Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hafta içinde öne Ben haftaiçi öne step aldım doğru sonuç verdi canım

Ben hafta içinde öne
Ben haftaiçi öne step aldım doğru sonuç verdi canım
Cnm ben de geçen ay yaptım yine test onda hiç böyle çıkmadı hatta yatana kadar atmadım baktım gözlerim şaşı olacaktı nerdeyse zira arkasına hasta oldum zaten ama bu defa dediğim gibi 5 dk dan sonra bakmadım arkadaş inanmayınca gittim öyle gördüm sizler görmezsiniz diye düşünüyodum çünkü fotoda tam belli olmuyor gerçekte Biraz daha belirgin ama tabi yanlış da olabilir zaten dış gebelik yaşadığım için silik çizgilerden çok korkuyorum çünkü arka arkaya kaç gün silik çıktı doğru düzgün koyulaşmadı

Ya cnm beni tek umutlandıran göğüslerim hala geçmedi ağrısı klomeni bıraktım 11 gün sonra başladı ağrımaya kullanırken hiç bişey yoktu ama hamile değilsem ki değilimdir klomenin bu yüzünü de görmüş oluruz

2 gün sonra tekrarla bakalım ne olucak

Kızlar anca kontrastta iyi görünüyor

Eklentiler

• IMG_20200911_153526.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 33
meryemhilall cnm naptın doktordan çıktın mı ne dedi
Güzel artmış pazartesi kan değerine tekrar bakalım pazartesi sağlıklı bir gebelik olduğuna netlik getirmiş oluruz ultrasonda da çarşamba-cuma arası görünür dedi gittiğimde ultrasona almadı zaten hiç büyük ihtimalle karından bakacak

Evet cnm demekki vajinal bakmak istemiyor o da. Ama sağlıklı inşallah yaaa ben inanıyorum çok güzel değerlerin maşallah

Hayirlisi olsun canim hep guzel haberler ver inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…