- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 35
- Konu Sahibi meryemhilall
-
- #1.101
Yok cnm yapmadım iki gün sonra yapıcam öyle karar verdim varsa biraz koyulaşır çünkü bugün yaptım buraya attım görmüşsündür belki belli belirsiz bi çizgi çıktıTestı yaptın mı canım bana çok yalancı pozitif verdı ama nedense bu ay bır gun gecikti testte hiç birsey görünmedi marka bebetime
Ovula falan guzel sanrm oyle okumustumDenk gele gele o gelmiş baksana ama adamın suçu yok benim daha önce iki kere miratech markadan dilim yandı hamile olmadığım halde ikinci çizgiyi çıkarmıştı bu defa miratech olmasın da ne olursa olsun demiştim adama ne bilim bebetime da aynı vasatlıktaymış
Netten kendim seçip alacam bundan sonra eczanelerde bulunmuyo istediğinOvula falan guzel sanrm oyle okumustum
En mantiklisi laboquick aslinda hem uygun hem guvenilirNetten kendim seçip alacam bundan sonra eczanelerde bulunmuyo istediğin
Kız ne edecem 50 taneyi Allah 50 taneyi yapacak kadar bekletmesin kızCanm suan 50tanesi 57tl bak trendyoldazeynep-ahmet
Ay ne bileym bi o vardi baya hesapli olan hahhahaahaKız ne edecem 50 taneyi Allah 50 taneyi yapacak kadar bekletmesin kız
Test bozuk cikti sansimSelinos cnm naptın yaptın mı öteki testi de
Ay cnm yaa niye öyle çıktı dicem de bebetime sonuçta çok da şey yapmamak lazımTest bozuk cikti sansimdiger cizgi bile cikmadi bu sefe ay sinirim bozuldu
Kasik agrim durdu kanamada sabah hafif geldi bidaha yok bakalim bugun devam edicek mi bi 3 gun beklicem oyle test yapcam tekrarAy cnm yaa niye öyle çıktı dicem de bebetime sonuçta çok da şey yapmamak lazımama vardır bunda da bi hayır bekle bakalım bi kaç gün
Cnm olumlu düşünelim öyle olsun inşallah bence bebiş yerleşmeye çalıştı hem ağrın hem akıntın oldu şu an yerini belirledi rahatladı benceKasik agrim durdu kanamada sabah hafif geldi bidaha yok bakalim bugun devam edicek mi bi 3 gun beklicem oyle test yapcam tekrar
Evet 17si bat canim yerini belirlese idrarda cikmazmiydi kiminde gec cikiyormuş ama ne bileym yaCnm olumlu düşünelim öyle olsun inşallah bence bebiş yerleşmeye çalıştı hem ağrın hem akıntın oldu şu an yerini belirledi rahatladı benceneden olmasın ki zaten ikinci yumurtalamadan da baz alırsak bat ına az kaldı 4 5 gün var sanki di mi cnm
Merhaba bende dun bıraktim ilaci bes gun dure ile kullandim. P.tesi doktora gideceğim bende de dün den beri cok az akinti ile beraber pembe kanama var sadece tuvalete gidince peceteye geliyo camasirim kirlenmjyo. Senin ilacdan dolayı mi olmustu doktor a sordun mu hic bende merak ediyorm neden oldugunjKızlar acil cvp verin lütfen daha önceki mesajlarımı okumuşsunuzdur iki kere yumurtlama takibine gittim ikisindede yumurtamın 12 mm de kaldığını söylemişti doktor ve 3 gün daha kullanmamı söylemişti klomeni. Bugün o 3 günün sonu ve bende kahverengi kanama oldu normalde de arada sırada polikistik overli olduğum için adet döneminin ortasında böyle lekelenmelerim oluyodu ama şimdi ilaç kullanınca korktum doğrusu klomen kullanırken böyle bişey yaşadınız mı hiç acaba büyümemiş olan yumurta büyüyüp çatlamış olabilir mi
Cnm bilemezsin ki bak senin bata 5 gün varmış daha çok erken yani normal gebelik testinde çıkmaması çok normal ki bat ı geçtiği halde hamile olup idrar testi negatif çıkan var bekleyelim güzelim çok erken daha umudunu yitirmeEvet 17si bat canim yerini belirlese idrarda cikmazmiydi kiminde gec cikiyormuş ama ne bileym ya
Yok maalesef soramadım doktora neden olduğunu anlayamadım da rutin ara lekelenmemdir diye düşündüm normalde de oluyodu çünküMerhaba bende dun bıraktim ilaci bes gun dure ile kullandim. P.tesi doktora gideceğim bende de dün den beri cok az akinti ile beraber pembe kanama var sadece tuvalete gidince peceteye geliyo camasirim kirlenmjyo. Senin ilacdan dolayı mi olmustu doktor a sordun mu hic bende merak ediyorm neden oldugunj
Peki bas agrisi yasadin mi ben dunden beri gozumu acamiyorum resmeb agridan anlamadmYok maalesef soramadım doktora neden olduğunu anlayamadım da rutin ara lekelenmemdir diye düşündüm normalde de oluyodu çünkü
Bu kanamanin baslangici tam ilk ovulasyonun batina denk geldi ya ondan umutlarim sondu benim tuhaf durum olduCnm bilemezsin ki bak senin bata 5 gün varmış daha çok erken yani normal gebelik testinde çıkmaması çok normal ki bat ı geçtiği halde hamile olup idrar testi negatif çıkan var bekleyelim güzelim çok erken daha umudunu yitirme
Hayır cnm o şekilde ağrı yaşamadım ama belim çok kötü doğrultamıyorum kasıklarıma da ara ara batma oluyo sancı giriyoPeki bas agrisi yasadin mi ben dunden beri gozumu acamiyorum resmeb agridan anlamadm
Merhaba canım bende klomen kullandım dün gittim 15 mm büyümüş pazartesi tekrar gel biraz daha büyümesi lazım catlatma iğnesi yapcam dedi sende sonuçlar nasılİnşallah ya benim tembelliğim yok ama yinede verdi sanırım şansımızı artırmak için verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?