- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 35
- Konu Sahibi meryemhilall
- #1.141
Ay cnm kocişim bana bebetime test almış yapmaz mıyım hiç iki yalandan silik çizgi göreyim de moralim yerine gelsinSen yarin sabah test yapsana bi daha ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cnm kocişim bana bebetime test almış yapmaz mıyım hiç iki yalandan silik çizgi göreyim de moralim yerine gelsinSen yarin sabah test yapsana bi daha ya
Tamam arada yaşam belirtisi veririmTmm cnm aman iyi ol arada ses ver iyi olduğunu anlayalım
Eşin cook hakli keşke hep olumlu dusunebilsek ama ben normaldede herseynnn ilk once en kotusunu dusunurumCnm valla öyle bişey olursa resmen Allahın bi mucizesi olacak yumurta gelişmedi ya benim 12 mm de kalmıştı. Eşimle konuşmamız aklıma geldi şimdi doktordan geldiğim gün canım çok sıkkındı canını hiç sıkma doktor ne derse desin Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç bişey yok dua et Allaha bırak demişti şimdi hamile kalırsam adama ermiş muamelesi yapıcam
Hadi yapsanaaaAy cnm kocişim bana bebetime test almış yapmaz mıyım hiç iki yalandan silik çizgi göreyim de moralim yerine gelsin
Aynı ben ama başkasına akıl verirken hep kötü düşünme olumlu ol derim bu yüzden size de söylüyorum dediğimi yapın yaptığımı yapmayınEşin cook hakli keşke hep olumlu dusunebilsek ama ben normaldede herseynnn ilk once en kotusunu dusunurum
Maalesef cnm şuan yapamam Köye geldik kayınvalideme evde kaldı test pazartesi sabah anca yaparımHadi yapsanaaa
Hayirlisi buymuş canimm inşallah ikimiz icinde bi mucize olur test dunde negatif cikinca yikildim ben yaniMaalesef cnm şuan yapamam Köye geldik kayınvalideme evde kaldı test pazartesi sabah anca yaparım
Dün benim 10. Günümdü canım 15 mm normal ama pazartesiye kadar büyümesi lazım iğne yapcam dediDün kaçıncı günündü senin benim 15.günde yaptılar iğnemi daha 6 gün oldu iğneyi yaptıralı günaşırı ilişki önerdi bekliyorum canım
Yıkılmak için erken cnm ya dur bakalım bi ayın 15i olsun daHayirlisi buymuş canimm inşallah ikimiz icinde bi mucize olur❤ test dunde negatif cikinca yikildim ben yani
Canm bilmiyorum olsa hissederim hep diye dusunuyorum ben hic hissedemiyorum sanki hic hamile kalamicakmişim gibi hissediyorum bazen normal mi bu,Yıkılmak için erken cnm ya dur bakalım bi ayın 15i olsun da
Normal geçen ay bende ağlıyordum hamile kalamayacam diye peş peşe etraftan hamilelik haberleri aldım birde geçen ay değişik bir psikolojiye girmiştimCanm bilmiyorum olsa hissederim hep diye dusunuyorum ben hic hissedemiyorum sanki hic hamile kalamicakmişim gibi hissediyorum bazen normal mi bu,
Cnm inanki ben de kızıma hamile kaldığımda hiç hissetmedim hiç olacakmış gibi gelmiyordu test bile yapmak istemedim yok nasıl olsa diye adeti bekledim durdum sonra bigün manavdaki bir sebzeyi şekil olarak hiç alakası olmayan bir meyveye benzettim (meyveyi söylemeyim gebeler var aramızda ) ve canım çok çekti ordan işkillenip test yaptım ve öyle öğrendimCanm bilmiyorum olsa hissederim hep diye dusunuyorum ben hic hissedemiyorum sanki hic hamile kalamicakmişim gibi hissediyorum bazen normal mi bu,
Bende deli gibi 2 gundur bi meyve var nefes almadan onu yiyorum inşallah bebektendir hahahaCnm inanki ben de kızıma hamile kaldığımda hiç hissetmedim hiç olacakmış gibi gelmiyordu test bile yapmak istemedim yok nasıl olsa diye adeti bekledim durdum sonra bigün manavdaki bir sebzeyi şekil olarak hiç alakası olmayan bir meyveye benzettim (meyveyi söylemeyim gebeler var aramızda ) ve canım çok çekti ordan işkillenip test yaptım ve öyle öğrendim
İnşallah canım belli mi olur belki de bebişten gerçektenartık bu belirtilerimiz ya bebiş ya klomenBende deli gibi 2 gundur bi meyve var nefes almadan onu yiyorum inşallah bebektendir hahaha
Sen de sağol cnm bnm biz hepimiz burda birbirimize destek olmak için varız kah derdimizi hafifletiyoruz kah mutluluğumuzu paylaşıyoruz. Asla yalnız hissetme biz burdayız
Cok sagol canim benim eger bu lekelenme benim yerlesmeyse gercekten yarin kan versem cikar mi kesin?Sen de sağol cnm bnm biz hepimiz burda birbirimize destek olmak için varız kah derdimizi hafifletiyoruz kah mutluluğumuzu paylaşıyoruz. Asla yalnız hissetme biz burdayız
Bence bekle cnm 14 ünde eve geçtiğinde evdeki testini yap 15 inde zaten doktora gideceksin o da muhakkak ki kan tahlili isticek o zaman belli olur bence bekle derimCok sagol canim benim eger bu lekelenme benim yerlesmeyse gercekten yarin kan versem cikar mi kesin?
Tamam canim bekliyeyim bakalim hayirlisiBence bekle cnm 14 ünde eve geçtiğinde evdeki testini yap 15 inde zaten doktora gideceksin o da muhakkak ki kan tahlili isticek o zaman belli olur bence bekle derim