• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hep olur canım ama rahim filmi de çektim zaten pembe lekeler de geldi o ara inş ben fark etmemişimdir ne diyeyim canım... yarın ovulasyon testi alıp bakıcam
Ovülasyon takibi yapsan kafan daha rahat olur aslında bende bugün sipariş verdim bende takip edicem her doktor yumurta takibi yapmıyor gidişata pek bakmıyor

Canım adetin çok olmuş biteli bu ay tedavi uygulamaz klomene adetliyken baslaniliyir boşuna özele gidecekseniz para verme derim adetliyken git.
Yarın gidersen büyük ihtimal yumurtan oluşmuşsa oluşmuş der oluştuysa şayet tahlil filan istemez çünkü ovulasyon haftandasin
Ben ilk defa unv hastanesine gittim smear testi yapti alttan muayene yapti yumurtalıkların gayet iyi dedi, yarin sonuca bakip yumurta rezervi hsg vs onlari konusuruz dedi ama bende adet düzensizliği oldugu icin ozellikle ovulasyon takibi yapiyorum suan yumurtlama gormedim daha. Doktorda da hic yumurta takibi yaptirmadim catlatma ignesi falan kullanmadim yapilmadi yani, o yuzden bir sorayim dedim size

Ben ilk defa unv hastanesine gittim smear testi yapti alttan muayene yapti yumurtalıkların gayet iyi dedi, yarin sonuca bakip yumurta rezervi hsg vs onlari konusuruz dedi ama bende adet düzensizliği oldugu icin ozellikle ovulasyon takibi yapiyorum suan yumurtlama gormedim daha. Doktorda da hic yumurta takibi yaptirmadim catlatma ignesi falan kullanmadim yapilmadi yani, o yuzden bir sorayim dedim size
Muhtemelen bu ay olmazsa başlarlar canım sana ilaç takviyesine

Bende bu ay adetimin 5.günü klomen kullanmaya başladım ve bitti. Bende maalesef polikistik over varmış ama ilerlememiş ilk defa bu ay adet düzensizliği yaşadım Matofin de verdi insilün direncine adet olursan 2.günü olmazsan 5eylülde gel dedi bana dua edin çok

Bende bu ay adetimin 5.günü klomen kullanmaya başladım ve bitti. Bende maalesef polikistik over varmış ama ilerlememiş ilk defa bu ay adet düzensizliği yaşadım Matofin de verdi insilün direncine adet olursan 2.günü olmazsan 5eylülde gel dedi bana dua edin çok
Bende pko'luyum ama pko gebe kalmaya engel değil içini ferah tut canım stres yapma :)

Bence yarın bı ovulasyon testi al derim. Satılıyor tekli olarak biraz diğerlerine göre pahalı ama 5 10 TL arası eczanede yarın bı yap eğer baktın yunurtalama gördün demekki catlamamis. Tekrar gidersin ama silik çıkarsa çatlamış demektir. Çünkü catlamayinca ve fazla büyüyor oda 3 ile 8 cm arası kist oluşuyor m riske atma derim canım adet ne zman olmustun sen aynimiyiz diye soruyorum 💕
Canımmm ovulasyon testini aldım negatif çıktı.. çatlamıştır heralde ondan öyle çıktı değil mi?

Back