- 7 Kasım 2012
- 513
- 407
- 303
Benimde aynen tüp yumurtaliga yapismisti ..canim Ilk denemem dis gebelikten sonra oldu ama iki tüpümde hasarliydi Biri dis gebelikten dolayi digeride hidrosalpinks içi Hematom kisti olmuş tu onu boşaltmışlardı..1 denemede iki tüpümde vardı ama işe yaramıyorlardı...yumurtalıklarım o yapısıklık ameliyat vs herhalde o zamandan beri etkilenmeye başladı ..1. Denemede 2 tane toplandı valla onlarda 1 i döllenmedi diğeri döllendi ama sağlıksız bir bebek olma ihtimali vardı konmadı bile yarım kaldı yanı tedavi.. AMH cok düşmüştü 2. Denemeyi yapmadan önce 2 tüpümü de aldılar ..2 denemede 2 tane toplandı ikisinde A kalite embriyo oluştu ama 2 gün transferi oldu onlarda tutmadı.. 3. Denemede 5 tane toplandı 4 tane döllendi...doktorum blastosıst olmasını istedi..3 tanesi blastosist oldu B kalite 2 tane transfer edildi .1 tanede dondurukacaktı ama transfer sonrası klinik kapandı son hasta bizdik görüşemedik bu konuyu ama imza vermiştik dondurulması için.valla canım beni bu enfeksiyon bitirdi bak 2015 de AMH 2,5 du inanabiliyormusun..öyle bebek istiyordum baktırmıştım..2016 mayısta 0,7 çıktı bu son deneme öncesi 2017 temmuz 1,5 çıktı normalde değişmez derler bu hormon için ama bende durum farklı oldu...hekim kanlanması bozulmuş olabilir dedi AMH normal ama 5tane yumurta oldu sonuncusunda..yasım 35.bilmiyorum ki etkiliyormu bende durum bu ama sanırım sende de enfeksiyon olmuş bence bizim rezervlerde bir sorun yok bu yapısıklık ameliyat vs yumurtalıkların dokusunu bozdu..merhaba arkadaşım geçmiş olsun çok,ben de hidrosalpenksten ameliyat oldum sol tüpümü aldrılar,yumurtalıgımda hasar görmüş yapışmış onu kazıdılar ama dediğin gibi kanlanma bozulmuş,amh ım 0,9 çıktı benimde. senin başarısız tüp denemelerin tüplerin alındıktan sonra mı olmuştu? kaç yumurtan toplanmış,kaçı kaliteliydi. bu amh başarıyı nekadar etkiliyor acaba herkes farklı birşey söyüyor bukonuda