Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir bence bikaç gün daha beklearkadaşlar ben yarın kan testi yaptırsam cıkarmı sizce sonuc,bekleninen adetim 20agustos????
sizce yaptırayımı kan testi yarın ????
Geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir bence bikaç gün daha bekle
inşallahta çıkar canım benim hiç cesaretim yok kanda negatifi görmek insanı çok yıkıyorbilmiyorumkismile
arkadaşlar ben yarın kan testi yaptırsam cıkarmı sizce sonuc,bekleninen adetim 20agustos????
Sizce yaptırayımı kan testi yarın ????
cnm bence az daha sabret allah korusun geç döllenme fln dır sonra çok daha fazla üzülürsün umarım bebeişin seninledir
inşallahta çıkar canım benim hiç cesaretim yok kanda negatifi görmek insanı çok yıkıyorbilmiyorumkismile
merhba kizlar bir kotu haberde benden tam 41 gun sonra oldum bu ay o kadar cok umutlanmistimki olmayinca cok uzuldum kismet deguilmis artik gelecek ay umarim bir sorunum olmaz ve bende insallah hamile olurum
Hiç canını sıkma..Geçen ay bende aynı şekilde oldum..Bu ay adet olduğun günden yumurtalama gününü hesaplama...Rahim kendini bebeğe hazırladığı zamanda böyle oluyormuş...Ümidini kesme lütfen....