- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Tespit gibi tespitBu gebelik testleri öyle bir şey ki sonuç ne çıkarsa çıksın insan inanmayıp bir sürü test yapıyor. Negatif çıksa kesin çok erken yaptım deyip tekrar ediyoruz pozitif çıksa yanlış mı acaba diye tekrar ediyoruz. Allah somunuzu hayır etsin kafayı yemeden çocuk sahibi olalım inşallah
Ahahah amin inşallah bugün 5 oldu 2 erken 1 normal sabahtan 1 normal 1 erkende şimdi yaptım gözlerime inanamadım bide miratech alınca ondan denemek istedim daha belirgin çıktı inşallah hcg de güzel gelirBu gebelik testleri öyle bir şey ki sonuç ne çıkarsa çıksın insan inanmayıp bir sürü test yapıyor. Negatif çıksa kesin çok erken yaptım deyip tekrar ediyoruz pozitif çıksa yanlış mı acaba diye tekrar ediyoruz. Allah somunuzu hayır etsin kafayı yemeden çocuk sahibi olalım inşallah
Ama gerçekten çok doğru demişsin canımBu gebelik testleri öyle bir şey ki sonuç ne çıkarsa çıksın insan inanmayıp bir sürü test yapıyor. Negatif çıksa kesin çok erken yaptım deyip tekrar ediyoruz pozitif çıksa yanlış mı acaba diye tekrar ediyoruz. Allah somunuzu hayır etsin kafayı yemeden çocuk sahibi olalım inşallah
Beşş miiiAhahah amin inşallah bugün 5 oldu 2 erken 1 normal sabahtan 1 normal 1 erkende şimdi yaptım gözlerime inanamadım bide miratech alınca ondan denemek istedim daha belirgin çıktı inşallah hcg de güzel gelir
Ekliyorum tatlım HoşgeldinMerhaba benide eklermisiniz rıca etsem
15.08.2020
Ekliyorum canımm hoşgeldinnnnBeni de ekleyin beklenilen bat 9 agustos
Ekliyorum Hoşgeldin canım20.08.2020 beni de ekler misiniz
Ekliyorum canım Hoşgeldinnnkızlae benn
Bat 6-7 ağustos
Ama olmaz inşşl
Ayyy Hamilesinfotoğrafta çok belli olmuyor ama gercekten var o hayalet çizgi denen
Ay çok sevindim inşallah sağlıklı tastamam doğar bebeğinAhahah amin inşallah bugün 5 oldu 2 erken 1 normal sabahtan 1 normal 1 erkende şimdi yaptım gözlerime inanamadım bide miratech alınca ondan denemek istedim daha belirgin çıktı inşallah hcg de güzel gelir
Hbuldum tatlım.Ekliyorum canım Hoşgeldinnn ♥
Ayyy Hamilesin
CansRuya Son adet tarihin neydi canım
Ben şu an temmuz şansımı deniyorumTemmuz sansini deneyecekler de katilabiliyor mu
Aayyyy şimdi tahlil sonuçları çıktı mı24 haziran canım ilk denemeydi ovu denedim 9 da pik yaptı 10 da catladı 20 de de öğrenmek nasip oldu pcos um var bu arada bir tarafta 20den fazla kist diger taraftada cok var genel pcos tablosu ama her ay adet goruyordum bir kac gun oynasada
Gün aşırı ilişki dene bence tatlımHbuldum tatlım.
Adetin 13.günündeyim kıxlar
Tahminen yarından sonra yumurtlama günüm
Bana öneriniz var mıdır yapmam gereken ?
Insallah guzel haberler alirizBen şu an temmuz şansımı deniyorum
Ağustosta adetimin gelmemesini temenni ediyorum
Aayyyy şimdi tahlil sonuçları çıktı mı