• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testim negatif 2saatlik idrarla yaptim ama kesin negatif idrrada azicik bile hcg olsa azicikta olsa bisey cikardi hayirlisi boyleymiş meryemhilall meryemhilall zeynep-ahmet zeynep-ahmet
Cnm bekleyelim bakalım biraz daha umutsuz olma var ve çıkmamış da olabilir böyle bi ihtimal de var hem senin daha diğer yumurtan var belki ondan olacak bilemezsin bak ben bile o doğru düzgün görünmeyen çizgiyle bile umutlandım 😊

Cnm bekleyelim bakalım biraz daha umutsuz olma var ve çıkmamış da olabilir böyle bi ihtimal de var hem senin daha diğer yumurtan var belki ondan olacak bilemezsin bak ben bile o doğru düzgün görünmeyen çizgiyle bile umutlandım 😊
Yok bu ay da olmadi benim hiç umudum kalmadi yine de Allah bilir tabi..

Moralim bozuldu gebelik yoksa bu lekelenme ne adet oluyosam diger yumurta noldu vs vs dusunmemek lazim cokta ama olmuyor işte
Cnm ben de meryemhilall meryemhilall gibi düşünüyorum yerleşme lekelenmesiydi bencede çünkü normalde sende öyle lekelenmeler yok diye biliyorum mesela bende lekelenme olduğunda hiç yerleşme diye umut etmiyorum çünkü normalde de ara lekelenme yaşıyorum

Cnm ben de meryemhilall meryemhilall gibi düşünüyorum yerleşme lekelenmesiydi bencede çünkü normalde sende öyle lekelenmeler yok diye biliyorum mesela bende lekelenme olduğunda hiç yerleşme diye umut etmiyorum çünkü normalde de ara lekelenme yaşıyorum
Kanama ile akıntı gelmesi yerleşmedir başka ihtimal yok en sağlıklısı kan vermek bence

Ben yasardim ama eskiden polibim vardi onu aldirinca hic yasamadim inşallahh bebektendir 1yil olcak bu ayla beraber baska yontemlere gecmek isteyecek doktorum asilama vs ve ben hic istemiyorum🙁

Ama soyle bisey var yalanci pozitiflik veren bi test bende onu bile vermedi ahhaahaha😂😂
Denk gele gele o gelmiş baksana ama adamın suçu yok benim daha önce iki kere miratech markadan dilim yandı hamile olmadığım halde ikinci çizgiyi çıkarmıştı bu defa miratech olmasın da ne olursa olsun demiştim adama ne bilim bebetime da aynı vasatlıktaymış 😂😂

Back