• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin yumurtlama yakın o zaman değerlendirmeye başla bence sen bugün :)
Evet öyle yapıyorum günaşırı düzenli yapmaya özen gösterdim bu ay bakalım artık hayırlısı olsun canım.ama şöyle bişey de hissettim erken yumurtlama oldu gibi geldi bana.ama bilemiyorum Dr gel de demedi yumurta takibinde yapmadı.ilacı verip gönderdi gün aşırı ilişki dedi🤦‍♀️ Tedavinin hepsi bu😬

Benimde 2.ayım klomen +çatlatma iğnesi bu ayda yok gibi bebiş adet olacağım belirtilerim var rahim filmi çektireceğim vede bu adetimde

Screenshot_2020-08-21-01-08-25-284_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

Hanımlar bu benim tahlil sonucum doktorum ultrosanda polikistik over dedi sonra bu testleri yaptı sonuçlarım nasıl sizce?

Kızlar bende kullandım ve cumartesi catlatma iğnesini vurulup pazartesi asilama olacam inşallah güzel haberler aliruz
Canım aklıma takıldı da ctesi çatlatma iğnesi olup ptesi aşılama geç olmaz mı?ertesi günü yapılıyor diye biliyorum?yanlışmı biliyorum ben

Evet öyle yapıyorum günaşırı düzenli yapmaya özen gösterdim bu ay bakalım artık hayırlısı olsun canım.ama şöyle bişey de hissettim erken yumurtlama oldu gibi geldi bana.ama bilemiyorum Dr gel de demedi yumurta takibinde yapmadı.ilacı verip gönderdi gün aşırı ilişki dedi🤦‍♀️ Tedavinin hepsi bu😬
Ciddi misin ilaç bittikten 3 veya 5 gün sonra kontrole gidip yumurtanın büyüklüğüne bakması lazımdı 🙄

Merhaba arkadaşlar sayfayı yeni keşfettim aranıza katılmak isterim. Bi kızım var 4 yaşında şimdi ikinciyi düşünüyoruz nasipse hipotroid insülün direnci ve de polikistik over hastasıyım kızımda da tedavi görmüştüm ikinci ayda hamile kalmıştım bu ay yine başladık tedaviye bugün klomende son hapım var pazartesi de yumurta takibine gidicem ona göre de çatlatma iğnesi verecek galiba inşallah hep beraber bu ay olumlu sonuçlar alır kocamaaan HAMİLEYİMM yazarız 😊

Merhaba arkadaşlar sayfayı yeni keşfettim aranıza katılmak isterim. Bi kızım var 4 yaşında şimdi ikinciyi düşünüyoruz nasipse hipotroid insülün direnci ve de polikistik over hastasıyım kızımda da tedavi görmüştüm ikinci ayda hamile kalmıştım bu ay yine başladık tedaviye bugün klomende son hapım var pazartesi de yumurta takibine gidicem ona göre de çatlatma iğnesi verecek galiba inşallah hep beraber bu ay olumlu sonuçlar alır kocamaaan HAMİLEYİMM yazarız 😊
Hayırlı olsun tedavin canım inşallah 🙏💜💜

Ayy inşallah 😍

Merhaba kizlar benimde 3. Klomen kullanişim carsamba kontrolum var ignesiz catliyor yumurtalarim bu ay da olmassa diger ay aşilama yapilacak inşallah gerek kalmaz🙏

Back