Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süreciniz nasıl ilerledi acaba?
1 yılı doldurana kadar herhangi bir tedavi uygulanmadı doğal yolla 1 kimyasal gebelik yaşadım marttan beri de ovülasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım. Temmuz da 1 sene dolunca klomene başladık. Geçen ay 2 yumurta oluştu ama 11 mm kaldı büyümedi. Bu ay da 21 mm yumurtam var bugünde çatlatma iğnemi yaptım göbekten 2 hafta sonra belli olacak

Merhaba arkadaşlar benimde 3.günüm klomen tedavisinde günde iki defa içiyorum önümüzdeki perşembe kontrole çağırdı doktor bende kasık ağrısı olmadı ama bugün akıntım geldi

Hanımlar bu benim tahlil sonucum doktorum ultrosanda polikistik over dedi sonra bu testleri yaptı sonuçlarım nasıl sizce?

Merhaba bende Klomene dün başladım günde 2 tane . Bugün nasipse 2. Günüm olacak daha önce subat ayında bir başarısız aşılamam oldu eşimin sonucları düşüktü . Bakalım bu ay eşimin durumuna gore aşılama yapilcak sanırım bende sorun yok

Merhaba insallah guzel haberini alirsin asilamami yaptirdiniz? Kacinci asilamaydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…