• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testı yaptın mı canım bana çok yalancı pozitif verdı ama nedense bu ay bır gun gecikti testte hiç birsey görünmedi marka bebetime
Yok cnm yapmadım iki gün sonra yapıcam öyle karar verdim varsa biraz koyulaşır çünkü bugün yaptım buraya attım görmüşsündür belki belli belirsiz bi çizgi çıktı

Denk gele gele o gelmiş baksana ama adamın suçu yok benim daha önce iki kere miratech markadan dilim yandı hamile olmadığım halde ikinci çizgiyi çıkarmıştı bu defa miratech olmasın da ne olursa olsun demiştim adama ne bilim bebetime da aynı vasatlıktaymış 😂😂
Ovula falan guzel sanrm oyle okumustum😂

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-11-20-47-38-264_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2020-09-11-20-47-38-264_trendyol.com.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 21
Kasik agrim durdu kanamada sabah hafif geldi bidaha yok bakalim bugun devam edicek mi bi 3 gun beklicem oyle test yapcam tekrar
Cnm olumlu düşünelim öyle olsun inşallah bence bebiş yerleşmeye çalıştı hem ağrın hem akıntın oldu şu an yerini belirledi rahatladı bence 😂neden olmasın ki zaten ikinci yumurtalamadan da baz alırsak bat ına az kaldı 4 5 gün var sanki di mi cnm

Cnm olumlu düşünelim öyle olsun inşallah bence bebiş yerleşmeye çalıştı hem ağrın hem akıntın oldu şu an yerini belirledi rahatladı bence 😂neden olmasın ki zaten ikinci yumurtalamadan da baz alırsak bat ına az kaldı 4 5 gün var sanki di mi cnm
Evet 17si bat canim yerini belirlese idrarda cikmazmiydi kiminde gec cikiyormuş ama ne bileym ya😔

Kızlar acil cvp verin lütfen daha önceki mesajlarımı okumuşsunuzdur iki kere yumurtlama takibine gittim ikisindede yumurtamın 12 mm de kaldığını söylemişti doktor ve 3 gün daha kullanmamı söylemişti klomeni. Bugün o 3 günün sonu ve bende kahverengi kanama oldu normalde de arada sırada polikistik overli olduğum için adet döneminin ortasında böyle lekelenmelerim oluyodu ama şimdi ilaç kullanınca korktum doğrusu klomen kullanırken böyle bişey yaşadınız mı hiç acaba büyümemiş olan yumurta büyüyüp çatlamış olabilir mi
Merhaba bende dun bıraktim ilaci bes gun dure ile kullandim. P.tesi doktora gideceğim bende de dün den beri cok az akinti ile beraber pembe kanama var sadece tuvalete gidince peceteye geliyo camasirim kirlenmjyo. Senin ilacdan dolayı mi olmustu doktor a sordun mu hic bende merak ediyorm neden oldugunj :KK64:

Evet 17si bat canim yerini belirlese idrarda cikmazmiydi kiminde gec cikiyormuş ama ne bileym ya😔
Cnm bilemezsin ki bak senin bata 5 gün varmış daha çok erken yani normal gebelik testinde çıkmaması çok normal ki bat ı geçtiği halde hamile olup idrar testi negatif çıkan var bekleyelim güzelim çok erken daha umudunu yitirme

Merhaba bende dun bıraktim ilaci bes gun dure ile kullandim. P.tesi doktora gideceğim bende de dün den beri cok az akinti ile beraber pembe kanama var sadece tuvalete gidince peceteye geliyo camasirim kirlenmjyo. Senin ilacdan dolayı mi olmustu doktor a sordun mu hic bende merak ediyorm neden oldugunj :KK64:
Yok maalesef soramadım doktora neden olduğunu anlayamadım da rutin ara lekelenmemdir diye düşündüm normalde de oluyodu çünkü

Cnm bilemezsin ki bak senin bata 5 gün varmış daha çok erken yani normal gebelik testinde çıkmaması çok normal ki bat ı geçtiği halde hamile olup idrar testi negatif çıkan var bekleyelim güzelim çok erken daha umudunu yitirme
Bu kanamanin baslangici tam ilk ovulasyonun batina denk geldi ya ondan umutlarim sondu benim tuhaf durum oldu☹️

Back