ama vardı birşey...sonucuda ortada zaten...
Amin canım aminAllah işimizi rast getirsin arkadaşım
Orası öyle , netice de birşeyler sebep olacak,fizikte ilk kuraldır hiçbir şey Yoktan var olmaz derler,heh işte bu da öyle. Umarım sonuçlar olumlu olurda! Senin ikizler peşpeşe gelir bu sefer belki :) ikiz de zor beaa
O bitane kaliteli değil miydi acaba neden transferi tercih etmedi de havuz yapalım dedi,birşey söyledi mi acaba size?Benim ekimde olacak transferim kısmetse... 16 ağustosda opu yapıldı 1 tane embriyo 5. Güne ulaştı, doktorum havuz yapalım dedi perşembe günü tekrar başladım iğnelere yeniden opu yapılıp ekimde de transfer olacak inşallah
Yarın desolette başlıcak.doğum kontrol hapım.sonra 14 ekimde iğneler vs 2 kasımda transfer.ama önce 21 eylül de kontrol olcam alınan miyom yenilemezse olacak bunlar.
bence bu kadar hasretliğin ardından ıkiz olmasını herkes ister
Benimkide prostatit oldu canım....ama o da çok çekti hala da cekiyor...Kız bizimkiler de tek eşli onu demiyordur merak etme :) :) benim de eşim bana bulaştırdı mesela prostatit oldu kendi 3 ay çekti sonra 1 sene sonra bende bu mevzu çıktı.ama onu da bizim sağlıksız korunmasız cinsel tercihlerimiz prostatit etti, mevzu yine bizim aramızda 3. Biri YÖK :) ayrıca tüberküloz da iyi bir etken ama öyle birşey olsa bilirdin zaten
Ya ben mevzuya tıbbi açıdan bakmadan edemiyorum,ikiz gebeliklerin kendine has bir sürü riskleri var ben hep böyle manyak manyak şeyleri düşündüğüm için bana 2 tane Koyalım mı deseler kabul etmezdim herhalde,biraz anksiyete bozukluğu var ben de kabul,kafam hep endişeli,. Yoksa bir taşla iki kuş hele bir de bir kız bir erkek efsane olurdu tabi ki de
Ouw hala geçmedi mi?? Bizim 3 ay kullanmadığımız antibiyotik grubu kalmadı salak gibi o dönem ben de şikayet Yok diye çok düşük doz antibiyotik kullandım ben. Mallık işte insanın basireti bağlanıyor.kullansana prezervatif belli adam hasta sana da bulaştırıyor, ya Yok çok salaklık aklıma geldikçe çok üzülüyorum nasıl kendi hatam olmasa hiç dert değil ama böyle insan eliyle olma bir durum var ya ortada hani önüne geçilebilir bir durum, düşündükçe kafamı duvarlara vurasım geliyorBenimkide prostatit oldu canım....ama o da çok çekti hala da cekiyor...
Ya Yok benimkisi paranoyakça sen beni boşver İkiz can'dır :)Benim de kafam direk ikisi bir aradan çıkmış olur a gidiyor tıbbi açıdan hiç düşünmedim :) ama senin ki doğru
Öyle tabii ama baştan kabullenip risk alıyorsun gebelik yüzden artıyor belki ama risklerde ona oranla fazla..ama dikkatli ve kontrol altında bir gebelik geçirirsen tipik çoğul gebeliklerin mevcut riskleri...panik yooook..... herşey kontrol altında..Ya ben mevzuya tıbbi açıdan bakmadan edemiyorum,ikiz gebeliklerin kendine has bir sürü riskleri var ben hep böyle manyak manyak şeyleri düşündüğüm için bana 2 tane Koyalım mı deseler kabul etmezdim herhalde,biraz anksiyete bozukluğu var ben de kabul,kafam hep endişeli,. Yoksa bir taşla iki kuş hele bir de bir kız bir erkek efsane olurdu tabi ki de
Yok ben paranoyağım sıkıntı Benim kafamın içinde :)Öyle tabii ama baştan kabullenip risk alıyorsun gebelik yüzden artıyor belki ama risklerde ona oranla fazla..ama dikkatli ve kontrol altında bir gebelik geçirirsen tipik çoğul gebeliklerin mevcut riskleri...panik yooook..... herşey kontrol altında..
Kaçıncı gün embriyosuydu arkadaşım hayırlı olsunTransferden sonra 9. Günüm beta hcg 7.3 çıktı. Ama azar azar kanamam var inşallah çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?