Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ekliyorum canım

Kızlar sabah işe gitmeden yaptım silinmeye başlamış aklamda iyice silinmiş ama bizim ilişki dün ve önceki günler olmuştu inşallah tutar

Eklentiler

• IMG_20200717_170309.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 60
İnsa

İnsallh canm ben ovu testi yapmiyrm ama duzenli iliski deniyrm bu ay bakalm nasil olacak kismet
Düzenli ilişki varsa tamam canım bzimde öyle hatta eşim söylendi sadece onun için mi olcak sanki yapmıyoz dye ama vardiyalı çalıştığı için ne olur ne olmaz diye aldım bakalım inşallah Rabbim her isteyene nasip eder tez vakitte

Amin insallh ben ilk cocukta ovu kullsndm ama yine duzrnli iliski oldu, ya tutmazsa diye benm esimde bu ne boyle ismarlama diyo ama yapcak bisey yok

Kızlar ya ben aşırı heyecanliyim... Bat a 7 gün kaldı. Erken gebelik testi yapsam mı ki? Kendimi garip hissediyorum. Hiç bir hamilelik belirtim yok. Sadece iştahım arttı ve tatlı isteğim bir de geceleri midem bulanıyor bu çok yemekten de olabilir yani kısaca hiç bir belirtim yok... Bu ay ilk denememiz. Eşimde arada heveslendiriyor hamilesin kesin filan diye ama ümidim hem yok hem de
hayirlisiyla olmasini çok istiyorum.. sizlerde durumlar nasıl?

Aynı durumdayız bu ay ilk denememiz benimde bata 5 gün var insan niyetine girince psikolojik olarak beklentiye girip heyecan yapiyor canımm Allah hayırlısını versin insallah aratmasın. Eğer negatif gorursen psikolojik olarak cok etkilenmeyeceksen yap gitsin test ben öyle yapıyorum ama testkolik bir insanın tavsiyesine ne kadar uyulur bilmem

Yaptın mı sen test?
Çarşamba gunu Bat a 4 gün kalıyor olacak. O zaman mi yapsam diyorum. Sabretsem mi de diyorum ay dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…