- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
Senin yumurtlama yakın o zaman değerlendirmeye başla bence sen bugün :)12.günüm canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin yumurtlama yakın o zaman değerlendirmeye başla bence sen bugün :)12.günüm canım
İnşallah canımKızlar bende kullandım ve cumartesi catlatma iğnesini vurulup pazartesi asilama olacam inşallah güzel haberler aliruz
İnşallah canım hayırlısı olsun hepimiz içinKızlar bende kullandım ve cumartesi catlatma iğnesini vurulup pazartesi asilama olacam inşallah güzel haberler aliruz
Evet öyle yapıyorum günaşırı düzenli yapmaya özen gösterdim bu ay bakalım artık hayırlısı olsun canım.ama şöyle bişey de hissettim erken yumurtlama oldu gibi geldi bana.ama bilemiyorum Dr gel de demedi yumurta takibinde yapmadı.ilacı verip gönderdi gün aşırı ilişki dedi Tedavinin hepsi buSenin yumurtlama yakın o zaman değerlendirmeye başla bence sen bugün :)
Canım aklıma takıldı da ctesi çatlatma iğnesi olup ptesi aşılama geç olmaz mı?ertesi günü yapılıyor diye biliyorum?yanlışmı biliyorum benKızlar bende kullandım ve cumartesi catlatma iğnesini vurulup pazartesi asilama olacam inşallah güzel haberler aliruz
Ciddi misin ilaç bittikten 3 veya 5 gün sonra kontrole gidip yumurtanın büyüklüğüne bakması lazımdıEvet öyle yapıyorum günaşırı düzenli yapmaya özen gösterdim bu ay bakalım artık hayırlısı olsun canım.ama şöyle bişey de hissettim erken yumurtlama oldu gibi geldi bana.ama bilemiyorum Dr gel de demedi yumurta takibinde yapmadı.ilacı verip gönderdi gün aşırı ilişki dedi Tedavinin hepsi bu
Öyle bişey demedi bile sende durumlar nasılCiddi misin ilaç bittikten 3 veya 5 gün sonra kontrole gidip yumurtanın büyüklüğüne bakması lazımdı
Buda bugün ki test canlar.sanırım yumoşum çatlıyo dimi?
Bugün yumurtlamışsın yarın ki test koyu çıkmazsa çatlamış demektirBuda bugün ki test canlar.sanırım yumoşum çatlıyo dimi?
Kontrolden çıktım şimdi solda 21 mm yumurta gelişmiş yarın çatlatma iğnesi vurulacağımÖyle bişey demedi bile sende durumlar nasıl
Çok güzel inşallah bebişlermize kavuşuruz bu ay rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.peki ilişki önerdi mi Dr?ne sıklıkla diyeKontrolden çıktım şimdi solda 21 mm yumurta gelişmiş yarın çatlatma iğnesi vurulacağım
Hayırlı olsun tedavin canım inşallahMerhaba arkadaşlar sayfayı yeni keşfettim aranıza katılmak isterim. Bi kızım var 4 yaşında şimdi ikinciyi düşünüyoruz nasipse hipotroid insülün direnci ve de polikistik over hastasıyım kızımda da tedavi görmüştüm ikinci ayda hamile kalmıştım bu ay yine başladık tedaviye bugün klomende son hapım var pazartesi de yumurta takibine gidicem ona göre de çatlatma iğnesi verecek galiba inşallah hep beraber bu ay olumlu sonuçlar alır kocamaaan HAMİLEYİMM yazarız
Ayy inşallahMerhaba arkadaşlar sayfayı yeni keşfettim aranıza katılmak isterim. Bi kızım var 4 yaşında şimdi ikinciyi düşünüyoruz nasipse hipotroid insülün direnci ve de polikistik over hastasıyım kızımda da tedavi görmüştüm ikinci ayda hamile kalmıştım bu ay yine başladık tedaviye bugün klomende son hapım var pazartesi de yumurta takibine gidicem ona göre de çatlatma iğnesi verecek galiba inşallah hep beraber bu ay olumlu sonuçlar alır kocamaaan HAMİLEYİMM yazarız
Çok teşekkür ediyorum canım hepimiz güzel haberler veririz inşallahHayırlı olsun tedavin canım inşallah