teşekkür ederim, hepimiz müjdelenelim, hediyelendirilelim bebeklerimizle inşallah. Ama gerçekten ümit ettiğim veya mutlaka hamileyim ben yav diye düşündüğümden değil, gerçekten merak ettiğim için soruyorum, belki de böyle hamile kalan eden, yaşayan bilen.. Vadır muhakkak diye : ) belki de biraz heyecan içinde olmak için.. Biraz sonra test yaptırıcam kan testi, bakalım sonuç ne olucak. Ama sanki var gibi.. çünkü ağrıyor kasıklarım, yanıyor bazen batıyor, sonra hiç bişey yokmuş gibi hiç bir sorun olmuyor ve adet de olmuyor : ) göz kırpıyordur belki bana bebeğim :)
selam kızlar bende yeni katıldım aranıza bi sorunum var adetlerim çok geçe atıyo bu yüzden yumurtlama tarihlerimi hesaplayamıyorum bu ay bizde denemelere başladık haziran 10 sonrada temmuz 19 da adetlendim şimdi kaçında olucam bilmiyorum
merhabalar gulgamze eger gercekten yumurtlama zamanlarini tam yakalamak istiyorsan kesinlikle ovulasyon testi kullanmani oneririm. ozellikle adet tarihleri duzensiz olanlarda yumurtlama gununu bilmek cok zor oluyor. benim her ay reglim duzenli oluyordu ve internette yaptigim hesaplama gunlerinde yumurtluyordum ovulasyon testi ile tam gununu bilmek o gun iliskide bulunmak hamile kalma olasiligini cok artiriyor. bu ay ise normal yumutlamam gereken zamandan tam 12 gun sonra yumurtladim ve 3 agustosta regl olmam gerekirken hala olmadim yumurtlama gec oldugu icin uzerine 14 gun saydim ve bugun veya yarin olacagini dusunuyorum belirtileride var...( yaptigim gebelik testleri hala negatif) ... ay lafi cok uzattim galiba yani sonuc olarak ovulasyon testlerini KESINLIKLE tavsiye ediyorum sana
bende tam olarak bilmiyorum ama ben dogum kontrol hapını bırkatıktan sonra adet oldum normal.sonra hamile kaldıgım ay zyklusortasında hafif bir kanama oldu damla şeklinde bende neyin nesi bilmiyordum doktorumu aradım ve bana dediki bu normal korkucak birşey yok yumurtlama dönemindir demişti bana ztn o ay hamile kalmıştım illa hamile kalman icin lekelenme olması gerekmiyor yani
Bende iki sene doğum kontrol hapı kullandım.Bıraktığım gibi hamile kaldım..Bunları hiç düşünme her şeyi zamana bırakmak lazım..Yazdıklarımı okuduysan stres de geciktiriyor.Birde bu ayın 20 doktora kontrole gittim tahlil sonuçlarına baktığı halde tsh yüksek olmasına rağmen sorduğum halde bir şey olmaz dedi.İyiki internetten araşırdım çocuk olmasını zorlaştırıyormuş.Eğer hamile kalırsam çocukda gerizakalılık olma ihtimali varmış..Bugün doktor bende guatr olduğunu araştırılması gerektiğini söyledi.Hamilelik varsa tehlikeli dedi.Adetim de geçti..Moralm çok bozuk...
Herkese hayırlısı ramazanlar rabbim dermansız dert vermesin.hiçbirimizin elini boş çevirmesn en kısa sürede gelir inşallah meleklerimiz
amin, bol bol dua edelim kızlar. Bu ay da olmazsa dr.a gidicem artıkk
Haydi hiç bebiş haberi yok mu ?
canım inşallah yarın senin haberlerini alırız. benim daha var 26 sında. bakalım bu ay nolucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?