• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
F95D7599-A9BD-4130-B93A-7C3951B25AE3.jpeg

merhaba bende bu ay adetin 3. günü klomen kullandım 5 gün sonra 3 gün aradan sonra gel dedi doktor gittim solda 2 sağda 1 yumurta oluşmştu ayın 8. de ovitrelle çatlatma iğnesi verdi ilk kez bu tedaviyi uyguladık 2 buçuk yıllık evliyim şu an iğneden sonraki 12. gün ve adetime bi hafta var inşallah hayırlısı olsun herkes için:KK200:

merhaba bende bu ay adetin 3. günü klomen kullandım 5 gün sonra 3 gün aradan sonra gel dedi doktor gittim solda 2 sağda 1 yumurta oluşmştu ayın 8. de ovitrelle çatlatma iğnesi verdi ilk kez bu tedaviyi uyguladık 2 buçuk yıllık evliyim şu an iğneden sonraki 12. gün ve adetime bi hafta var inşallah hayırlısı olsun herkes için:KK200:
Test yaparsan sonucu öğrenebilirsin 12.gün geçti ise beraberlikten çıkar

Hayırlı haberlerle inşallah canım ♥️

Test yaparsan sonucu öğrenebilirsin 12.gün geçti ise beraberlikten çıkar

evet 12 gun geçti olumsuz sonuç almaktan korkuyorum o yüzden cesaret edemiyorum normalde adetlerim çok sancılı olur benim hatta bi hafta önceden agrılar başlar yavaş yavaş bu ay öyle bi durum söz konusu deil inşallah hayırlı haberler alırım bu ay bakalım

merhaba sizde ben gibi 14.günüm benim de ve adet im eli kulağında günlerde ama ben pozitif istiyorum :)

evet 12 gun geçti olumsuz sonuç almaktan korkuyorum o yüzden cesaret edemiyorum normalde adetlerim çok sancılı olur benim hatta bi hafta önceden agrılar başlar yavaş yavaş bu ay öyle bi durum söz konusu deil inşallah hayırlı haberler alırım bu ay bakalım
Bende ikinciye klomene başladım dün hayırlısı inşallah kavuşuruz bebeklerimize bu ay canım sonucu haber et bizlere

Back