- Konu Sahibi meryemhilall
-
Süreciniz nasıl ilerledi acaba?Çoğu doktor 1 yılı doldurmadan tedaviye başlatmıyorlar bende öyle oldu da
1 yılı doldurana kadar herhangi bir tedavi uygulanmadı doğal yolla 1 kimyasal gebelik yaşadım marttan beri de ovülasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım. Temmuz da 1 sene dolunca klomene başladık. Geçen ay 2 yumurta oluştu ama 11 mm kaldı büyümedi. Bu ay da 21 mm yumurtam var bugünde çatlatma iğnemi yaptım göbekten 2 hafta sonra belli olacakSüreciniz nasıl ilerledi acaba?
Canım ya çok sağol ilk defa kullanıyorum bu tedaviyi ve ovulasyon testinide aynı şekilde inşallah artık Allah’ın takdiri bakalımYumurtan çatlamış canım hadi hayırlı olsun 3 gün daha değerlendirmeye devam et :)
Test yapmak için adet gününü bekle canım öncesinde yaparsan negatif çıkabilirCanım ya çok sağol ilk defa kullanıyorum bu tedaviyi ve ovulasyon testinide aynı şekilde inşallah artık Allah’ın takdiri bakalım
Allahım sabır versin artık bekliycem inşallahTest yapmak için adet gününü bekle canım öncesinde yaparsan negatif çıkabilir
Sende nasıl gidiyor canım iyimisin?iğneyi aldın mı?Test yapmak için adet gününü bekle canım öncesinde yaparsan negatif çıkabilir
Dün iğneyi yaptım kendine göbekten iyyim şuanlık bir belirtim filan olmadı vallahiSende nasıl gidiyor canım iyimisin?iğneyi aldın mı?
Herkeste belirti farklı oluyor canımMerhaba arkadaşlar benimde 3.günüm klomen tedavisinde günde iki defa içiyorum önümüzdeki perşembe kontrole çağırdı doktor bende kasık ağrısı olmadı ama bugün akıntım geldi
Tutar inşallah bu ay canımMerhaba bende Klomene dün başladım günde 2 tane . Bugün nasipse 2. Günüm olacak daha önce subat ayında bir başarısız aşılamam oldu eşimin sonucları düşüktü . Bakalım bu ay eşimin durumuna gore aşılama yapilcak sanırım bende sorun yok
Amin canım inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alirizTutar inşallah bu ay canım
Merhaba insallah guzel haberini alirsin asilamami yaptirdiniz? Kacinci asilamaydi?1 yılı doldurana kadar herhangi bir tedavi uygulanmadı doğal yolla 1 kimyasal gebelik yaşadım marttan beri de ovülasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım. Temmuz da 1 sene dolunca klomene başladık. Geçen ay 2 yumurta oluştu ama 11 mm kaldı büyümedi. Bu ay da 21 mm yumurtam var bugünde çatlatma iğnemi yaptım göbekten 2 hafta sonra belli olacak
Aşılama değil çatlatma iğnesi vuruldum ilk kez bakalım ne olacakMerhaba insallah guzel haberini alirsin asilamami yaptirdiniz? Kacinci asilamaydi?
Aaa oylrmi insallah tutar bende yurt disinda asilama yaptiriyorum o yuzden sordum. Hic merak etme tutacagi olunca tutuyor doktor sadece az ileriye enjekte ediyor tek fark buAşılama değil çatlatma iğnesi vuruldum ilk kez bakalım ne olacak
Tutar inşallah ikimizindeAaa oylrmi insallah tutar bende yurt disinda asilama yaptiriyorum o yuzden sordum. Hic merak etme tutacagi olunca tutuyor doktor sadece az ileriye enjekte ediyor tek fark bu
Insallah ama ben umitli degilim 3.yu yapinca hersey gitti bendenTutar inşallah ikimizinde
Bende değilim ama Allahtan ümit kesilmez diyerek oluruna bırakmış durumdayımInsallah ama ben umitli degilim 3.yu yapinca hersey gitti benden
Olur insallah daha yolun basindasinizBende değilim ama Allahtan ümit kesilmez diyerek oluruna bırakmış durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?