- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
Ne zaman yaptın testi en sonYok canım artma yok doktorum haklı bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman yaptın testi en sonYok canım artma yok doktorum haklı bence
Dün, bir hafta boyunca aynı çıktıNe zaman yaptın testi en son
O zaman iş değişir senin silik çizgi çıkmıştı diye hatırlıyorum ben o yüzden kan ver demiştim ama durum böyleyse test yalancı pozitif vermiş olabilir doktorunun dediğini uygula o zaman vakit kaybetmeDün, bir hafta boyunca aynı çıktı
Aynen canım artık adet söktürücüsünü kullanıp klomene devamO zaman iş değişir senin silik çizgi çıkmıştı diye hatırlıyorum ben o yüzden kan ver demiştim ama durum böyleyse test yalancı pozitif vermiş olabilir doktorunun dediğini uygula o zaman vakit kaybetme
Hakkımızda hayırlısı olsun canımAynen canım artık adet söktürücüsünü kullanıp klomene devam
Amin hepimizin öyleHakkımızda hayırlısı olsun canım
Teşekkür ederim ilk defa duyuyorum hemen indiriyorumFemometer diye bir uygulama var testleri okuyor onu indirip takipte edebilirsin canım :)
Canlarım bugun ki kite bir bakarmışsınız?
Yumurtlama yaklaşıyor diğer testlere göre biraz daha koyulaşmış bugün ki testin değerlendirmey başla bugün :) bu arada adetin kaç günde bir ve düzenli miCanlarım bugun ki kite bir bakarmışsınız?
Evet canım adetim 28.29 arası hep şaşmaz.Yumurtlama yaklaşıyor diğer testlere göre biraz daha koyulaşmış bugün ki testin değerlendirmey başla bugün :) bu arada adetin kaç günde bir ve düzenli mi
Bugün döngünün kaçıncı günü peki? 12 -13 filan mıEvet canım adetim 28.29 arası hep şaşmaz.
Test yaparsan sonucu öğrenebilirsin 12.gün geçti ise beraberlikten çıkarmerhaba bende bu ay adetin 3. günü klomen kullandım 5 gün sonra 3 gün aradan sonra gel dedi doktor gittim solda 2 sağda 1 yumurta oluşmştu ayın 8. de ovitrelle çatlatma iğnesi verdi ilk kez bu tedaviyi uyguladık 2 buçuk yıllık evliyim şu an iğneden sonraki 12. gün ve adetime bi hafta var inşallah hayırlısı olsun herkes için
Hayırlı haberlerle inşallah canımmerhaba bende bu ay adetin 3. günü klomen kullandım 5 gün sonra 3 gün aradan sonra gel dedi doktor gittim solda 2 sağda 1 yumurta oluşmştu ayın 8. de ovitrelle çatlatma iğnesi verdi ilk kez bu tedaviyi uyguladık 2 buçuk yıllık evliyim şu an iğneden sonraki 12. gün ve adetime bi hafta var inşallah hayırlısı olsun herkes için
Test yaparsan sonucu öğrenebilirsin 12.gün geçti ise beraberlikten çıkar
merhaba bende bu ay adetin 3. günü klomen kullandım 5 gün sonra 3 gün aradan sonra gel dedi doktor gittim solda 2 sağda 1 yumurta oluşmştu ayın 8. de ovitrelle çatlatma iğnesi verdi ilk kez bu tedaviyi uyguladık 2 buçuk yıllık evliyim şu an iğneden sonraki 12. gün ve adetime bi hafta var inşallah hayırlısı olsun herkes için
Bende ikinciye klomene başladım dün hayırlısı inşallah kavuşuruz bebeklerimize bu ay canım sonucu haber et bizlereevet 12 gun geçti olumsuz sonuç almaktan korkuyorum o yüzden cesaret edemiyorum normalde adetlerim çok sancılı olur benim hatta bi hafta önceden agrılar başlar yavaş yavaş bu ay öyle bi durum söz konusu deil inşallah hayırlı haberler alırım bu ay bakalım
12.günüm canımBugün döngünün kaçıncı günü peki? 12 -13 filan mı