- 26 Aralık 2018
- 387
- 96
- 48
- 36
- Konu Sahibi meryemhilall
Kızlar ben ovulasyon testi yapıyorum 4.günden beşlayıp.ama şöyle bir durum var 4.günde bile silik çizgi vardı hala da öyleAmin inşallah hepimiz güzel haber alırız ♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben ovulasyon testi yapıyorum 4.günden beşlayıp.ama şöyle bir durum var 4.günde bile silik çizgi vardı hala da öyleAmin inşallah hepimiz güzel haber alırız ♥
Vücudumuzda her zaman az da olsa LH hormonu olduğu için ikinci çizgi hep çıkar yumurtlamanın olduğu gün koyulaşır canım :)Kızlar ben ovulasyon testi yapıyorum 4.günden beşlayıp.ama şöyle bir durum var 4.günde bile silik çizgi vardı hala da öyle
Dün doktora gittim, iyi görünmüyor dedi hamile gibi durmuyor dedi adet söktürücü verdi onu kullanıp 5. Klomen denemesine geçiyoruz artık 2tane klomen günde kullanacağımHaber ver bizede canım :)
Ne olur ne olmaz bi kan verseydin keşke için rahat ederdiDün doktora gittim, iyi görünmüyor dedi hamile gibi durmuyor dedi adet söktürücü verdi onu kullanıp 5. Klomen denemesine geçiyoruz artık 2tane klomen günde kullanacağım
Benimde tuhafıma gitti kan alması gerekirdi idrar testi yaptı sadece ama sağlıklı bir hamilelik olsa hcg değeri çıkardı ya ultrasonda da görürdü adet söktürücüsünü kullanayım bakalım sonra 5. Klomen deneyimi artık ondan sonra 6. Kaldı 6 dan fazla olmuyor maalesefNe olur ne olmaz bi kan verseydin keşke için rahat ederdi
Bence adet söktürücü kullanma lütfen bir arkadaşım aynı şekilde ilaç kullandı ama hamileydi Dr anlamamışNe olur ne olmaz bi kan verseydin keşke için rahat ederdi
Kızlar bugun 11.günüm sizce koyuluk nasıl var pik mi acaba?
Kızlar bugun 11.günüm sizce pik mi acaba?
Yeni oluşan gebelik ultrasonda görünmez canımBenimde tuhafıma gitti kan alması gerekirdi idrar testi yaptı sadece ama sağlıklı bir hamilelik olsa hcg değeri çıkardı ya ultrasonda da görürdü adet söktürücüsünü kullanayım bakalım sonra 5. Klomen deneyimi artık ondan sonra 6. Kaldı 6 dan fazla olmuyor maalesef
Yok canım devam et testleri yapmaya 2 saat öncesinden sıvı alımını bırak aynı saatte yap her günKızlar bugun 11.günüm sizce koyuluk nasıl var pik mi acaba?
Kafam karıştı kızlarYeni oluşan gebelik ultrasonda görünmez canım
Bence sen bi sağlık ocağına git kan ver ona göre söktürücü içersin canımKafam karıştı kızlar
Teşekkür ederim canım benimYok canım devam et testleri yapmaya 2 saat öncesinden sıvı alımını bırak aynı saatte yap her gün
Doktor niye yapmadı acaba Şimdi tekrar onada gidemem ki bekliyeyim biraz daha o zamanBence sen bi sağlık ocağına git kan ver ona göre söktürücü içersin canım
Femometer diye bir uygulama var testleri okuyor onu indirip takipte edebilirsin canım :)Teşekkür ederim canım benim
Bazısı çok ilgilenmiyor malesef elinde test varsa testte yapabilirsin geçen yaptığına göre koyuluğu artmış mı karşılaştırabilirsinDoktor niye yapmadı acaba Şimdi tekrar onada gidemem ki bekliyeyim biraz daha o zaman
Canım merhaba ben gittim p tesi kontrole. İlaç bitti 5 gün sonra gittim adetim in 13. Günü oluyordu. Benim geçen ay ki yumurta çatlamamis maalesef kistlesmis doktor bu ay dan umut yok dedi ama yine o kist in yanında bı yumurta oluşmuş 16.5mm dedi . Dunle bugün baktım ovulasyon testinde yunurtalama gösteriyor sanırım büyüdü daha fazla doktorum çok unut bağlama dedi bana Allah dan umut kesilmez belki tutunur diye dua ediyorum. Geçen ay çatlatma ignesine rağmen catlamamis dozu az gelmişKızlar ilaç kullanırken belirti yaşadınız mı? İlacı bitenler kontrole ne zaman gidecek yazabilirler mi rica etsem
Allahtan ümit kesilmez canım sen boş geçme bol bol incir ve kırmızı meyve ye yumurta çatlatmasına yardımcı besinlerCanım merhaba ben gittim p tesi kontrole. İlaç bitti 5 gün sonra gittim adetim in 13. Günü oluyordu. Benim geçen ay ki yumurta çatlamamis maalesef kistlesmis doktor bu ay dan umut yok dedi ama yine o kist in yanında bı yumurta oluşmuş 16.5mm dedi . Dunle bugün baktım ovulasyon testinde yunurtalama gösteriyor sanırım büyüdü daha fazla doktorum çok unut bağlama dedi bana Allah dan umut kesilmez belki tutunur diye dua ediyorum. Geçen ay çatlatma ignesine rağmen catlamamis dozu az gelmiş
Yok canım artma yok doktorum haklı benceBazısı çok ilgilenmiyor malesef elinde test varsa testte yapabilirsin geçen yaptığına göre koyuluğu artmış mı karşılaştırabilirsin