Ay hadi insallahhhBen şu an temmuz şansımı deniyorum
Ağustosta adetimin gelmemesini temenni ediyorum
Aaaa resmenn hamilesin çok tebriklerSadece testte silik cizgi görünce beta hcg baktrdim canım özelde , kadın doguma randevum persembe gününe var aslında aynı gun endokrine gidicem insulin direnci icin yeni teshis koyuluyordu sonrada kadın doğumaAma hcg 20,28
Cok teşekkür ederim canım insallah keseyide görürüz Allahın izniyle gelisimi guzel ilerler umarımAaaa resmenn hamilesin çok tebrikler
Allah hem bebeğini hem seni korusun, sağlıcakla büyüsünn kocaman olsunnCok teşekkür ederim canım insallah keseyide görürüz Allahın izniyle gelisimi guzel ilerler umarımAma planlı oldugu icin ovu takibiyle kimyasaldan cok suphelenmiyorum aslında ama yinede belli olmaz Allah korusun
Amin canım benim Allah sizlerede en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin insallah bende sizlerin güzel haberlerine ortak olurum umarımAllah hem bebeğini hem seni korusun, sağlıcakla büyüsünn kocaman olsunn
İnşallahAmin canım benim Allah sizlerede en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin insallah bende sizlerin güzel haberlerine ortak olurum umarım
Öylenyapıyorum canımGün aşırı ilişki dene bence tatlım
Açıkçası hicbisey yapmadım canım. Ovu testinede gec basladim ama pik yakaladim şansıma buralarda öğrendim nedir nasıldır okuya okuyaİnşallahOvülasyon testi dışında neler yaptın canım?
Uzanıp dinlenmek, hemen duş alıp tuvalete gitmemek gerekiyormuşÖylenyapıyorum canım
1 gün boş 1 gün dolu geçiyoruz
Bide ben bu ay ateş ölçmeyi deniyorum
Açıkçası hicbisey yapmadım canım. Ovu testinede gec basladim ama pik yakaladim şansıma buralarda öğrendim nedir nasıldır okuya okuyaBide son 1 hafta inofolic combi basladım kapsul ama onu ben planladigim ici basladim ve pcosta tedaviyide destekliyormus
Aaaa olsun ama pozitif pozitif gelGaliba benimki de ağustosa kaldı kızlar inşallah Eylül topiklerinde gezmemek ümidiyle...
İnşallah hepimiz için canım benimAaaa olsun ama pozitif pozitif gelDaha şimdiden bu ay için içini karartma Bu ay olacak İnşallah
aminnİnşallah hepimiz için canım benim
Ben kullanıyorum canım yumurta kalitesi için de bebiş içinde çok faydalıBen folik asit kullanmıyorum hepiniz kullanıyor musunuz kızLar ?
Evet kuzumUzanıp dinlenmek, hemen duş alıp tuvalete gitmemek gerekiyormuş
Planlı gebeliklerde 3 ay öncesinden başlanmalı :) Nöral tüp defekti diye bir sorunu da engelliyor. Fazlası vücuttan atılıyor zaten zararlı değilBen folik asit kullanmıyorum hepiniz kullanıyor musunuz kızLar ?
Bu ilaçla ilgili hiç bir bilgim yok canımEvet kuzum
Arkdaşım da doktor kontrlü ile takip ediyor.
Ona da doktor demiş ki
Progstron ilaç vermiö alttan bunu at yumurtlamadan sonra adet olana kadar
Varsa eğer bununla tutunur demiş
Doğru mu acaba.
Eczaneden direkt alınabiliyor dimi?Planlı gebeliklerde 3 ay öncesinden başlanmalı :) Nöral tüp defekti diye bir sorunu da engelliyor. Fazlası vücuttan atılıyor zaten zararlı değil