- Konu Sahibi meryemhilall
İnşallah tek ben görmüyorumdurFotoğraf varsa atabilirsin buraya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tek ben görmüyorumdurFotoğraf varsa atabilirsin buraya :)
İnşallah öyledirHerkesin bünyesi farklı ama kimisi ilacı geç atıyor vücuttan kimisi erken
Ay evet bende gördüm ilk 10 dk içinde mi çıktı bu çizgi canımİnşallah tek ben görmüyorumdur
Genelde çatlatma iğnesinden 15 veya 20. gün arası kan veriyorlarİnşallah öyledir
Evet canım hemen çıktı tek ben görüyom diye şüphelenmeye başladım eşim görmedim çok hafif varsa bile düşecek yine dedi ümidimi kestiAy evet bende gördüm ilk 10 dk içinde mi çıktı bu çizgi canım
Hemen çıktıysa vardır o zaman :) adet gününün geçmesini bekleyip kan ver bence 2 günde bir de testi tekrarla varsa zaten git gide test koyulaşırEvet canım hemen çıktı tek ben görüyom diye şüphelenmeye başladım eşim görmedim çok hafif varsa bile düşecek yine dedi ümidimi kesti
Ayy inşallah canım ya bekliyorum bakalımHemen çıktıysa vardır o zaman :) adet gününün geçmesini bekleyip kan ver bence 2 günde bir de testi tekrarla varsa zaten git gide test koyulaşır
Çok var mı adet gününe :)Ayy inşallah canım ya bekliyorum bakalım
Hayırlı olsun canım bende 5ağustosta başladım dün son dozu aldım şimdi yumoş takibi ve bekleme artık.rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsinKlomenin 2.günümdeyim umarım bu ay güzel sonuçlar alırız sizde durumlar nedir
Geçti bile maalesef çizgi çok ince ya ümidim kalmadı ağrım da yok ama yinede çizgi koyulaşması gerekirdi çoktanÇok var mı adet gününe :)
Benimde dün bitti ilacım ovülasyon testi ile takip ediyorum bende :)Hayırlı olsun canım bende 5ağustosta başladım dün son dozu aldım şimdi yumoş takibi ve bekleme artık.rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Çizgi koyuluğu kişiden kişiye değişir belki kandan idrara yavaş geçiyordur senin hormonunGeçti bile maalesef çizgi çok ince ya ümidim kalmadı ağrım da yok ama yinede çizgi koyulaşması gerekirdi çoktan
Hayırlı olsun canım bu arada ovulasyon testi nasıl acaba ben 4.günden başladım ve hala aynı silik çizgi çıkıo ilk defa kullanıyorum bakalım artık hayırlısı diyelimBenimde dün bitti ilacım ovülasyon testi ile takip ediyorum bende :)
Sende klomen herhangi bir ağrı yaptı mı?bende sancı ve bel ağrısı var.Benimde dün bitti ilacım ovülasyon testi ile takip ediyorum bende :)
Bilmiyorum ya bugün yapmadım test düşünmemeye çalıştım adetim hala olmadı sancım da yok bakalım yarın doktora gideceğim inşallahÇizgi koyuluğu kişiden kişiye değişir belki kandan idrara yavaş geçiyordur senin hormonun
Adet bittikten sonraki gün başlanıyor canım ovülasyona sıvı alımına dikkat edilerek ben hep böyle yapıyorum :) klomen geçen ay bende hiçbir belirti yapmamıştı ama bu ay özellikle ilaç kullandığım günlerde kasık ağrısı çok yaptı banaSende klomen herhangi bir ağrı yaptı mı?bende sancı ve bel ağrısı var.
Hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız canımAdet bittikten sonraki gün başlanıyor canım ovülasyona sıvı alımına dikkat edilerek ben hep böyle yapıyorum :) klomen geçen ay bende hiçbir belirti yapmamıştı ama bu ay özellikle ilaç kullandığım günlerde kasık ağrısı çok yaptı bana
Haber ver bizede canım :)Bilmiyorum ya bugün yapmadım test düşünmemeye çalıştım adetim hala olmadı sancım da yok bakalım yarın doktora gideceğim inşallah
Amin inşallah hepimiz güzel haber alırızHadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız canım