Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tespit gibi tespit

Ahahah amin inşallah bugün 5 oldu 2 erken 1 normal sabahtan 1 normal 1 erkende şimdi yaptım gözlerime inanamadım bide miratech alınca ondan denemek istedim daha belirgin çıktı inşallah hcg de güzel gelir

Ama gerçekten çok doğru demişsin canım

Ahahah amin inşallah bugün 5 oldu 2 erken 1 normal sabahtan 1 normal 1 erkende şimdi yaptım gözlerime inanamadım bide miratech alınca ondan denemek istedim daha belirgin çıktı inşallah hcg de güzel gelir
Beşş miii ❤❤❤❤

Ay çok sevindim inşallah sağlıklı tastamam doğar bebeğin bize de dua et canım inşallah biz de alırız güzel haberi

Öyleymisi evet Ama keseyi görmeden paçaları sıvamayayın dedim ne bileyim korkuyorum sahiplenmeye burda cok sey gördüm duydum neler neler olabiliyor Allah hayırlı hcg artislari versin sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah , isteyen herkese de nasil etsinn

Aayyyy şimdi tahlil sonuçları çıktı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…