- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Evet alınabiliyor. Eczacı bana içinde vitamin ve demir takviyesi olan Ferrozinc diye bir ilaç verdiEczaneden direkt alınabiliyor dimi?
Bana doktorum vermedi folik asit daha önce bir ay kullandım bıraktım.Ben folik asit kullanmıyorum hepiniz kullanıyor musunuz kızLar ?
Teşekkür ederim canımDoktora görünüp sağlıklı olduğunu teyit etmen süper fikir. Hazır gitmişken içsem mi diye sorup teyit edebilirsin. Bu bitki ne işe yarıyormuş? Eğer hormon düzenleyiciyse ve hormonların düzgün çıkarsa benve hiç içme ve lütfen ağlama. Sende her şey yolunda çıkarsa eşin de kontrole gidebilir böylece ikinizin sağlığı teyit olunca daha az stresli olursun ❤
Benim hormonlarım normal mesela ben eczaneden içinde demir, çinko ve başka vitaminler olan folik asit aldım onu içiyorum. Eşimle her gün keçi boynuzu özü yiyoruz iki öğün. İnşallah gebe kalırsın bu ay ❤ ta derinde bir yerde hissettim çok üzgün olduğunuHer şey yoluna girecek inşallah
Benide ekleyinTamam canımmm ekliyorum bat kesinleşince tarihini yazarımm umarım sana da şans getirir
Canım Ağustosun kaçında bekliyorsun adetini ?Benide ekleyin
Bat 12 canımCanım Ağustosun kaçında bekliyorsun adetini ?
Kızlar amh değeri baktıran oldu mu aranızda kaç olmalı bugün benden istedi doktor baktım değer 7,350
Bat ne zaman peki?Ben bu ay da elendim galiba. Adet öncesi akıntım başladı göğüs hassasiyetim ve gazım da var. Bunların hepsini adetten önce yaşıyorumvarsa eylül topigi atlayayım hemen. Şaka gibi ya millet temmuz ayından ümitli ben ağustosu da atladım eylüle kaldım
3 ağustosBat ne zaman peki?
Daha varmıs :) belki bebiş yerleşiyordur? Adet belirtileriyle benzermiş gebelik belirtileri de. Akıntı kahverengi mi peki?3 ağustos
Benimki 1.65 cıktı tam alt sınırda. Zaten yumurtalık hacmim çok küçükmüş yumurtalarım müdahale olmadan 3 4 mm üzerinde büyümüyorKızlar amh değeri baktıran oldu mu aranızda kaç olmalı bugün benden istedi doktor baktım değer 7,350
Inşallah diyeyim ama umudu kestim her ay yaşadığım belirtilerin aynısı çünküDaha varmıs :) belki bebiş yerleşiyordur? Adet belirtileriyle benzermiş gebelik belirtileri de. Akıntı kahverengi mi peki?
A aa ovulasyon testi kullanıyor musunuz peki? Belki de yeni yumurtluyorsunuzdur. Ben yumurtlama dönemine yakınım. Sancı, akıntı ve gaz bende de var:) testle takip ediyorum daha pik olmadı. Ama yakındır. Değerlendirin benceInşallah diyeyim ama umudu kestim her ay yaşadığım belirtilerin aynısı çünküakıntı rakı beyazı gibi uzayan kıvamda
Ovulasyon testi değil de klomen kullandım bu ay yumurta takibini doktorum yaptı. Geçen cuma çatlatma iğnesi oldum hafta sonunu değerlendirdik şimdi de duphastona başladım 3. gün bugün. Sizin olur inşallah bu ayA aa ovulasyon testi kullanıyor musunuz peki? Belki de yeni yumurtluyorsunuzdur. Ben yumurtlama dönemine yakınım. Sancı, akıntı ve gaz bende de var:) testle takip ediyorum daha pik olmadı. Ama yakındır. Değerlendirin bence
Ovulasyon testini hem ben mi beceremedim başka bir şey mi vardı bilmiyorum 6 ay kullandım hiçbirinde olmadı küsüm onlaraA aa ovulasyon testi kullanıyor musunuz peki? Belki de yeni yumurtluyorsunuzdur. Ben yumurtlama dönemine yakınım. Sancı, akıntı ve gaz bende de var:) testle takip ediyorum daha pik olmadı. Ama yakındır. Değerlendirin bence