Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testı yaptın mı canım bana çok yalancı pozitif verdı ama nedense bu ay bır gun gecikti testte hiç birsey görünmedi marka bebetime
Yok cnm yapmadım iki gün sonra yapıcam öyle karar verdim varsa biraz koyulaşır çünkü bugün yaptım buraya attım görmüşsündür belki belli belirsiz bi çizgi çıktı

Ovula falan guzel sanrm oyle okumustum

Kasik agrim durdu kanamada sabah hafif geldi bidaha yok bakalim bugun devam edicek mi bi 3 gun beklicem oyle test yapcam tekrar
Cnm olumlu düşünelim öyle olsun inşallah bence bebiş yerleşmeye çalıştı hem ağrın hem akıntın oldu şu an yerini belirledi rahatladı bence neden olmasın ki zaten ikinci yumurtalamadan da baz alırsak bat ına az kaldı 4 5 gün var sanki di mi cnm

Evet 17si bat canim yerini belirlese idrarda cikmazmiydi kiminde gec cikiyormuş ama ne bileym ya

Merhaba bende dun bıraktim ilaci bes gun dure ile kullandim. P.tesi doktora gideceğim bende de dün den beri cok az akinti ile beraber pembe kanama var sadece tuvalete gidince peceteye geliyo camasirim kirlenmjyo. Senin ilacdan dolayı mi olmustu doktor a sordun mu hic bende merak ediyorm neden oldugunj

Evet 17si bat canim yerini belirlese idrarda cikmazmiydi kiminde gec cikiyormuş ama ne bileym ya
Cnm bilemezsin ki bak senin bata 5 gün varmış daha çok erken yani normal gebelik testinde çıkmaması çok normal ki bat ı geçtiği halde hamile olup idrar testi negatif çıkan var bekleyelim güzelim çok erken daha umudunu yitirme

Yok maalesef soramadım doktora neden olduğunu anlayamadım da rutin ara lekelenmemdir diye düşündüm normalde de oluyodu çünkü

Bu kanamanin baslangici tam ilk ovulasyonun batina denk geldi ya ondan umutlarim sondu benim tuhaf durum oldu

İnşallah ya benim tembelliğim yok ama yinede verdi sanırım şansımızı artırmak için verdi
Merhaba canım bende klomen kullandım dün gittim 15 mm büyümüş pazartesi tekrar gel biraz daha büyümesi lazım catlatma iğnesi yapcam dedi sende sonuçlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…