- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi meryemhilall
Ayyyy ağzından bal damlıyo canım ama eşimde problem var hiç umudum yok benimOlmaz canım stres yapma benim içime doğdu bence hamilesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy ağzından bal damlıyo canım ama eşimde problem var hiç umudum yok benimOlmaz canım stres yapma benim içime doğdu bence hamilesin
Adetin 3. Günü gitmen iyi olurdu canım ben öyle biliyorumArkadaşlar merhaba, klomen ve catlatma ignesi hk bilgi verir misiniz ? Ne zaman yapilir neden yapilir doktor mu ister biz mi demeliyiz?
Hormon ultrason alttan muayene esimin sonuclari hepsi normal,yarin doktora gideceğim adetim 9 gun once bitti adet düzensizliğim var ama. Bir yil oldu evleneli, oneriniz var mi
Olur inşallah canım Benim esimde de var canım varikosel vardı düzeldiAyyyy ağzından bal damlıyo canım ama eşimde problem var hiç umudum yok benim
Bence yarın bı ovulasyon testi al derim. Satılıyor tekli olarak biraz diğerlerine göre pahalı ama 5 10 TL arası eczanede yarın bı yap eğer baktın yunurtalama gördün demekki catlamamis. Tekrar gidersin ama silik çıkarsa çatlamış demektir. Çünkü catlamayinca ve fazla büyüyor oda 3 ile 8 cm arası kist oluşuyor m riske atma derim canım adet ne zman olmustun sen aynimiyiz diye soruyorumÇağırmadı ki canım sadece 12. Gün gittim 22 mm olmuş 2 3 güne çatlar dedi o gün rahim filmi de çektim falan üst üste geldi her şey yumurtlama akıntımı görmedim normalde her ay olurdu
Aaa canım benim eşimde de var doktor ameliyatlık değil dedi ama sperm hızı bayağı düşük normal yoldan gebe kalamayacak kadar azOlur inşallah canım Benim esimde de var canım varikosel vardı düzeldi
Tsk ederim cevap verdiginiz icinHayır tabikide gün aşırı yapmaya özen gösterin derim bazilqrinki hemen çatlıyor kontrolden önce o yüzden değerlendir
Çok güzel bi fikir canım hiç düşünmemiştim yarın öyle yapacağım yakınlarda nöbetçi eczane bulursam... 24 temmuz canım benim.. 7 gün kaldı adetime deBence yarın bı ovulasyon testi al derim. Satılıyor tekli olarak biraz diğerlerine göre pahalı ama 5 10 TL arası eczanede yarın bı yap eğer baktın yunurtalama gördün demekki catlamamis. Tekrar gidersin ama silik çıkarsa çatlamış demektir. Çünkü catlamayinca ve fazla büyüyor oda 3 ile 8 cm arası kist oluşuyor m riske atma derim canım adet ne zman olmustun sen aynimiyiz diye soruyorum
Canım adetin çok olmuş biteli bu ay tedavi uygulamaz klomene adetliyken baslaniliyir boşuna özele gidecekseniz para verme derim adetliyken git.Arkadaşlar merhaba, klomen ve catlatma ignesi hk bilgi verir misiniz ? Ne zaman yapilir neden yapilir doktor mu ister biz mi demeliyiz?
