- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
Evet çatlamışsa silik çıkması lazım canım çatladığı gün koyu çıkar ovülasyon testiBugün yapacam canım aradan bi hafta zaman geçti ama çatlamamışsa koyu çıkar heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çatlamışsa silik çıkması lazım canım çatladığı gün koyu çıkar ovülasyon testiBugün yapacam canım aradan bi hafta zaman geçti ama çatlamamışsa koyu çıkar heralde
Evet çatlamışsa silik çıkması lazım canım çatladığı gün koyu çıkar ovülasyon ama bugün 21. Gün canım
Bugün 21. Gün canım korkum kist oluşmasıEvet çatlamışsa silik çıkması lazım canım çatladığı gün koyu çıkar ovülasyon testi
Aynwn canım çatlamış hadi gözün aydın inşallah gebelikte olur yaCanımmm ovulasyon testini aldım negatif çıktı.. çatlamıştır heralde ondan öyle çıktı değil mi?
İnş canım benim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAynwn canım çatlamış hadi gözün aydın inşallah gebelikte olur ya
4. Klomen deneyimim.. birincisinde olmadı ikincisinde tutunamadı erken sonlandı üçüncüde olmadı 4. de bilemedim elime çok silik bir gebelik testi var Hayırlısı olsun hakkımızdaKlomenin 2.günümdeyim umarım bu ay güzel sonuçlar alırız sizde durumlar nedir
İnşallah canım hepimizHayırlı haberlerle inşallah
4. Klomen deneyimim.. birincisinde olmadı ikincisinde tutunamadı erken sonlandı üçüncüde olmadı 4. de bilemedim elime çok silik bir gebelik testi var Hayırlısı olsun hakkımızda
Rabbim hayırlı evlat versinl bizlerle inşallah Allah görüyor ne kadar çok istediğimizi inşallah bu ay bu topikte herkez hamileyim yazarMerhaba arkadaşlar
Klomen kullandım 8 Ağustosta da çatlatma iğnesi ovitrelle vuruldum polistik over var 1 yıldır evliyim inşallah bende olumlu sonuçlar alırım ilk deneyimim rabbim isteyen herkese içinde de bizlere nasip eder inşallah
Evet 3 günü başlıyor bende başladım bu gün 2 günümAdetin 3. Günü gitmen iyi olurdu canım ben öyle biliyorum
Doktor muayenede söyleyebilir onu ancak şans vallahi bu işlerBugün 21. Gün canım korkum kist oluşması
Yaaaaa adet gününüzü bekleyip sonra kan verin isterseniz :)4. Klomen deneyimim.. birincisinde olmadı ikincisinde tutunamadı erken sonlandı üçüncüde olmadı 4. de bilemedim elime çok silik bir gebelik testi var Hayırlısı olsun hakkımızda
Amin inşallah canımMerhaba arkadaşlar
Klomen kullandım 8 Ağustosta da çatlatma iğnesi ovitrelle vuruldum polistik over var 1 yıldır evliyim inşallah bende olumlu sonuçlar alırım ilk deneyimim rabbim isteyen herkese içinde de bizlere nasip eder inşallah
Adetim düzensiz oluyor aslında 40 gün oldu diye yaptım ama çok silik belki kuruma çizgisidirYaaaaa adet gününüzü bekleyip sonra kan verin isterseniz :)
Kan verseydin bazısının teste çıkmayabiliyorMeraktan test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm
Fotoğraf varsa atabilirsin buraya :)Adetim düzensiz oluyor aslında 40 gün oldu diye yaptım ama çok silik belki kuruma çizgisidir
8. Günde yaptım hani ilaçtan pozitif çıkıyor dediler ya takip edecektim direk tek çizgi çıktıMeraktan test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm
Herkesin bünyesi farklı ama kimisi ilacı geç atıyor vücuttan kimisi erken8. Günde yaptım hani ilaçtan pozitif çıkıyor dediler ya takip edecektim direk tek çizgi çıktı