14 ağustosta adet olacaktım ama olmadım
10 ağustosta beta hcg 5,92 çıktı
bugün de çok çok çok aşırı silik bi çizgi varla yok arası belirdi (gözleri iyi görmeyen biri göremez yani)
ama hamileyim
göğüslerimde aşırı bi şişlik var
bi kaç gün önce normal adet belirtileri yaşadım
belim çok ağrıdı sanki adet olacam gibi geldi ama olmadım
doktora gitmedim daha inşallah kimyasal gebelik filan değildir.
14 ağustosta adet olacaktım ama olmadım
10 ağustosta beta hcg 5,92 çıktı
bugün de çok çok çok aşırı silik bi çizgi varla yok arası belirdi (gözleri iyi görmeyen biri göremez yani)
ama hamileyim
göğüslerimde aşırı bi şişlik var
bi kaç gün önce normal adet belirtileri yaşadım
belim çok ağrıdı sanki adet olacam gibi geldi ama olmadım
doktora gitmedim daha inşallah kimyasal gebelik filan değildir.
kızlar dua edın nolurrrrr bugun dr a gıttım ve kese göruyorum sankı ama kan tahlılı kesın sonuc dedıı dua edın nolurr kımyasal falan olmasın hayırlısıylaaaa
kızlar dua edın nolurrrrr bugun dr a gıttım ve kese göruyorum sankı ama kan tahlılı kesın sonuc dedıı dua edın nolurr kımyasal falan olmasın hayırlısıylaaaa
bende kan testi dayanamayıp yaptım bugün negatif cıktı
ama genede ümitim var belki gec döllenme olmuştur ....adetime 5gün var ama 34.gün felan oluyor
asi sen ne yaptın canım?günlerimiz aynı gibi..bende cumartesi yani adete 5gün kala evde test yaptım silik çıktı..hiç de bir belirtim yoktu ama ..dayanamadım..kan testi yaptırdım..negatif dediler..anlamadım valla..ve şu an ne gebelik ne adet belirtisi hiç bir belirtim yok..yinede bi umut bekliyorum..belki bir mucize olurda gelmez kırmızılar.:Saruboceq:
yahu yumurtlama günlerimden bu yana ara ara sancı ağrılarım oluyordu. klomen de içmiştim. normalde beklenen adet tarihinden 9 gün önce kan testi yaptırdım, negatif çıktı. ama kafamda soru var, göğüslerim çok şiş, sadece uçları çok acıyor ve büyükler, karnımın alt bölgesi şiş ve sert, sanki 3 aylık hamile gibi karnım var. acaba diyorum, beklenen adet tarihime 2 gün var. diyorum ki hamile olmuş olsam, kan testinde çıkmayabilir miydi? adet geçince doktora gidicem ama merak ediyorum. öyle bir şey olur mu?
Melegim26 kızlar dra gıttım keseyı gördugunu söyledı kan tahlılı yaptık yarın sonucları alacagımm dua edınn nolurrr cok korkuyorummmmmm
melegm08 çok üzgünüm..............moralim bozuk.......yok bu ayda yokkkk((((......iftardan sonra teşrif ettiler ben 20 sinde bekliyordum......offfffffffff
inş bidahaki aya diyeylim her şerde hayır vardırDerin26 ben adet oldumm
muntazaman yahu yumurtlama günlerimden bu yana ara ara sancı ağrılarım oluyordu. klomen de içmiştim. normalde beklenen adet tarihinden 9 gün önce kan testi yaptırdım, negatif çıktı. ama kafamda soru var, göğüslerim çok şiş, sadece uçları çok acıyor ve büyükler, karnımın alt bölgesi şiş ve sert, sanki 3 aylık hamile gibi karnım var. acaba diyorum, beklenen adet tarihime 2 gün var. diyorum ki hamile olmuş olsam, kan testinde çıkmayabilir miydi? adet geçince doktora gidicem ama merak ediyorum. öyle bir şey olur mu?
selam,aranıza yeni katıldım , korunmayı bıraktıktan sonraki ilk ayım inş. olur. 26 Ağustos ...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?