• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ağustos ayı ovitrelle kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 ağustosta bende klomen ve ovitrelle kullandım ve sonuç hüsran tutmadı kızlar canım çok sıkıldı 😭:KK43::skandal::KK42:

Ay masallah konu yeni acilmis ama pes pese gelmis güzel haberler ne kadar mutlu bir sayfa olmus burasi :)

Bende catlatma ignemi persembe öglen 15 de oldum

2 kisinin degeri 37 cikmis hangi günlerdeydi bu igneyi yaptiginiz günüdemi saydiniz yada saymadanmi kacinci gündeydi ?
10ağustosta iğne oldu
22 ağustosta değerim 37 di
24 ağustosta 115 oldu

Merhaba kizlar bende 5 gunluk klomen kullanimindan sonra 3 tane gelismis yumurtami catlatmak icin ovitrelle kullandim. Ignenin ilk birkac gunu aşiri derecede kasık agrim oldu sonra birsre dindi simdi bir iki gundur gene cok fazla kasık ve göğüs agrim var. Bu arada ignenin 9. Gunundeyim . Ignenin 6.gunu hcg 4.44 tu.. bu agrilar ilacin etkisi mi yoksa adet mi olacagim . Hastalanmama 7 gun var . Idrar testi negatif.

Merhaba kizlar bende 5 gunluk klomen kullanimindan sonra 3 tane gelismis yumurtami catlatmak icin ovitrelle kullandim. Ignenin ilk birkac gunu aşiri derecede kasık agrim oldu sonra birsre dindi simdi bir iki gundur gene cok fazla kasık ve göğüs agrim var. Bu arada ignenin 9. Gunundeyim . Ignenin 6.gunu hcg 4.44 tu.. bu agrilar ilacin etkisi mi yoksa adet mi olacagim . Hastalanmama 7 gun var . Idrar testi negatif.
iğnenin 12. günü pozitif sonuç aldım ben ama idrar testini 9-10-11-12. günlerde yaptım hepsi negatifti 12. gün silik çizgi çıktı aynı günün akşamı kan verdim orda pozitif olduğunu öğrendik

Kizlar merhaba ben de bu ay femara ve farkli bir catlatma ignesi kullandim. Bugun 12.gunumdu öğlen hem ovulasyon hem gebelik testi yaptim ve sonuc boyle cikti. İkili fotograf bugune ait. Tek testin oldugu fotograf iki gun onceki gebelik testim ve silik cizgi çıkmıştı suan daha belirgin ama yine de umutlanmali miyimm?? Bu arada iki testi de gun icinde yaptim ilk idrar degildi.

Eklentiler

• IMG_20190829_153046.jpg
    IMG_20190829_153046.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20190831_155633.jpg
    IMG_20190831_155633.jpg
    131,4 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar merhaba ben de bu ay femara ve farkli bir catlatma ignesi kullandim. Bugun 12.gunumdu öğlen hem ovulasyon hem gebelik testi yaptim ve sonuc boyle cikti. İkili fotograf bugune ait. Tek testin oldugu fotograf iki gun onceki gebelik testim ve silik cizgi çıkmıştı suan daha belirgin ama yine de umutlanmali miyimm?? Bu arada iki testi de gun icinde yaptim ilk idrar degildi.
Benim de böyle çıkmıştı hemen kan verdim pozitif sonuç aldım

Benim de böyle çıkmıştı hemen kan verdim pozitif sonuç aldım
Ben de şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye ama bugun nedense cok umitsizlik oldu bende sanki ilacin etkisiymis gibi ve kendi kendimi kandiriyormusum gibi... İnsaallah hayirlisiyla vardir..

Kuzum degerim 214 cikti yeni ogrendim aksam 7de baktirmistim iki saat sonra 14.gunum baslayacakti sence sonuc pozitif mi cok heyecanliyim. İgne etkisinden bu kadar yuksek cikar mi deger??

12.gunden sonra 214 hcg kalmaz canim.hayirlisiolsun hamilesin. Saglikla devam eder insallah

Back