- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 35
- Konu Sahibi meryemhilall
- #1.061
Cnm evet t nin biraz daha solundaCanmm ben bisey gordum snki ama t nin altinda degil sanki tam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm evet t nin biraz daha solundaCanmm ben bisey gordum snki ama t nin altinda degil sanki tam
Allahmm inşallahh hamilelerin duasi da kabul olrmuş dua et banaHamilesin bence sen
Hatali test bence sen yarn sabaj ilk idrarla yap bidahaCnm evet t nin biraz daha solunda
Cnm bi kaç gün sonra bi daha yapmayı düşünüyorum hem varsa azcık koyulaşır yoksa da aynı çıkar zatwbHatali test bence sen yarn sabaj ilk idrarla yap bidaha
Aynen cnm yap mutlaka bekliyoruz inşallah sen de sevindireceksin biziAksam yapicam
Ben haftaiçi öne step aldım doğru sonuç verdi canımCnm aynısı benim başıma da geldi hatta onda çizgi daha da belirgindi herkes görebiliyordu ama o biraz vukuatlı bi testti miratech markası genelde yalancı pozitif veriyormuş burdan okuduğum kadatçrıyla ama bu one step diye bi marka nasıl bilmiyorum ama ne kadar aynısını insan daha önce yaşasa da ümit ediyo heralde ama doğru diyosun umutlanmamam lazım
Cnm ben de geçen ay yaptım yine test onda hiç böyle çıkmadı hatta yatana kadar atmadım baktım gözlerim şaşı olacaktı nerdeyse zira arkasına hasta oldum zaten ama bu defa dediğim gibi 5 dk dan sonra bakmadım arkadaş inanmayınca gittim öyle gördüm sizler görmezsiniz diye düşünüyodum çünkü fotoda tam belli olmuyor gerçekte Biraz daha belirgin ama tabi yanlış da olabilir zaten dış gebelik yaşadığım için silik çizgilerden çok korkuyorum çünkü arka arkaya kaç gün silik çıktı doğru düzgün koyulaşmadıBen hafta içinde öne
Ben haftaiçi öne step aldım doğru sonuç verdi canım
Ediyorum canımAllahmm inşallahh hamilelerin duasi da kabul olrmuş dua et bana
İnşallahhhhhAynen cnm yap mutlaka bekliyoruz inşallah sen de sevindireceksin bizi
2 gün sonra tekrarla bakalım ne olucakCnm ben de geçen ay yaptım yine test onda hiç böyle çıkmadı hatta yatana kadar atmadım baktım gözlerim şaşı olacaktı nerdeyse zira arkasına hasta oldum zaten ama bu defa dediğim gibi 5 dk dan sonra bakmadım arkadaş inanmayınca gittim öyle gördüm sizler görmezsiniz diye düşünüyodum çünkü fotoda tam belli olmuyor gerçekte Biraz daha belirgin ama tabi yanlış da olabilir zaten dış gebelik yaşadığım için silik çizgilerden çok korkuyorum çünkü arka arkaya kaç gün silik çıktı doğru düzgün koyulaşmadı
Böyle daha net görünüyorKızlar anca kontrastta iyi görünüyor
Güzel artmış pazartesi kan değerine tekrar bakalım pazartesi sağlıklı bir gebelik olduğuna netlik getirmiş oluruz ultrasonda da çarşamba-cuma arası görünür dedi gittiğimde ultrasona almadı zaten hiç büyük ihtimalle karından bakacakmeryemhilall cnm naptın doktordan çıktın mı ne dedi
Testte bakıp bakıp çıldırmacalar cnm benimkisiBöyle daha net görünüyor
Evet cnm demekki vajinal bakmak istemiyor o da. Ama sağlıklı inşallah yaaa ben inanıyorum çok güzel değerlerin maşallahGüzel artmış pazartesi kan değerine tekrar bakalım pazartesi sağlıklı bir gebelik olduğuna netlik getirmiş oluruz ultrasonda da çarşamba-cuma arası görünür dedi gittiğimde ultrasona almadı zaten hiç büyük ihtimalle karından bakacak
Sağlıkla ilerler umarımEvet cnm demekki vajinal bakmak istemiyor o da. Ama sağlıklı inşallah yaaa ben inanıyorum çok güzel değerlerin maşallah
Hayirlisi olsun canim hep guzel haberler ver inşallahhGüzel artmış pazartesi kan değerine tekrar bakalım pazartesi sağlıklı bir gebelik olduğuna netlik getirmiş oluruz ultrasonda da çarşamba-cuma arası görünür dedi gittiğimde ultrasona almadı zaten hiç büyük ihtimalle karından bakacak