- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
- #1.081
Sabah ilk idrarla yapsaydın keşke canımTestim negatif 2saatlik idrarla yaptim ama kesin negatif idrrada azicik bile hcg olsa azicikta olsa bisey cikardi hayirlisi boyleymişmeryemhilall zeynep-ahmet
2tane almiştim ben zaten yaparm ama bisey degiscegini sanmamSabah ilk idrarla yapsaydın keşke canım
Cnm bekleyelim bakalım biraz daha umutsuz olma var ve çıkmamış da olabilir böyle bi ihtimal de var hem senin daha diğer yumurtan var belki ondan olacak bilemezsin bak ben bile o doğru düzgün görünmeyen çizgiyle bile umutlandımTestim negatif 2saatlik idrarla yaptim ama kesin negatif idrrada azicik bile hcg olsa azicikta olsa bisey cikardi hayirlisi boyleymişmeryemhilall zeynep-ahmet
Yok bu ay da olmadi benim hiç umudum kalmadi yine de Allah bilir tabi..Cnm bekleyelim bakalım biraz daha umutsuz olma var ve çıkmamış da olabilir böyle bi ihtimal de var hem senin daha diğer yumurtan var belki ondan olacak bilemezsin bak ben bile o doğru düzgün görünmeyen çizgiyle bile umutlandım
Belli olmaz canım2tane almiştim ben zaten yaparm ama bisey degiscegini sanmam
Moralim bozuldu gebelik yoksa bu lekelenme ne adet oluyosam diger yumurta noldu vs vs dusunmemek lazim cokta ama olmuyor işteBelli olmaz canım
Ben hala yerleşme olduğunu düşünüyorumMoralim bozuldu gebelik yoksa bu lekelenme ne adet oluyosam diger yumurta noldu vs vs dusunmemek lazim cokta ama olmuyor işte
Cnm ben deMoralim bozuldu gebelik yoksa bu lekelenme ne adet oluyosam diger yumurta noldu vs vs dusunmemek lazim cokta ama olmuyor işte
Kanama ile akıntı gelmesi yerleşmedir başka ihtimal yok en sağlıklısı kan vermek benceCnm ben demeryemhilall gibi düşünüyorum yerleşme lekelenmesiydi bencede çünkü normalde sende öyle lekelenmeler yok diye biliyorum mesela bende lekelenme olduğunda hiç yerleşme diye umut etmiyorum çünkü normalde de ara lekelenme yaşıyorum
Simdi biraz daha geldi hic camasirima gecmiyor hep peceteye geliyor gelirseBen hala yerleşme olduğunu düşünüyorum
Ben yasardim ama eskiden polibim vardi onu aldirinca hic yasamadim inşallahh bebektendir 1yil olcak bu ayla beraber baska yontemlere gecmek isteyecek doktorum asilama vs ve ben hic istemiyorumCnm ben demeryemhilall gibi düşünüyorum yerleşme lekelenmesiydi bencede çünkü normalde sende öyle lekelenmeler yok diye biliyorum mesela bende lekelenme olduğunda hiç yerleşme diye umut etmiyorum çünkü normalde de ara lekelenme yaşıyorum
Yarin sabahta yapaym testi bakalim internette sey yaizyor bazi kisilerde lekelenmeden 3-4gun sonra beta idrara geciyormuşKanama ile akıntı gelmesi yerleşmedir başka ihtimal yok en sağlıklısı kan vermek bence
Ay cnm demeeeeee şimdi eşim de bebetime almışEczacinin verdigi testte dunyann en kotuu testi bebetime,
Ama soyle bisey var yalanci pozitiflik veren bi test bende onu bile vermedi ahhaahahaAy cnm demeeeeee şimdi eşim de bebetime almış
Testı yaptın mı canım bana çok yalancı pozitif verdı ama nedense bu ay bır gun gecikti testte hiç birsey görünmedi marka bebetimeAy cnm demeeeeee şimdi eşim de bebetime almış
Evet canım doğru bekle biraz bakalımYarin sabahta yapaym testi bakalim internette sey yaizyor bazi kisilerde lekelenmeden 3-4gun sonra beta idrara geciyormuş
3 günü gelmezse şüphelen ama gerçi benim arkadaşım 1 hafta lekelenme yaşadı yaptığı testlerde negatif çıktı onunla hamileliğimiz aynı haftalarda aramızda 1 hafta varSimdi biraz daha geldi hic camasirima gecmiyor hep peceteye geliyor gelirse
Denk gele gele o gelmiş baksana ama adamın suçu yok benim daha önce iki kere miratech markadan dilim yandı hamile olmadığım halde ikinci çizgiyi çıkarmıştı bu defa miratech olmasın da ne olursa olsun demiştim adama ne bilim bebetime da aynı vasatlıktaymışAma soyle bisey var yalanci pozitiflik veren bi test bende onu bile vermedi ahhaahaha
Hayirlisi diyelim artik bundan sonra canim benim3 günü gelmezse şüphelen ama gerçi benim arkadaşım 1 hafta lekelenme yaşadı yaptığı testlerde negatif çıktı onunla hamileliğimiz aynı haftalarda aramızda 1 hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?