• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar benimde 3. Klomen kullanişim carsamba kontrolum var ignesiz catliyor yumurtalarim bu ay da olmassa diger ay aşilama yapilacak inşallah gerek kalmaz🙏
Amin canmbenm..ben de rahim filmi cekilicek..i sallah dua ediyorum gerek kalmaz..duphaston kullaniyorum diger ay insallah kullanmam diyorum..ama nasipte yoksa vakti gelmemisse yapacak birsey yok..umut edip dua edip tedavi olmaktan baska..

Kızlar bugün yumurta takibine gittim ben de solda 5 6 yumurta oluşmuş ama maalesef en büyüğü 12 mm di ☹️yine klomen yazdı bi 3 gün daha devam et dedi perşembe yine gideceğim ona göre verecek çatlatma iğnesini. Böyle olmasını beklemiyodum üzüldüm biraz

Kızlar bugün yumurta takibine gittim ben de solda 5 6 yumurta oluşmuş ama maalesef en büyüğü 12 mm di ☹yine klomen yazdı bi 3 gün daha devam et dedi perşembe yine gideceğim ona göre verecek çatlatma iğnesini. Böyle olmasını beklemiyodum üzüldüm biraz
Canm hic merak etme dozu az gelmistir sana buyur inşallah😘😘

Amin canmbenm..ben de rahim filmi cekilicek..i sallah dua ediyorum gerek kalmaz..duphaston kullaniyorum diger ay insallah kullanmam diyorum..ama nasipte yoksa vakti gelmemisse yapacak birsey yok..umut edip dua edip tedavi olmaktan baska..
Evet bizimde bu dunyada imtihanimiz buymuş Allah daha da aratmasin inşallah saglikla bebeklerimize kavusuruz hepimiz😊😊

Canm hic merak etme dozu az gelmistir sana buyur inşallah😘😘
İnşallah cnm ya tam hatırlamıyorım ama sanki kızıma hamile kaldığım ayda da böyle iki kutu içmiştim ilk kutuda gelişmemişti böyle sonu güzel olsun da bi 3 gün daha kullanırız sıkıntı yok

İnşallah cnm ya tam hatırlamıyorım ama sanki kızıma hamile kaldığım ayda da böyle iki kutu içmiştim ilk kutuda gelişmemişti böyle sonu güzel olsun da bi 3 gün daha kullanırız sıkıntı yok
İnsallah canim kizinda tedavinin kacinci ayinda hamile kalmiştim canim

Back