inşallah asi baby24 gelince listemizi yenilesin bi de o zman bakalım , bütün kızlar toplandık toplandık, sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık :uhm:
canım inşallah yarın senin haberlerini alırız. benim daha var 26 sında. bakalım bu ay nolucak.
Evet arkadaşlar hayırlı haber vereyim....HAMİLEYİMhihoyyyt...Test sonuçlerına göte tiroit yavaş çalışıyormuş.İlaç verdi,endrokoloji uzmanına gösterdim sonuçları..İyiki geldin dedi..Hamilelikte düşük tehlikesi oluyormuş,eğer ilaç tedavisi yapılmazsa bebekte gerizekalılık yapıyormuş..
Rabbim şu Ramazan gününde tüm anne olmak isteyen bayanlara hayırlı bebek nasip etsin..Rabbim aratmasın..İnşallah hayırlısı ile bizim bebek hayata tutunur.
Evet arkadaşlar hayırlı haber vereyim....HAMİLEYİMhihoyyyt...Test sonuçlerına göte tiroit yavaş çalışıyormuş.İlaç verdi,endrokoloji uzmanına gösterdim sonuçları..İyiki geldin dedi..Hamilelikte düşük tehlikesi oluyormuş,eğer ilaç tedavisi yapılmazsa bebekte gerizekalılık yapıyormuş..
Rabbim şu Ramazan gününde tüm anne olmak isteyen bayanlara hayırlı bebek nasip etsin..Rabbim aratmasın..İnşallah hayırlısı ile bizim bebek hayata tutunur.
evet arkadaşlar hayırlı haber vereyim....hamileyimhihoyyyt...test sonuçlerına göte tiroit yavaş çalışıyormuş.ilaç verdi,endrokoloji uzmanına gösterdim sonuçları..iyiki geldin dedi..hamilelikte düşük tehlikesi oluyormuş,eğer ilaç tedavisi yapılmazsa bebekte gerizekalılık yapıyormuş..
Rabbim şu ramazan gününde tüm anne olmak isteyen bayanlara hayırlı bebek nasip etsin..rabbim aratmasın..inşallah hayırlısı ile bizim bebek hayata tutunur.
ya yaman 10 gün var kız daha normal bi test yapsam varsa da çıkmaz mı acep çatlicammmmmm
ya yaman 10 gün var kız daha normal bi test yapsam varsa da çıkmaz mı acep çatlicammmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?