- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Aynen öyle canımOlur insallah daha yolun basindasiniz
Ben kolundan yaptım canım acil de sen nasıl vurdun korkmadın mıDün iğneyi yaptım kendine göbekten iyyim şuanlık bir belirtim filan olmadı vallahi
Korkmadım doktorum da kendin vurabilirsin dedi tarif etti zaten ucu küçük ve kıl gibi birşey insülin iğnesi gibiBen kolundan yaptım canım acil de sen nasıl vurdun korkmadın mı
Inşallah tutar canım ben iğneden korkuyorum çokKorkmadım doktorum da kendin vurabilirsin dedi tarif etti zaten ucu küçük ve kıl gibi birşey insülin iğnesi gibi
Bende korkuyorum ama nasıl bir cesaret geldiyse kendi kendine yaptımInşallah tutar canım ben iğneden korkuyorum çok
Hadi hayırlı haberler alasın inşallah canım.bende ovulasyon testi yumurtlamadan sonra hala silik çizgi çıkıyo anlamadım ben bunu neden öyleDün iğneyi yaptım kendine göbekten iyyim şuanlık bir belirtim filan olmadı vallahi
Bravo vallahi inşallah kendi elin uğurlu gelir canımBende korkuyorum ama nasıl bir cesaret geldiyse kendi kendine yaptım
Amin canmbenm..ben de rahim filmi cekilicek..i sallah dua ediyorum gerek kalmaz..duphaston kullaniyorum diger ay insallah kullanmam diyorum..ama nasipte yoksa vakti gelmemisse yapacak birsey yok..umut edip dua edip tedavi olmaktan baska..Merhaba kizlar benimde 3. Klomen kullanişim carsamba kontrolum var ignesiz catliyor yumurtalarim bu ay da olmassa diger ay aşilama yapilacak inşallah gerek kalmaz
Canm hic merak etme dozu az gelmistir sana buyur inşallahKızlar bugün yumurta takibine gittim ben de solda 5 6 yumurta oluşmuş ama maalesef en büyüğü 12 mm di ☹yine klomen yazdı bi 3 gün daha devam et dedi perşembe yine gideceğim ona göre verecek çatlatma iğnesini. Böyle olmasını beklemiyodum üzüldüm biraz
Evet bizimde bu dunyada imtihanimiz buymuş Allah daha da aratmasin inşallah saglikla bebeklerimize kavusuruz hepimizAmin canmbenm..ben de rahim filmi cekilicek..i sallah dua ediyorum gerek kalmaz..duphaston kullaniyorum diger ay insallah kullanmam diyorum..ama nasipte yoksa vakti gelmemisse yapacak birsey yok..umut edip dua edip tedavi olmaktan baska..
Merhaba canım hayırlı olsun inşallah normal olduğunu biliyorum inşallah hayırlı haberler alırsınKızlar bu gün 12.30 da aşılamam oldu sol tarafta arada ağrı oluyor normalmi
İnşallah cnm ya tam hatırlamıyorım ama sanki kızıma hamile kaldığım ayda da böyle iki kutu içmiştim ilk kutuda gelişmemişti böyle sonu güzel olsun da bi 3 gün daha kullanırız sıkıntı yokCanm hic merak etme dozu az gelmistir sana buyur inşallah
merhaba sizde ben gibi 14.günüm benim de ve adet im eli kulağında günlerde ama ben pozitif istiyorum :)
İnsallah canim kizinda tedavinin kacinci ayinda hamile kalmiştim canimİnşallah cnm ya tam hatırlamıyorım ama sanki kızıma hamile kaldığım ayda da böyle iki kutu içmiştim ilk kutuda gelişmemişti böyle sonu güzel olsun da bi 3 gün daha kullanırız sıkıntı yok
hayırlısı olsun inşallah bende bekliyorum daha sizde var mı bişey ?
Klomen kullandığım ikinci ayda hamile kaldım cnm ama birinci ayla ikinci ayın arasında rahim filmi çektirmiştim o da büyük bi etken oldu benceİnsallah canim kizinda tedavinin kacinci ayinda hamile kalmiştim canim
Bende asilamaya gecersek eger yapilmadan once cekilicem inşallah gerek kalmazKlomen kullandığım ikinci ayda hamile kaldım cnm ama birinci ayla ikinci ayın arasında rahim filmi çektirmiştim o da büyük bi etken oldu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?