Canım çok sevindim sağlıklı gebeliğin olsun inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar kan verdim 37 çıktı doktorumu aradım tamam olmuş işte gebelik var dedi
Cumartesi tekrar gel bakalım dedi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık ağustos ayı ovitrelle kullananlar
- Konu Sahibi yelissimo
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- catlatma ignesi femara gebe belirtisi gebelik test
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Bir sonrakinde olur inşallah morali Yüksek tutalım2 ağustosta bende klomen ve ovitrelle kullandım ve sonuç hüsran tutmadı kızlar canım çok sıkıldı
Çok teşekkür ederimCanım çok sevindim sağlıklı gebeliğin olsun inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin
Değerim 115 e yükseldi hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
A
Amin inşallah cnmBir sonrakinde olur inşallah morali Yüksek tutalım
Canım doktorundan femara iste klomenden çok daha etkili hem kaliteli yumurta oluşturuyor ve Rahmi gebeliğe hazırlıyormuş doktorum öyle söyledi2 ağustosta bende klomen ve ovitrelle kullandım ve sonuç hüsran tutmadı kızlar canım çok sıkıldı
- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Aynen cnm bende onu isteyecgmCanım doktorundan femara iste klomenden çok daha etkili hem kaliteli yumurta oluşturuyor ve Rahmi gebeliğe hazırlıyormuş doktorum öyle söyledi
10ağustosta iğne olduAy masallah konu yeni acilmis ama pes pese gelmis güzel haberler ne kadar mutlu bir sayfa olmus burasi :)
Bende catlatma ignemi persembe öglen 15 de oldum
2 kisinin degeri 37 cikmis hangi günlerdeydi bu igneyi yaptiginiz günüdemi saydiniz yada saymadanmi kacinci gündeydi ?
22 ağustosta değerim 37 di
24 ağustosta 115 oldu
benim de femara sayesinde oldu klomen işe yaramadıCanım doktorundan femara iste klomenden çok daha etkili hem kaliteli yumurta oluşturuyor ve Rahmi gebeliğe hazırlıyormuş doktorum öyle söyledi
- 26 Ağustos 2019
- 41
- 20
- 3
- 35
Merhaba kizlar bende 5 gunluk klomen kullanimindan sonra 3 tane gelismis yumurtami catlatmak icin ovitrelle kullandim. Ignenin ilk birkac gunu aşiri derecede kasık agrim oldu sonra birsre dindi simdi bir iki gundur gene cok fazla kasık ve göğüs agrim var. Bu arada ignenin 9. Gunundeyim . Ignenin 6.gunu hcg 4.44 tu.. bu agrilar ilacin etkisi mi yoksa adet mi olacagim . Hastalanmama 7 gun var . Idrar testi negatif.
iğnenin 12. günü pozitif sonuç aldım ben ama idrar testini 9-10-11-12. günlerde yaptım hepsi negatifti 12. gün silik çizgi çıktı aynı günün akşamı kan verdim orda pozitif olduğunu öğrendikMerhaba kizlar bende 5 gunluk klomen kullanimindan sonra 3 tane gelismis yumurtami catlatmak icin ovitrelle kullandim. Ignenin ilk birkac gunu aşiri derecede kasık agrim oldu sonra birsre dindi simdi bir iki gundur gene cok fazla kasık ve göğüs agrim var. Bu arada ignenin 9. Gunundeyim . Ignenin 6.gunu hcg 4.44 tu.. bu agrilar ilacin etkisi mi yoksa adet mi olacagim . Hastalanmama 7 gun var . Idrar testi negatif.
- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
Tesekkür ederim canim. Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah.10ağustosta iğne oldu
22 ağustosta değerim 37 di
24 ağustosta 115 oldu
aminn inşallahTesekkür ederim canim. Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah.
- 13 Mayıs 2018
- 924
- 1.237
- 113
- 33
Kizlar merhaba ben de bu ay femara ve farkli bir catlatma ignesi kullandim. Bugun 12.gunumdu öğlen hem ovulasyon hem gebelik testi yaptim ve sonuc boyle cikti. İkili fotograf bugune ait. Tek testin oldugu fotograf iki gun onceki gebelik testim ve silik cizgi çıkmıştı suan daha belirgin ama yine de umutlanmali miyimm?? Bu arada iki testi de gun icinde yaptim ilk idrar degildi.
Eklentiler
Benim de böyle çıkmıştı hemen kan verdim pozitif sonuç aldımKizlar merhaba ben de bu ay femara ve farkli bir catlatma ignesi kullandim. Bugun 12.gunumdu öğlen hem ovulasyon hem gebelik testi yaptim ve sonuc boyle cikti. İkili fotograf bugune ait. Tek testin oldugu fotograf iki gun onceki gebelik testim ve silik cizgi çıkmıştı suan daha belirgin ama yine de umutlanmali miyimm?? Bu arada iki testi de gun icinde yaptim ilk idrar degildi.
- 13 Mayıs 2018
- 924
- 1.237
- 113
- 33
Ben de şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye ama bugun nedense cok umitsizlik oldu bende sanki ilacin etkisiymis gibi ve kendi kendimi kandiriyormusum gibi... İnsaallah hayirlisiyla vardir..Benim de böyle çıkmıştı hemen kan verdim pozitif sonuç aldım
- 13 Mayıs 2018
- 924
- 1.237
- 113
- 33
Kuzum degerim 214 cikti yeni ogrendim aksam 7de baktirmistim iki saat sonra 14.gunum baslayacakti sence sonuc pozitif mi cok heyecanliyim. İgne etkisinden bu kadar yuksek cikar mi deger??Benim de böyle çıkmıştı hemen kan verdim pozitif sonuç aldım
- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Kuzum degerim 214 cikti yeni ogrendim aksam 7de baktirmistim iki saat sonra 14.gunum baslayacakti sence sonuc pozitif mi cok heyecanliyim. İgne etkisinden bu kadar yuksek cikar mi deger??
12.gunden sonra 214 hcg kalmaz canim.hayirlisiolsun hamilesin. Saglikla devam eder insallah
- 13 Mayıs 2018
- 924
- 1.237
- 113
- 33
Ne guzel soyledin insaallah oyleyimdir, gercekten saglikla ilerler ve bu sefer kucagima alabilirim12.gunden sonra 214 hcg kalmaz canim.hayirlisiolsun hamilesin. Saglikla devam eder insallah