• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba herkese. Bende bu ay aşılama için klomen kullanıyorum hatta bu akşam son içeceğim. Bugün doktora gittim 1 tane yumurtam oluşmuş oda 14 mm miş adetimden sonra 9.gün sizce nasıl? Aşılamaya yeter mı acaba? Teşekkürler şimdiden ☺️

Merhaba herkese. Bende bu ay aşılama için klomen kullanıyorum hatta bu akşam son içeceğim. Bugün doktora gittim 1 tane yumurtam oluşmuş oda 14 mm miş adetimden sonra 9.gün sizce nasıl? Aşılamaya yeter mı acaba? Teşekkürler şimdiden ☺
9.gun icin cok cok iyi masallah her gun 1-2mm buyuyor 14gun 20mm olur heralde 😊

Bugun kontrole gittim kizlar 2 yumurtam var inşallah bu ay hepimize nasip olur ignemi yarin yapicam igne vermicekti nolur nolmaz dedi verdi🙏

Kızlar merhaba bugün klomene başladım adetimin 3. gününde doktor bana 14.gün gel dedi pazara denk geldiği için 15.günde gitmiş olucam okuduğum kadarıyla herkes 10.günü falan gitmiş kontrole sizce geçmi kalmış olurum

Kızlar merhaba bugün klomene başladım adetimin 3. gününde doktor bana 14.gün gel dedi pazara denk geldiği için 15.günde gitmiş olucam okuduğum kadarıyla herkes 10.günü falan gitmiş kontrole sizce geçmi kalmış olurum
Kisiye gore degisir canim o beni hep 15-16.gun cagiriyodu cunku yumurtalarm gec gelisiyordu ama buay 14.gun gittim yumurtalarim catliak boyuta gelmis bu sefer

Bugun kontrole gittim kizlar 2 yumurtam var inşallah bu ay hepimize nasip olur ignemi yarin yapicam igne vermicekti nolur nolmaz dedi verdi🙏
Ay hadi iyi cnm ya sevindim 2 yumurtan varmış bak be güzel hayırlısıyla tutar inşallah ikisi de :) kaç mm olduğunu söyledi mi doktor bi de bugün adetinin kaçıncı günüydü

Kisiye gore degisir canim o beni hep 15-16.gun cagiriyodu cunku yumurtalarm gec gelisiyordu ama buay 14.gun gittim yumurtalarim catliak boyuta gelmis bu sefer
Ben ilk defa kullanıyorum çok bilgim yok forumda hep 10. ve 12.gün kontrole gittiklerini okumuştum biraz panik oldum çok teşekkürler

Ay hadi iyi cnm ya sevindim 2 yumurtan varmış bak be güzel hayırlısıyla tutar inşallah ikisi de :) kaç mm olduğunu söyledi mi doktor bi de bugün adetinin kaçıncı günüydü
Amin aminn inşallahhh Allah bekleyen herkese guzel haberler nasip etsin🙏🙏 adetimin 14.gunu ikiside sagda yumurtalarin biri 17mm biri 20mm yarin ignemi yapicam

Siz gunasiri iliski yasayin sansa birakmayin ben bikere gittigimde catlamisti yumurtalarim
sadece 12. gün ilişki söyledi başka söylemedi ama bende günaşırı denemeyi düşünüyorum aslında benim yumurtlama sıkıntım yok t rahimliyim neden klomen verdi anlamadım

Amin aminn inşallahhh Allah bekleyen herkese guzel haberler nasip etsin🙏🙏 adetimin 14.gunu ikiside sagda yumurtalarin biri 17mm biri 20mm yarin ignemi yapicam
Hayırlısı olsun cnm benim Rabbim çok bekletmesin inşallah bakalım bende yarın gidicem yine doktora benim yumurtalar gelişti mi acaba çok merak ediyorum pazartesi günü en büyüğü 12 mm demişti

Back