- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
İnsaallah canim dilerim kim istiyorsa Rabbim hayirlisiyla nasip etsin. Ben hala inanamiyorum sanki yok gibiGreensey yaa çok sevindim canım sonucuna sağlıkla ilerlesin inşAllah ya böyle güzel haberleri okudukça insAllah bende guzel haberi alırım diyorum ☺
InsAllah cnm hayırlısı olsun haberdar et canım sen şimdi kanı 13. Gün verdin dimi ilişki ne zmnlar olmuştu igneden sonra önce ya daİnsaallah canim dilerim kim istiyorsa Rabbim hayirlisiyla nasip etsin. Ben hala inanamiyorum sanki yok gibiyarin ikinci kez kan verecegim hakkimda hayirlisi olsun mujdeli haberi alayim insaallah
pozitif tebrik ederimKuzum degerim 214 cikti yeni ogrendim aksam 7de baktirmistim iki saat sonra 14.gunum baslayacakti sence sonuc pozitif mi cok heyecanliyim. İgne etkisinden bu kadar yuksek cikar mi deger??
heyecanla bekliyoruz bize de haber ver olur muİnsaallah canim dilerim kim istiyorsa Rabbim hayirlisiyla nasip etsin. Ben hala inanamiyorum sanki yok gibiyarin ikinci kez kan verecegim hakkimda hayirlisi olsun mujdeli haberi alayim insaallah
Evet canim 13.gun kan verdim ama 12.gun yaptigim testler pozitifti zaten. İgneyi oldugum gun beraberlik oldu sonra birgun ara iki gun iliski seklinde devam etti doktorum oyle soylemisti yani 19agustos igne oldum iliski gunlerim 19,21,22,24,25 agustos gunlerinde olduInsAllah cnm hayırlısı olsun haberdar et canım sen şimdi kanı 13. Gün verdin dimi ilişki ne zmnlar olmuştu igneden sonra önce ya da
Sagol cok tesekkur ederim insaallah saglikla kucagimiza almak nasip olsunpozitif tebrik ederim
Her doktor farkli veriyor hayret gercekten kişiye yönelik tedqvi mi yoksa dr kendi tedavi sekli mi bilemdim bize ignenin oldugu gun ilişki vermedi ertesi günü sonra iki gün ara gun aşırı seklinde yazmış ama biz bastan gun aşırı olacak şekilde değerlendiriyoruzEvet canim 13.gun kan verdim ama 12.gun yaptigim testler pozitifti zaten. İgneyi oldugum gun beraberlik oldu sonra birgun ara iki gun iliski seklinde devam etti doktorum oyle soylemisti yani 19agustos igne oldum iliski gunlerim 19,21,22,24,25 agustos gunlerinde oldu
Bence de her doktor farkli yontem veriyor ramazandan once baska bi doktora gidiyordum o da igneden 36saat sayip o gun baslayip gun asiri veriyordu. Bu doktorum hem ilacimi hem gun seklini degistirdi ve sanırım bu bana daha iyi geldi. Yarin sonucumu alinca net bisey diyebilcemHer doktor farkli veriyor hayret gercekten kişiye yönelik tedqvi mi yoksa dr kendi tedavi sekli mi bilemdim bize ignenin oldugu gun ilişki vermedi ertesi günü sonra iki gün ara gun aşırı seklinde yazmış ama biz bastan gun aşırı olacak şekilde değerlendiriyoruz
Hadi hyrlisi cnm insAllah sağlıkla ilerler bi yanim iyi düşün olacak insAllah derken diger yanım tutmuycak diyor cok karmakarsigim bugun yine cok halsizim ya igne bende yalancı gebelik belirtilerini gösteriyor snrm griple karıştı ne değişiklikler oldu onu da tam kestiremeidmBence de her doktor farkli yontem veriyor ramazandan once baska bi doktora gidiyordum o da igneden 36saat sayip o gun baslayip gun asiri veriyordu. Bu doktorum hem ilacimi hem gun seklini degistirdi ve sanırım bu bana daha iyi geldi. Yarin sonucumu alinca net bisey diyebilcem ☺
merhabalar sanırım sizde 5 eylülde iğne oldunuz idrarda test yapmışmıyıdınız öncesinde bende 5 eylülde iğne oldum 17 eylülde evde test yaptım negatif acaba kanda mı baktırsam diyorumBende iğnenin 13. Günü kan testi verdim 37.28 çıktı değer az mı ? Korkuttu bir kadın beni kimyasal falan dedi
Evet evde idrar testi yaptım idrarda hep çıktı canım.merhabalar sanırım sizde 5 eylülde iğne oldunuz idrarda test yapmışmıyıdınız öncesinde bende 5 eylülde iğne oldum 17 eylülde evde test yaptım negatif acaba kanda mı baktırsam diyorum
doktorun hangi şehirde adı ne ogrenebilirmiyim?Ben de geçen ay femera ve ovitralle kullandım yumurtam gelişti çatladı ama gebelik oluşmadıbu ay yine kullandım ve 9.cu günümde gelişen 4 yumurtam vardı doktorum birtane gonal f iğnesi verdi o gece onu vuruldum dün tekrar cagırmıştı gittiğimde 4 yumurtasında catladıgını söyledi yeni çatlamış olmalı sıvı var dedi ama bilmiyorum çalışmalara devam ettik inşallah bu ay olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Cok sevindim canim Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah❤darisi isteyen herkezin basinaCanım hamileyim suan da o ay hamile kalmışım. Ben 4 doktora gittim aşılama yapalım uğraşmayalım demişti birtanesi ama bu doktorum cok iyi cok bilgili adı Rehat Faikoglu medilife Beylikdüzü hastanesinde sadece akşamları 2 saat geliyor Harika bir doktor ❤
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinCok sevindim canim Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah❤darisi isteyen herkezin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?