- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
- #1.461
Amiin inşallah canim maşallah ya zaman nasilda cabuk geciyorYaaaaaa maşallah sağlıkla gelsin minikler bizde 1 hafta sonra 4 aylık olucaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin inşallah canim maşallah ya zaman nasilda cabuk geciyorYaaaaaa maşallah sağlıkla gelsin minikler bizde 1 hafta sonra 4 aylık olucaz
Darısı sana olsun inşallah sağlıkla kucağına al minnoşların cinsiyeti neAmiin inşallah canim maşallah ya zaman nasilda cabuk geciyor
Amiin inşallahh ikisi de erkekDarısı sana olsun inşallah sağlıkla kucağına al minnoşların cinsiyeti ne
Ooooyyy sağlıkla gelsin paşalarAmiin inşallahh ikisi de erkek
Merhaba exem foat kiti kendin mi temin ediyorsun yoksa devlst karşılıyor mu?Canm bu kadn farkli bir yontemle cekiyor ozellikle kendi doktoruma cektirmiyorm ben acisiz radyasyonsuz anestezisiz cekiyor exem foam kit diye bir yontem
Ben sonrafan normal rahim filmi cekildim exom foam kullanmadi doktor ama ucretli devlet karsilamiyorMerhaba exem foat kiti kendin mi temin ediyorsun yoksa devlst karşılıyor mu?
Yani HyFoSy yerine rahim filmi de olur mu ki? İkiside rahim filmi diye geçiyor. Rahim filmi agrılı bir işlem mi acaba. İlaç ücreti fazla 1180 tl :/Ben sonrafan normal rahim filmi cekildim exom foam kullanmadi doktor ama ucretli devlet karsilamiyor
Hyfosy nedir? Tavsiyem normal rahim filmi cekilin anestezili cekildim ben ne bir agri hissettim ne aci 10dkda kendime geldim yarim saat dinlendim ciktim cok iyiydimYani HyFoSy yerine rahim filmi de olur mu ki? İkiside rahim filmi diye geçiyor. Rahim filmi agrılı bir işlem mi acaba. İlaç ücreti fazla 1180 tl :/
Radyasyonsuz rahim filmi sanırım. Normal jinekolojik muayene gibi rahim filmi işte. İlacı çok pahalı devlet karsılamıyormusHyfosy nedir? Tavsiyem normal rahim filmi cekilin anestezili cekildim ben ne bir agri hissettim ne aci 10dkda kendime geldim yarim saat dinlendim ciktim cok iyiydim
O yontemi her doktor kullanmiyor o yuzden sorun olabiliyor. Bi arkadaşim oyle cektirdi tup bebek yaptiracagi zaman merkezden o filmi kabul etmediler tekrar rahim filmi cekildi anestezili radyasyonlu olaniRadyasyonsuz rahim filmi sanırım. Normal jinekolojik muayene gibi rahim filmi işte. İlacı çok pahalı devlet karsılamıyormus
Yaa boşa mı çekilmiş oldu doktor değiştirince. Ucuz bir şey de değil 1180 tl ilacı. O zaman bende hsg istiyeyim madem aynı şey ama anestezili olmazsa ne olcak bilmiyom gözüm korktu :) ya gidip özelde çektircez. Valla allak bullak oldum ne yapcagımızı sasırdık.O yontemi her doktor kullanmiyor o yuzden sorun olabiliyor. Bi arkadaşim oyle cektirdi tup bebek yaptiracagi zaman merkezden o filmi kabul etmediler tekrar rahim filmi cekildi anestezili radyasyonlu olani
Evet maalesef boşa cekilmiş oldu ozel 1000tlye çektirmistim benn gecen yilYaa boşa mı çekilmiş oldu doktor değiştirince. Ucuz bir şey de değil 1180 tl ilacı. O zaman bende hsg istiyeyim madem aynı şey ama anestezili olmazsa ne olcak bilmiyom gözüm korktu :) ya gidip özelde çektircez. Valla allak bullak oldum ne yapcagımızı sasırdık.
Hım tamam teşekkür ederim bilgiler içinEvet maalesef boşa cekilmiş oldu ozel 1000tlye çektirmistim benn gecen yil
Ne demek gecmis olsunHım tamam teşekkür ederim bilgiler için