• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba, klomen ve catlatma ignesi hk bilgi verir misiniz ? Ne zaman yapilir neden yapilir doktor mu ister biz mi demeliyiz?
Hormon ultrason alttan muayene esimin sonuclari hepsi normal,yarin doktora gideceğim adetim 9 gun once bitti adet düzensizliğim var ama. Bir yil oldu evleneli, oneriniz var mi
Adetin 3. Günü gitmen iyi olurdu canım ben öyle biliyorum

Çağırmadı ki canım sadece 12. Gün gittim 22 mm olmuş 2 3 güne çatlar dedi o gün rahim filmi de çektim falan üst üste geldi her şey yumurtlama akıntımı görmedim normalde her ay olurdu
Bence yarın bı ovulasyon testi al derim. Satılıyor tekli olarak biraz diğerlerine göre pahalı ama 5 10 TL arası eczanede yarın bı yap eğer baktın yunurtalama gördün demekki catlamamis. Tekrar gidersin ama silik çıkarsa çatlamış demektir. Çünkü catlamayinca ve fazla büyüyor oda 3 ile 8 cm arası kist oluşuyor m riske atma derim canım adet ne zman olmustun sen aynimiyiz diye soruyorum 💕

Bence yarın bı ovulasyon testi al derim. Satılıyor tekli olarak biraz diğerlerine göre pahalı ama 5 10 TL arası eczanede yarın bı yap eğer baktın yunurtalama gördün demekki catlamamis. Tekrar gidersin ama silik çıkarsa çatlamış demektir. Çünkü catlamayinca ve fazla büyüyor oda 3 ile 8 cm arası kist oluşuyor m riske atma derim canım adet ne zman olmustun sen aynimiyiz diye soruyorum 💕
Çok güzel bi fikir canım hiç düşünmemiştim yarın öyle yapacağım yakınlarda nöbetçi eczane bulursam... 24 temmuz canım benim.. 7 gün kaldı adetime de

Arkadaşlar merhaba, klomen ve catlatma ignesi hk bilgi verir misiniz ? Ne zaman yapilir neden yapilir doktor mu ister biz mi demeliyiz?
Hormon ultrason alttan muayene esimin sonuclari hepsi normal,yarin doktora gideceğim adetim 9 gun once bitti adet düzensizliğim var ama. Bir yil oldu evleneli, oneriniz var mi
Canım adetin çok olmuş biteli bu ay tedavi uygulamaz klomene adetliyken baslaniliyir boşuna özele gidecekseniz para verme derim adetliyken git.
Yarın gidersen büyük ihtimal yumurtan oluşmuşsa oluşmuş der oluştuysa şayet tahlil filan istemez çünkü ovulasyon haftandasin

Aaa canım benim eşimde de var doktor ameliyatlık değil dedi ama sperm hızı bayağı düşük normal yoldan gebe kalamayacak kadar az 😪
Canım benim eşim oldu ameliyatı şimdi düzeldi sen eşine bol bol keçiboynuzu pekmezi ver birde bitter çikolata, ceviz, kabak çekirdeği takviye olarak promen k ver biraz pahalı ama canım çocuk için herşeyi yapiyoz

Canım benim eşim oldu ameliyatı şimdi düzeldi sen eşine bol bol keçiboynuzu pekmezi ver birde bitter çikolata, ceviz, kabak çekirdeği takviye olarak promen k ver biraz pahalı ama canım çocuk için herşeyi yapiyoz
Burdan söylemiyim canım bir sürü para verdik almadığımız şey kalmadı kullanıyo eşim inş düzelir. Bi gebeliğim var aslında düşük oldu

Aa pardon yarın cuma direkt eczaneye giderim
Neden çatlatma iğnesi yapmadi ki birde 4 tane oluşmus sanırım. Hani bir iki tane olsaydi neyse diyecem ben bu doktorları da anlamıyorum vallaha.

Bana ilk klomen ayimda özele gittim 2 yumurta oluştu 18mm kendisi çatlar dedi ama 3 gün sonra çağırdı catlamismi bakacam dedi gittigimde çatlamış.
Klomenin ikinci ayimda yani geçen ay sadece 1 tane olsutu 25mm oldu devlet Hastanesi'ne gittim oda hemen iğne verdi. Yani anlamıyorum .

Neden çatlatma iğnesi yapmadi ki birde 4 tane oluşmus sanırım. Hani bir iki tane olsaydi neyse diyecem ben bu doktorları da anlamıyorum vallaha.

Bana ilk klomen ayimda özele gittim 2 yumurta oluştu 18mm kendisi çatlar dedi ama 3 gün sonra çağırdı catlamismi bakacam dedi gittigimde çatlamış.
Klomenin ikinci ayimda yani geçen ay sadece 1 tane olsutu 25mm oldu devlet Hastanesi'ne gittim oda hemen iğne verdi. Yani anlamıyorum .
2 yumurta oluşmuştu benim canım.. yaa bir de hiçbir sorunun yok dedi ama klomen verdi anlamadım ki 😒

Back