Yaptın mı sen test?
Çarşamba gunu Bat a 4 gün kalıyor olacak. O zaman mi yapsam diyorum. Sabretsem mi de diyorum ay dayanamıyorum
Çok iyi anlıyorum valla ben ilk 14 denememde hep aynı beklentiye girmiştim. Sürekli test yapıp kesin hamileyim testte çıkmıyor diyordum. Adet olunca bile üstüne görüyorum diye kendimi kandırıyordum. Zaman geçtikçe heves heyecan azalıp umutsuzluk artıyor. Inşallah sizinki ilk denemede olur sonrakileri yaşamak zorunda kalmazsınız.Aynı durumdayız bu ay ilk denememiz benimde bata 5 gün var insan niyetine girince psikolojik olarak beklentiye girip heyecan yapiyor canımmAllah hayırlısını versin insallah aratmasın. Eğer negatif gorursen psikolojik olarak cok etkilenmeyeceksen yap gitsin test ben öyle yapıyorum ama testkolik bir insanın tavsiyesine ne kadar uyulur bilmem
Çok iyi anlıyorum valla ben ilk 14 denememde hep aynı beklentiye girmiştim. Sürekli test yapıp kesin hamileyim testte çıkmıyor diyordum. Adet olunca bile üstüne görüyorum diye kendimi kandırıyordum. Zaman geçtikçe heves heyecan azalıp umutsuzluk artıyor. Inşallah sizinki ilk denemede olur sonrakileri yaşamak zorunda kalmazsınız.
Benim güncel durumum 16 aydır kocaman kocaman negatifler. Eşimde bir sorun yok benim yumurtalık hacmim çok küçük. Klomene başladım çatlatma iğnesini yaptık doktorun dediği gibi 12 saat arayla değerlendirdik bekliyoruz. 15 ay boyunca yapmadigim şey kalmadı soğan kürleri incir kürleri eşime sürekli keçiboynuzu yedirip havuç suyu icirdim ovulasyon testleri yaptım olmadı. Doğal döllenmeyle hamile kalabileceğimi düşünmüyorum o yüzden bu ay klomenle olmazsa bir defa da aşılama deneyip doğru tüp bebek merkezine gidicemAmin ya insallah sizde güncel durum nedir, Allah sonumuzu hayır etsin insallah fazla heyecan yerini sonra umutsuzluga bıkkınlıga bırakıyor o his geri gelmez gibi geliyor ama sonrasında bebisin insallah sürpriz yaparsa yeniden o heyecanlar geri gelecek insallah
Benim güncel durumum 16 aydır kocaman kocaman negatifler. Eşimde bir sorun yok benim yumurtalık hacmim çok küçük. Klomene başladım çatlatma iğnesini yaptık doktorun dediği gibi 12 saat arayla değerlendirdik bekliyoruz. 15 ay boyunca yapmadigim şey kalmadı soğan kürleri incir kürleri eşime sürekli keçiboynuzu yedirip havuç suyu icirdim ovulasyon testleri yaptım olmadı. Doğal döllenmeyle hamile kalabileceğimi düşünmüyorum o yüzden bu ay klomenle olmazsa bir defa da aşılama deneyip doğru tüp bebek merkezine gidicem
Benim güncel durumum 16 aydır kocaman kocaman negatifler. Eşimde bir sorun yok benim yumurtalık hacmim çok küçük. Klomene başladım çatlatma iğnesini yaptık doktorun dediği gibi 12 saat arayla değerlendirdik bekliyoruz. 15 ay boyunca yapmadigim şey kalmadı soğan kürleri incir kürleri eşime sürekli keçiboynuzu yedirip havuç suyu icirdim ovulasyon testleri yaptım olmadı. Doğal döllenmeyle hamile kalabileceğimi düşünmüyorum o yüzden bu ay klomenle olmazsa bir defa da aşılama deneyip doğru tüp bebek merkezine gidicem
Inşallah ağustos hepimizin mutlu ayı olsun buralar bebekle dolsunGüzel haberler getirirsin umarım buralara tez zamanda
AminnnnInşallah ağustos hepimizin mutlu ayı olsun buralar bebekle dolsun
Canım çok heyecanlı gerçektenKızlar ya ben aşırı heyecanliyim... Bat a 7 gün kaldı. Erken gebelik testi yapsam mı ki? Kendimi garip hissediyorum. Hiç bir hamilelik belirtim yok. Sadece iştahım arttı ve tatlı isteğim bir de geceleri midem bulanıyor bu çok yemekten de olabiliryani kısaca hiç bir belirtim yok... Bu ay ilk denememiz. Eşimde arada heveslendiriyor hamilesin kesin filan diye ama ümidim hem yok hem de
hayirlisiyla olmasini çok istiyorum.. sizlerde durumlar nasıl?
