• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süreciniz nasıl ilerledi acaba?
1 yılı doldurana kadar herhangi bir tedavi uygulanmadı doğal yolla 1 kimyasal gebelik yaşadım marttan beri de ovülasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım. Temmuz da 1 sene dolunca klomene başladık. Geçen ay 2 yumurta oluştu ama 11 mm kaldı büyümedi. Bu ay da 21 mm yumurtam var bugünde çatlatma iğnemi yaptım göbekten 2 hafta sonra belli olacak 🤷🏼‍♀️

Merhaba arkadaşlar benimde 3.günüm klomen tedavisinde günde iki defa içiyorum önümüzdeki perşembe kontrole çağırdı doktor bende kasık ağrısı olmadı ama bugün akıntım geldi

Screenshot_2020-08-21-01-08-25-284_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

Hanımlar bu benim tahlil sonucum doktorum ultrosanda polikistik over dedi sonra bu testleri yaptı sonuçlarım nasıl sizce?

Merhaba bende Klomene dün başladım günde 2 tane . Bugün nasipse 2. Günüm olacak daha önce subat ayında bir başarısız aşılamam oldu eşimin sonucları düşüktü . Bakalım bu ay eşimin durumuna gore aşılama yapilcak sanırım bende sorun yok

1 yılı doldurana kadar herhangi bir tedavi uygulanmadı doğal yolla 1 kimyasal gebelik yaşadım marttan beri de ovülasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım. Temmuz da 1 sene dolunca klomene başladık. Geçen ay 2 yumurta oluştu ama 11 mm kaldı büyümedi. Bu ay da 21 mm yumurtam var bugünde çatlatma iğnemi yaptım göbekten 2 hafta sonra belli olacak 🤷🏼‍♀️
Merhaba insallah guzel haberini alirsin asilamami yaptirdiniz? Kacinci asilamaydi?

Back