• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sence ters bisey olablrmi oyle bi ihtimal yanj
Sanmıyorum cnm ya niye olsun düşünme öyle şeyler çok sancın olsa aşırı kanaman olsa bişeyler ters gidiyo dersin ama çok şükür öyle bir durumun yok sakince doktor gününü bekle cnm hı doktora gidene kadar duramam dersen yap bi test daha sayfamıza hareket gelsin 😀😀

Selinos Selinos cnm bu arada hala var mı sende göğüs ağrısı ya da başka belirtiler benim göğüsler geçmiyor ya neymiş bu afedersin eşimin bile günahını aldım ondan kaynaklı bişey mi diye😀 adamın kaç gündür bişey yaptığı yok ama göğüsler hala aynı acıyo hiç geçmedi

Sanmıyorum cnm ya niye olsun düşünme öyle şeyler çok sancın olsa aşırı kanaman olsa bişeyler ters gidiyo dersin ama çok şükür öyle bir durumun yok sakince doktor gününü bekle cnm hı doktora gidene kadar duramam dersen yap bi test daha sayfamıza hareket gelsin 😀😀
2test almistim onlarda bitti 14u eve.donuyoruz evde bitane var onu yaparm😅

Selinos Selinos cnm bu arada hala var mı sende göğüs ağrısı ya da başka belirtiler benim göğüsler geçmiyor ya neymiş bu afedersin eşimin bile günahını aldım ondan kaynaklı bişey mi diye😀 adamın kaç gündür bişey yaptığı yok ama göğüsler hala aynı acıyo hiç geçmedi
Uclari hafifledi simdide gogus cevreme yayildi hassasiyet

Merhaba canım bende klomen kullandım dün gittim 15 mm büyümüş pazartesi tekrar gel biraz daha büyümesi lazım catlatma iğnesi yapcam dedi sende sonuçlar nasıl
Dün kaçıncı günündü senin benim 15.günde yaptılar iğnemi daha 6 gün oldu iğneyi yaptıralı günaşırı ilişki önerdi bekliyorum canım

Varya 5haftalik grbe ciksan sasirmamm😂
Cnm valla öyle bişey olursa resmen Allahın bi mucizesi olacak yumurta gelişmedi ya benim 12 mm de kalmıştı. Eşimle konuşmamız aklıma geldi şimdi doktordan geldiğim gün canım çok sıkkındı canını hiç sıkma doktor ne derse desin Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç bişey yok dua et Allaha bırak demişti şimdi hamile kalırsam adama ermiş muamelesi yapıcam 😀😀😂

Back