Bende umudumu ağustosa bıraktım ama keşke batımı da bilsem pco sağolsun hiç bir varsayımda bulunamıyorum haziranın ilk haftası adet olmuştum sonrasında soğan kürü yaptım ve adet olmadım test sonuçları ise negatif çıkıyor bakalım hepimizin hakkında hayırlısı ve kolayı Rabbim aratmadan hepimize nasip etsin inşallahBat 14 Ağustos. Ben de artık umudunu Ağustosa bırakanlardayım
Yarın adetimin 3.günü. Hormonlarıma baktıracağım. 2 sene önce hiçbir problem yoktu hatta doktor çift yumurtluyorsun demişti. Adetlerim de düzenli ama olmadı işte. Belli ki bir şeyler değişmiş. 1 ay önce soğan kürü yaptım. Bu ay ovülasyon testi aldım yine nasip olmadı. Bu aya hormon testiyle başlayacağım. Testere dişli Aslan pençesini de aldım ama kararsızım içsem mi içmesem mi? Yarınki test korkutuyor beni. Bu ay yine baya travmatik oldu benim açımdan hamile kalmama durumu ağlıyorum sürekli gözlerim doluyor. Şu an bile. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin...Bende umudumu ağustosa bıraktım ama keşke batımı da bilsem pco sağolsun hiç bir varsayımda bulunamıyorum haziranın ilk haftası adet olmuştum sonrasında soğan kürü yaptım ve adet olmadım test sonuçları ise negatif çıkıyor bakalım hepimizin hakkında hayırlısı ve kolayı Rabbim aratmadan hepimize nasip etsin inşallah
Doktora görünüp sağlıklı olduğunu teyit etmen süper fikir. Hazır gitmişken içsem mi diye sorup teyit edebilirsin. Bu bitki ne işe yarıyormuş? Eğer hormon düzenleyiciyse ve hormonların düzgün çıkarsa benve hiç içme ve lütfen ağlama. Sende her şey yolunda çıkarsa eşin de kontrole gidebilir böylece ikinizin sağlığı teyit olunca daha az stresli olursun ❤Yarın adetimin 3.günü. Hormonlarıma baktıracağım. 2 sene önce hiçbir problem yoktu hatta doktor çift yumurtluyorsun demişti. Adetlerim de düzenli ama olmadı işte. Belli ki bir şeyler değişmiş. 1 ay önce soğan kürü yaptım. Bu ay ovülasyon testi aldım yine nasip olmadı. Bu aya hormon testiyle başlayacağım. Testere dişli Aslan pençesini de aldım ama kararsızım içsem mi içmesem mi? Yarınki test korkutuyor beni. Bu ay yine baya travmatik oldu benim açımdan hamile kalmama durumu ağlıyorum sürekli gözlerim doluyor. Şu an bile. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin...
Merhaba kizlar.
Bende dün adet oldum yarin 3. Gün tekrar doktora gitcem ve 2ci femara tedavisine basliyacam hayirlisiyla. Bat tarihimi catlama ignesine Göre hesaplayabilcem hayirlisi insallah
Insallah ❤❤❤İnşallah bu ay her şey yolunda gider ve tedavi sonuç verir
Bence en erken bata 2 gün kala yapmalısınkızlar biliyorum bu tarz sorular çok geliyor ama 9unda ovu pik oldu 10unda çatlama 24 ü de bat erken dönemde maalesef bir kaç kez test yaptım ve negatifi gördüm ama yarın yapayım mı acaba test alıcam ona göre öncekiler benim sabırsızlığımdandı, ama bu seferki düşünerek olsun istiyorum bir çok negatifi görünce. yarın 20 si 24 ü bat yani 4 gün mü kalıyor 3 gün mü demem lazım 24 ünü sayıyor muyum ? Ve bu sürede test sonucu alan oldu mu pozitif çıkanlar ovulasyon testi kullanan yada adet zamanına göre bu zamanlarda test yapılması ne derece doğru acaba
Bence en erken bata 2 gün kala yapmalısın
Çok azıcık kalmış zaten :)) şimdi yapsan ve negatif çıksa erken miydi diye düşünüp hem daha çok stres olup hem de tekrar edeceksin testi en iyisi bekle :)) Geçen ay 4 test yapmış biri olarak bunu söylemem de çok yerinde olduDayanabilirsem öyle yapayım inşallah