Gebeliğe Hazırlık ağustos ayı ovitrelle kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba herkese. 2 senedir korunmadigimjz halde hamile kalamadim. Esimde de bende de hicbi sorun yok. Klomen ve femara kullandm yine olmadi. Stres yapmayi biraktim son 4-5 aydir hic gundemim bile degil yine olmadi :) gecen ay gonal f igne ve catlatma ignesi oldum. Adetim suan bu ay tekrar gonal f basladim. Tekrar catlatma ignesi olucam. Ama sebepsiz infertili de catlatma ignesi vb ilaclar normal yolla hamile kalmayla ayni sanstaymis. Cunku zaten yumurta da buyuyor catlamada gerceklesiyor. Bu ignenin vurulmasi sansi etkilemiyor sanirim yinede vurulucam tabi. Bu ayda olmazsa napmaliyim blmiyorum tup bebek mi deniyim yoksa akisina mi birakayim. Esiminde benimde yasim 29-30. Sebepsiz olup igneyle hamile kalan var mi? Biraz uzun oldu k bakmayin. Yardimci olursaniz sevinirim

Teşekkür ederim cevap için hangi saatleri değerlendirdiniz iğne sonrası birde yumurtalar kaç milimdi hatırlıyo musunuz
19mm di sanirim o gün bakildi ve aksam igne yaptirdim o aksam ve ertesi gunu degerlendirdik sonra bir gun ara verip tekrar iki gun degerlendirme oldu bu sekilde bir hafta tavsiye etmisti doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…