Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yaa demi ben seni geçmişim maalesef bu konudaa bile bile hemde.. NEyse inşallah dayanabilirim ve inşallah sonuçlarımız olumlu gelir

Demi ya keşkee En doğrusu o amadayanabilene, bide bugün sık idrara çıktım kendi kendime belirti bulmaya mı başladım acaba
kkızlar elim ayağım titriyor ay test yaptım biri erken gebelik biri normal gebelik erken gebelik testi markası after biseydi net goremiyorum ama normal testte silik cizgi varr acaba neden oyle oldu var mıdır ay insallah hamilelik vardir yarim saate hastaneye gidicem test vermeye dua edin olur mu fotografta da cok belli olmuyir ama aticam size normalde cikan testi birazdan

Hadi Allahım yüzünü güldürsün canım.

fotoğrafta çok belli olmuyor ama gercekten var o hayalet çizgi denen

Eklentiler

• 20200720_092734.jpg
    170,5 KB · Görüntüleme: 77
  • 20200720_092823.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 85
  • 20200720_092853.jpg
    141,2 KB · Görüntüleme: 83
yaa gerçekten sende gördün mü Bakalım bi tahlile gideyim yine bilgi veririm iki testin markası da daha önce görmediğim markalardı innşallah yanlışlık yoktur
Evet canım ilk 10 dk içinde çıktı değil mi? Neydi markası ?

normal olan evet canım 3 dk bile surmedi digeri erken gebelik testi de belli belirsiz o da ayni surede. After 10 erken gebelik digerini hatrlamiyorum kuzum uyku sersemiydim eve gidince bakarim
O zaman büyük ihtimal hamilesin canımm KAn sonucun da çıkar bu gün eğer verdiysen

Simdi verdim canım özelde sadece kan verdim zaten persembe günü kontrolum vardi endokrin ve kadın doguma Insallah oyledir kuzum ve oyleysede degilsede sanada tez vakitte rabbim nasip etsin insallah
Önce senin güzel haberini alalım bu gün inşallah canımm Ben daha yumurtlamadım İnşallah yumurtlar yumurtlamaz olur benim de ❤

Merhaba benide eklermisiniz rıca etsem
15.08.2020

Beni de ekleyin beklenilen bat 9 agustos

Bu gebelik testleri öyle bir şey ki sonuç ne çıkarsa çıksın insan inanmayıp bir sürü test yapıyor. Negatif çıksa kesin çok erken yaptım deyip tekrar ediyoruz pozitif çıksa yanlış mı acaba diye tekrar ediyoruz. Allah somunuzu hayır etsin kafayı yemeden çocuk sahibi olalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…