Gebeliğe Hazırlık ağustos ayı ovitrelle kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Greensey yaa çok sevindim canım sonucuna sağlıkla ilerlesin inşAllah ya böyle güzel haberleri okudukça insAllah bende guzel haberi alırım diyorum
İnsaallah canim dilerim kim istiyorsa Rabbim hayirlisiyla nasip etsin. Ben hala inanamiyorum sanki yok gibi yarin ikinci kez kan verecegim hakkimda hayirlisi olsun mujdeli haberi alayim insaallah

İnsaallah canim dilerim kim istiyorsa Rabbim hayirlisiyla nasip etsin. Ben hala inanamiyorum sanki yok gibi yarin ikinci kez kan verecegim hakkimda hayirlisi olsun mujdeli haberi alayim insaallah
InsAllah cnm hayırlısı olsun haberdar et canım sen şimdi kanı 13. Gün verdin dimi ilişki ne zmnlar olmuştu igneden sonra önce ya da

Mrb kızlar bende bu ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bugün 5. Günüm bklm bekliyorum sonuç ne olacak hangi günleri degerlendrmistnz

InsAllah cnm hayırlısı olsun haberdar et canım sen şimdi kanı 13. Gün verdin dimi ilişki ne zmnlar olmuştu igneden sonra önce ya da
Evet canim 13.gun kan verdim ama 12.gun yaptigim testler pozitifti zaten. İgneyi oldugum gun beraberlik oldu sonra birgun ara iki gun iliski seklinde devam etti doktorum oyle soylemisti yani 19agustos igne oldum iliski gunlerim 19,21,22,24,25 agustos gunlerinde oldu

Her doktor farkli veriyor hayret gercekten kişiye yönelik tedqvi mi yoksa dr kendi tedavi sekli mi bilemdim bize ignenin oldugu gun ilişki vermedi ertesi günü sonra iki gün ara gun aşırı seklinde yazmış ama biz bastan gun aşırı olacak şekilde değerlendiriyoruz

Bence de her doktor farkli yontem veriyor ramazandan once baska bi doktora gidiyordum o da igneden 36saat sayip o gun baslayip gun asiri veriyordu. Bu doktorum hem ilacimi hem gun seklini degistirdi ve sanırım bu bana daha iyi geldi. Yarin sonucumu alinca net bisey diyebilcem

Hadi hyrlisi cnm insAllah sağlıkla ilerler bi yanim iyi düşün olacak insAllah derken diger yanım tutmuycak diyor cok karmakarsigim bugun yine cok halsizim ya igne bende yalancı gebelik belirtilerini gösteriyor snrm griple karıştı ne değişiklikler oldu onu da tam kestiremeidm

Bende iğnenin 13. Günü kan testi verdim 37.28 çıktı değer az mı ? Korkuttu bir kadın beni kimyasal falan dedi

Bende iğnenin 13. Günü kan testi verdim 37.28 çıktı değer az mı ? Korkuttu bir kadın beni kimyasal falan dedi
merhabalar sanırım sizde 5 eylülde iğne oldunuz idrarda test yapmışmıyıdınız öncesinde bende 5 eylülde iğne oldum 17 eylülde evde test yaptım negatif acaba kanda mı baktırsam diyorum

merhabalar sanırım sizde 5 eylülde iğne oldunuz idrarda test yapmışmıyıdınız öncesinde bende 5 eylülde iğne oldum 17 eylülde evde test yaptım negatif acaba kanda mı baktırsam diyorum
Evet evde idrar testi yaptım idrarda hep çıktı canım.

doktorun hangi şehirde adı ne ogrenebilirmiyim?

Canım hamileyim suan da o ay hamile kalmışım. Ben 4 doktora gittim aşılama yapalım uğraşmayalım demişti birtanesi ama bu doktorum cok iyi cok bilgili adı Rehat Faikoglu medilife Beylikdüzü hastanesinde sadece akşamları 2 saat geliyor Harika bir doktor

Cok sevindim canim Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah❤darisi isteyen herkezin basina

Arkadaslar varmi hamile olan bana umut olun belki kotu birsey yapiyorum yeni basladim.tedaviye ama hic umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…