Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım test yaptırdım prolaktin yüksek çıktı ve bu da gebeliğe engelmiş. 45 Li bir değerdi. Ona da ayrı ağladım. Neden ağlıyorum sürekli? Bir ilaç verdi dostinex. Aldım o bana ben ona bakıyoruz şimdi. Adet ağrımda bile ağrı kesici içmeyen ben hormon ilacına talim oldum. İmtihan bu farkındayım ve bu hormon stresle artıyormuş. Benim 2.adım stres sanırım hala daha aşamıyorum bu durumu çok konuştum kendimle ama zorlanıyorum. Bakalım hayırlısı. Aslanpençesi de işe yarar mi bilemedim ilaç mi daha mantıklı yoksa? Kafamda deli sorular

Kızlar amh değeri baktıran oldu mu aranızda kaç olmalı bugün benden istedi doktor baktım değer 7,350

Gidip yanlış topige yazmışım ya iğnenin üzerinden 6 gün geçti dün duphastona başladım. Çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçer ki acaba ne zaman test yapsam?

Kızlar amh değeri baktıran oldu mu aranızda kaç olmalı bugün benden istedi doktor baktım değer 7,350

Ben baktırmıştım, daha doğrusu doktorum rutin kontrolde her şeye bakınca Amh'de bakmıştı 2.42 benim değerim ve doktorum değerin gayet iyi olduğunu söylemişti. Şimdi sistemden baktım sizin değeriniz de referans aralığı içinde kalıyor ama üst sınıra daha yakın. Pkonuz yok değil mi?

Canım ya ben erken test yaptım negatif beni 23 ağustosa tekrar yazabilir misin? Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah...

Ben bu ay da elendim galiba. Adet öncesi akıntım başladı göğüs hassasiyetim ve gazım da var. Bunların hepsini adetten önce yaşıyorum varsa eylül topigi atlayayım hemen. Şaka gibi ya millet temmuz ayından ümitli ben ağustosu da atladım eylüle kaldım

Bat ne zaman peki?

Benimki 1.65 cıktı tam alt sınırda. Zaten yumurtalık hacmim çok küçükmüş yumurtalarım müdahale olmadan 3 4 mm üzerinde büyümüyor

Daha varmıs :) belki bebiş yerleşiyordur? Adet belirtileriyle benzermiş gebelik belirtileri de. Akıntı kahverengi mi peki?
Inşallah diyeyim ama umudu kestim her ay yaşadığım belirtilerin aynısı çünkü akıntı rakı beyazı gibi uzayan kıvamda

Inşallah diyeyim ama umudu kestim her ay yaşadığım belirtilerin aynısı çünkü akıntı rakı beyazı gibi uzayan kıvamda
A aa ovulasyon testi kullanıyor musunuz peki? Belki de yeni yumurtluyorsunuzdur. Ben yumurtlama dönemine yakınım. Sancı, akıntı ve gaz bende de var:) testle takip ediyorum daha pik olmadı. Ama yakındır. Değerlendirin bence

Ovulasyon testi değil de klomen kullandım bu ay yumurta takibini doktorum yaptı. Geçen cuma çatlatma iğnesi oldum hafta sonunu değerlendirdik şimdi de duphastona başladım 3. gün bugün. Sizin olur inşallah bu ay

Ovulasyon testini hem ben mi beceremedim başka bir şey mi vardı bilmiyorum 6 ay kullandım hiçbirinde olmadı küsüm onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…