Hormon ultrason alttan muayene esimin sonuclari hepsi normal,yarin doktora gideceğim adetim 9 gun once bitti adet düzensizliğim var ama. Bir yil oldu evleneli, oneriniz var mi
Canım benim eşim oldu ameliyatı şimdi düzeldi sen eşine bol bol keçiboynuzu pekmezi ver birde bitter çikolata, ceviz, kabak çekirdeği takviye olarak promen k ver biraz pahalı ama canım çocuk için herşeyi yapiyozAaa canım benim eşimde de var doktor ameliyatlık değil dedi ama sperm hızı bayağı düşük normal yoldan gebe kalamayacak kadar az
Aa pardon yarın cuma direkt eczaneye giderimÇok güzel bi fikir canım hiç düşünmemiştim yarın öyle yapacağım yakınlarda nöbetçi eczane bulursam... 24 temmuz canım benim.. 7 gün kaldı adetime de
Burdan söylemiyim canım bir sürü para verdik almadığımız şey kalmadı kullanıyo eşim inş düzelir. Bi gebeliğim var aslında düşük olduCanım benim eşim oldu ameliyatı şimdi düzeldi sen eşine bol bol keçiboynuzu pekmezi ver birde bitter çikolata, ceviz, kabak çekirdeği takviye olarak promen k ver biraz pahalı ama canım çocuk için herşeyi yapiyoz
O da bir umut canım olur yine benim annem 4 düşük yapmişBurdan söylemiyim canım bir sürü para verdik almadığımız şey kalmadı kullanıyo eşim inş düzelir. Bi gebeliğim var aslında düşük oldu
Sizin sayı kaçtı canım ve ileri hareket kaçtı önemli olan oymuşCanım benim eşim oldu ameliyatı şimdi düzeldi sen eşine bol bol keçiboynuzu pekmezi ver birde bitter çikolata, ceviz, kabak çekirdeği takviye olarak promen k ver biraz pahalı ama canım çocuk için herşeyi yapiyoz
Evet canım yeni evliydim ve istemiyodum o zaman bir kerede olmuştu düştü diye üzülmedim bile şimdi de istiyorum bir sürü sorun çıktı şükürsüzlüğün bedelini ödüyorum galiba çok kötüyümO da bir umut canım olur yine benim annem 4 düşük yapmiş
Bizim peşimde 7 milyon sperm vardı hızı düşüktü tam hatirlamiyom canım ama şimdi 45 milyon hızı yüzde 58Sizin sayı kaçtı canım ve ileri hareket kaçtı önemli olan oymuş
Neden çatlatma iğnesi yapmadi ki birde 4 tane oluşmus sanırım. Hani bir iki tane olsaydi neyse diyecem ben bu doktorları da anlamıyorum vallaha.Aa pardon yarın cuma direkt eczaneye giderim
Yok canım öyle deme nasibinde yokmuş bu hayatta her şey nasipEvet canım yeni evliydim ve istemiyodum o zaman bir kerede olmuştu düştü diye üzülmedim bile şimdi de istiyorum bir sürü sorun çıktı şükürsüzlüğün bedelini ödüyorum galiba çok kötüyüm
2 yumurta oluşmuştu benim canım.. yaa bir de hiçbir sorunun yok dedi ama klomen verdi anlamadım kiNeden çatlatma iğnesi yapmadi ki birde 4 tane oluşmus sanırım. Hani bir iki tane olsaydi neyse diyecem ben bu doktorları da anlamıyorum vallaha.
Bana ilk klomen ayimda özele gittim 2 yumurta oluştu 18mm kendisi çatlar dedi ama 3 gün sonra çağırdı catlamismi bakacam dedi gittigimde çatlamış.
Klomenin ikinci ayimda yani geçen ay sadece 1 tane olsutu 25mm oldu devlet Hastanesi'ne gittim oda hemen iğne verdi. Yani anlamıyorum .
Psikolojim o kadar kötü ki canım o zaman bayağı üzülmüştüm hamile olduğumu öğrendiğimde şimdi o çift çizgiyi o kadar görmek isterken hep negatif... rabbim sınıyor bizi gerçektenYok canım öyle deme nasibinde yokmuş bu hayatta her şey nasip
Klomen kullananların çoğunda zaten yok sorun ki süreci hızlandırmak için veriyor doktorlar. Normal de düzenlimiydi döngün.2 yumurta oluşmuştu benim canım.. yaa bir de hiçbir sorunun yok dedi ama klomen verdi anlamadım ki