- 4 Kasım 2014
- 416
- 210
- 53
- 34
Aynen canim bencede boşSende benim gibj olmuşsun arkadaşım... bnde bugun cok kotu oldum dünyam başıma yıkıldı sankidegerim 9. Gun 0.1 cikti bana da 12. Gun tekrarla dediler ama boş biliyorum
İnşallah canımda pek ümidim yok hakkimizda hayirlisi ijsallah..Canm bilemiyorumki rabbim hayırlısını nasip etsin regl olmazsan 12. Gün tekrarla testi İnşaAllah güzel sonuç alırsın da boşuna üzülmüşüm dersin
Tebrik ederim Allah isteyen herkese nasip etsin.acaba Ankarada mısın ? Ankarada oturmama rağmen iyi bulduğum Dr için İstanbul da tedavi oldum ankarada kime gidebilirim bundan sonra ki süreçte en azından ilk muayeneyi olabileceğim doktor merkez gidenler bilgi verebilir mi ? Teşekkür ederim kızlarSelam kızlar bugün 12. Günüm 2 .kan testi 1103 çıktı
Gözünaydın.ALlah kucağına almayı nasip etsin...Benimde dün 11. Gün kan vardım sonucum pozitif 409.7 çıktı. Genetikten gelen 1 tane 5. Gün embriyosuydu.sizlerin de pozitif sonuçlar almanız dileğiyle bizim de sağlıkla ilerlesin inş. Çok şükür
Amin sağol darısı başına senin transfer oldu muGözünaydın.ALlah kucağına almayı nasip etsin...
Ben doçent doktor Gamze Sinem Çağlar'a gidiyorum.Memnunum. Ufuk Üniversitesi Rıdvan Ege'de çalışıyor.Muayenehanesi de var Cinnah'taTebrik ederim Allah isteyen herkese nasip etsin.acaba Ankarada mısın ? Ankarada oturmama rağmen iyi bulduğum Dr için İstanbul da tedavi oldum ankarada kime gidebilirim bundan sonra ki süreçte en azından ilk muayeneyi olabileceğim doktor merkez gidenler bilgi verebilir mi ? Teşekkür ederim kızlar
Şu yönden düşün arkadaşım belki tüp bebeğe başlayıp defalarca negatif sonuç alacaktin ama sebebini bitmeyecektin.Şimdi ise problem ortaya çıkıp tedavini olup daha sağlıklı baslayacaksin tedaviye.Basarisizligin sebebini bilmek de önemli tedavi için. Benim boş gebeliğin sebebi kan pihtilasmasi olduğu söylendi ama ben pıhtılaşma problemini kurtajdan sonra öğrendim.Önceden bilsem Ona göre kan sulandirici kullanırdım.Nitekim ilk gittiğim doktor yumurtalikların rahmin çok temiz gebeliğe hazır dedi bir ay geçmedi ben doğal gebe kaldımsol yumurtalikta 5 cm kisti, 2.5 cm miyomun varligini öğrendim.Mantar gibi iki haftada üremedi ya bunlar göremedi bilemedi.Bu doktor benim 5.doktorum.Herbiri farklı bişey söyledi. İyi düşün iyi olsun arkadaşım.Sebebi bilinmeyen dusuklerden iyidir problemin bilinmesi.Çünkü hepsi ayrı yıpratiyor.Çok uzun yazdım biliyorumMerhaba kızlar Temmuz 26 da ilaçlara başladım. 5 agustos da opu oldum 20 yumurtadan 14 döllendi ve 5. Güne 9 tanesi ulaştı ve 2 adet array yollandı. Sonuçları beklerken Dr um histereskopi yapılmasını uygun gördü ve dün genel anestezi altında oldum lakin Dr. Um rahim içinde polip miyom VS. Olmadığını ama rahim içi düzensizliklerin olduğunu ve biyopsi aldığını söyledi ve tüm dünyam yıkıldı. Herşey yolunda derken nerden çıktı şimdi bu. Benim gibi histereskopi olup böyle bir problemle karşı karşıya gelen oldu mu. Lütfen 1 cümlede olsa cvb yazın içimde ki kurt beni yiyecek yoksa
