Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar benimde 3. Klomen kullanişim carsamba kontrolum var ignesiz catliyor yumurtalarim bu ay da olmassa diger ay aşilama yapilacak inşallah gerek kalmaz

inşallah gerek kalmaz benimde normalde çatlıyo yumartalarım bi sorunumuz da yok ama yinede 2 kez klomen tek kullandrdı doktor yumurtalar olustu kendiliğinden çatladılar sonra rahim filmi çektirdim oda temiz çıktı tüpler açık dedibi sonraki ay klomen +ovitrelle +duphaston kullandm sırayla şimdi bekliyorum merakla 4 günüm var adete beklicem isteyen herkese bize de nasip etsin Rabbim inşallah

İnşallah ugraslarimiz son bulur bu sefer canim hakkimizda hayirlisi olsun

Sabah akşam canım günde iki kere
Bn de kullandim bu ay strest yaptim galiba 2 dusuk 2 kimyasalim oldu doktor kromozom analizi istedi bu ay klomen kullandim ama 10 .gunde yumurtam 15 mm di 5 gun sonra cagirdi o zamnda yumurtan yok olmus dedi demk istedigi catladi demek istedi galiba amh de bakildi 2.9 kusur cikmis amh nasil bi fikriniz var mi

Kızlar ben 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim, yeni çocuk düşünmeye başladık. Bu cuma doktora gideceğim. İlk muayene hakkında tecrübelerinden faydalanmak istiyorum yardımcı olur musunuz?
Şubat ayında pco olduğumu öğrendim ama adetlerim 30-31 gün arasında.
Pco da hamileleğin zor olduğunu duymuştum. Bebek için çokta beklemek istemiyorum.
Doktora gittiğimde 1 yıldır deniyoruz mu demeliyim sizce?

2.9 gayet güzel bence benim de 3.13 canim

İnşallah canım benim
Adetin duzenliyse hic korkma rahat gebe kalcagink dusunuyorum pcolularda hamileligi zor gecene denk gelmedim hic benm arkadaslarimdada var cok guzel hamilelik gecirdiler masallah bebisleride gayet saglikli. Bende pcosum ama adetlern duzensizdi ve 1yili beklemeden tedaviye basladik biz 6.ayda aka henuz sonuc alamadik

Evet adetlerim düzenli o açıdan hiç sorun yaşamadım ama burda da okuduğum kadarıyla hamile kalmakta zorlananlar vardı, bende korkuyorum biraz açıkçası.
İnşallah sende kısa zamanda güzel haberleri alırsın

İlk ayda gebe kalanda var 5yil sonra kalanda canm pcosta ama ilk sart stres yapmamak tabiki cokta mumkun degil bu.. yolun basindasin inşallahh hemen gebe kalirsin

Çoğu doktor 1 yılı doldurmadan tedaviye başlatmıyorlar bende öyle oldu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…