Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gebelik testleri öyle bir şey ki sonuç ne çıkarsa çıksın insan inanmayıp bir sürü test yapıyor. Negatif çıksa kesin çok erken yaptım deyip tekrar ediyoruz pozitif çıksa yanlış mı acaba diye tekrar ediyoruz. Allah somunuzu hayır etsin kafayı yemeden çocuk sahibi olalım inşallah 😂
Tespit gibi tespit 😂😂👏🏻👏🏻👏🏻

Bu gebelik testleri öyle bir şey ki sonuç ne çıkarsa çıksın insan inanmayıp bir sürü test yapıyor. Negatif çıksa kesin çok erken yaptım deyip tekrar ediyoruz pozitif çıksa yanlış mı acaba diye tekrar ediyoruz. Allah somunuzu hayır etsin kafayı yemeden çocuk sahibi olalım inşallah 😂
Ahahah amin inşallah bugün 5 oldu 2 erken 1 normal sabahtan 1 normal 1 erkende şimdi yaptım gözlerime inanamadım bide miratech alınca ondan denemek istedim daha belirgin çıktı inşallah hcg de güzel gelir

Ama gerçekten çok doğru demişsin canım:super:

Ahahah amin inşallah bugün 5 oldu 2 erken 1 normal sabahtan 1 normal 1 erkende şimdi yaptım gözlerime inanamadım bide miratech alınca ondan denemek istedim daha belirgin çıktı inşallah hcg de güzel gelir
Beşş miii 😮😮😂❤❤❤❤

Ay çok sevindim inşallah sağlıklı tastamam doğar bebeğin 💕 bize de dua et canım inşallah biz de alırız güzel haberi

24 haziran canım ilk denemeydi ovu denedim 9 da pik yaptı 10 da catladı 20 de de öğrenmek nasip oldu pcos um var bu arada bir tarafta 20den fazla kist diger taraftada cok var genel pcos tablosu ama her ay adet goruyordum bir kac gun oynasada
Aayyyy şimdi tahlil sonuçları çıktı mı

X