Tüp bebek denemesi öncesinde 4 defa düşük yaptım gittiğim o kadar Dr nin biride çıkıp demedi bir histereskopi yapalım etek dolusu para harcadık ben histereskopi yapsak iyi olmaz mı dedikçe gerek yok dediler. Şimdi bi yandan mutluyum problem ne ortaya çıktı bi yandan hüzünlüyüm belki zamanında yapılsaydı bebişlerim düşmeyecektiŞu yönden düşün arkadaşım belki tüp bebeğe başlayıp defalarca negatif sonuç alacaktin ama sebebini bitmeyecektin.Şimdi ise problem ortaya çıkıp tedavini olup daha sağlıklı baslayacaksin tedaviye.Basarisizligin sebebini bilmek de önemli tedavi için. Benim boş gebeliğin sebebi kan pihtilasmasi olduğu söylendi ama ben pıhtılaşma problemini kurtajdan sonra öğrendim.Önceden bilsem Ona göre kan sulandirici kullanırdım.Nitekim ilk gittiğim doktor yumurtalikların rahmin çok temiz gebeliğe hazır dedi bir ay geçmedi ben doğal gebe kaldımsol yumurtalikta 5 cm kisti, 2.5 cm miyomun varligini öğrendim.Mantar gibi iki haftada üremedi ya bunlar göremedi bilemedi.Bu doktor benim 5.doktorum.Herbiri farklı bişey söyledi. İyi düşün iyi olsun arkadaşım.Sebebi bilinmeyen dusuklerden iyidir problemin bilinmesi.Çünkü hepsi ayrı yıpratiyor.Çok uzun yazdım biliyorum
Kısmet arkadaşım bana histereskopi yapıldı yapan doktor gebeliğe problem değil dedi çikolata kisti. Bir sene denedik olmadı.Tüp bebek denemesi öncesinde 4 defa düşük yaptım gittiğim o kadar Dr nin biride çıkıp demedi bir histereskopi yapalım etek dolusu para harcadık ben histereskopi yapsak iyi olmaz mı dedikçe gerek yok dediler. Şimdi bi yandan mutluyum problem ne ortaya çıktı bi yandan hüzünlüyüm belki zamanında yapılsaydı bebişlerim düşmeyecekti
kimyasal gebelim sonrasinda ne oluyor ameliyat falan miİlk değerinde düşük sayılır ikincide iki kat artması olmamış.korkarim kimyasal gebelik olacak sende de.benimde bir kimyasalın var ordân biliyorum değerim 220 ye kadar çıkmıştı sonra geri düşüşe geçti.
Benimde transferimin 7. Günümde lekelenmem oldu doktor pruloton iğne verdi 6 gün falan surdu.sonra 1 hafta iyiydik şimdi de 3 günden beri kanamam var çok korkuyorumTebrik ederim benim de 9. Gün 431 11. Gün 1800 çıktı iki embriyo transfer edilmişti kontrolüm iki hafta sonra bekliyoruz bakalım. Benim transferin 7. Gününden beri çok çok açık kahve lekelenmem oluyo kesilmedi ama artmadı da. İğne oluyorum şu an.
Yok canım korkma ben 3 defa yaşadım normal adet kanamasıyla bitiyor gebeliğin herhangi bir müdahale gerektirmiyorkimyasal gebelim sonrasinda ne oluyor ameliyat falan mi
Yasmin dogum kontrol hapı değilmi onu beden veriyorlar?kızlar ben dün dr a gittim ya bana yasmin ile folic verdiler diğer ay yapılacakmış transfer bir şey olmazsa İnşalla h tabi
daha dr tam bisey demedi yarin yine kan vericem ama kimyasal yada dis gebelik olabilri sanirim ama belkide mucuze olur umutluyumYok canım korkma ben 3 defa yaşadım normal adet kanamasıyla bitiyor gebeliğin herhangi bir müdahale gerektirmiyor
Her doktor istemez ama doktorum bana histereskopi yaptı.polip varmış rahimde haberimiz bile yoktu o alındı.tabi bu işlem için değerinin sıfırlanması bekleniyor.kimyasal gebelim sonrasinda ne oluyor ameliyat falan mi
Yasmin dogum kontrol hapı değilmi onu beden veriyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?