- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Yumurtlama dan sonra genelde 14 te falan olur ya genelde adet kanamasiSon adet tarihim 29 hazirandi normalde 1 hafta surer ama gecen ay 3 4 gun sürdü. Beklenen adet tarihimde 29 temmuzdu 16 sinda kanamam oldu, yumurtlamamin 20. Gunu yani
Geçmiş olsun diyeyim o zaman sanaAhh hiç öğrenme boşverucundan bile gecmemen çok iyi olmuş
ben yapiyorum esim kiziyo niye yapiyon die e akiyo napiyim cocugun olacagi yok bari carsaf değiştirip durmayimBakıyorum dökülmüş moralim bozuluyor en iyisi Bende öyle yapayım
Yaa cook güzel maşallah inşallah sağlıcakla kucağına alirsin değerlerin de kat kat artarDün vermiştim tatlım 27 çıktı.
Doktor bana amh artmaz arttiracak bi ilacta yok olsa herkes kullanir demisti, olani kaliteli hale getirsek dedigimde gülmüştüBeennhenüz hamile kalamadım tabi ama Kasım ayında amh 1.01 di mfk kullandığım ilk ay kan verdiğimde 1.16 çıktı
Aa demek herkeste ayni olmuyor ben gecikmesinden korkuyorum gebelik olmuyor bosuna umitleniyorum çünküBende öle bişe olmadı kuzum mfkyı en iyi ben bilirim mübarek 3. Ayım cnku mfkylabende tam tersi erken yumurtlama görmüştüm geçen ay o yüzden 3-4 gün erken gelmişti reglimde
Evet banada doktorum öyle dedi artmaz diye ama 0.4 le bile doğal hamile kalan var sizin kaçtı degerinizDoktor bana amh artmaz arttiracak bi ilacta yok olsa herkes kullanir demisti, olani kaliteli hale getirsek dedigimde gülmüştü
Amin canım benimYaa cook güzel maşallah inşallah sağlıcakla kucağına alirsin değerlerin de kat kat artar
İnşallah canim ama ben artik pek sanmıyorum olmuyor yaniAmin canım benimbir an önce size de nasip olur inşallah
1 agustos benide eklermisinizkızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
anne adayları bat sonuç @ad000 1 Ağustos @sultansultan90 1 Ağustos @Kimdemi38 2 Ağustos @miresl 2 Ağustos @Gulela gul 2 Ağustos @Eslem1234 @caca3344 3 Ağustos @iyilikperisi92 3 Ağustos Childdevelopment 3 Ağustos @mucizeyimben 5 Ağustos @handan021 5 agustos @santrifuj 6 Ağustos beautifulwoman 6 Ağustos @Sevm57 7 Ağustos Rosegold0 9 Ağustos @sinemmlendi 11 Ağustos @gulayseT 12 Ağustos @beyhudertler 13 Ağustos @izmir351925 13 Ağustos @Beybiumutlari 13 Ağustos @Minicikfzt 14 Ağustos @cerenay000 14 Ağustos @ZorluBekleyis 15 Ağustos turuncu agac 16 Ağustos @thebluewine 16 Ağustos @Runam 17 Ağustos @CloudCloud 17 Ağustos B BirMucizeOlsunb 18 Ağustos @tubacikom 19 Ağustos @Mira35i 19 Ağustos @pozitifbiri
Sessiz sessiz bekliyoruz bakalimBuralara yazmak da nasip olur inşallah kızlar
Aynen temmuzdan ağustosa geçtik bile bizSessiz sessiz bekliyoruz bakalim
Haklısın ya gerçekten artık oluruna bırakıyorumCanım tam catlama günü yapsan da nasipte yoksa olmuyor ben aylarca kullandim ovülasyon testini düzenli iliski varda gerek yok. Yumurtlama masajini denedim çok kasık ağrısı yapti. Soğan kürü de göğüste akinti(prolaktinimi yükseltti) adetimi 5 gün geciktirdi gebeyim sandim ama adet oldum sonra bence problemun yoksa hic.kurlere bulasma
Yaaa öyle düşünmek yok işte, en iyi örneği benim. Ben de imkansız diye bakanlardanım. Doktorlar da ilaçsız yumurtan gelişmiyor, doğal yolla pek mümkün değil diyordu. Doğru zaman olgusuna o kadar inanıyorum ki.. çünkü stresten uzak kaldığım, hayatımdan buna sebep olan faktörleri çıkardığımız ay oldu bu sürpriz. Olacak tatlım, olmaması için bi sebep yok iyi düşün iyi olsunİnşallah canim ama ben artik pek sanmıyorum olmuyor yani
Hic sormaAynen temmuzdan ağustosa geçtik bile biz
Evet sebep yok aslinda kendime sebep çıkarıyoruz burdan görüyorum insanlar ilac kullaniyor tedavi vs oluyor biliyorm problem yok ama diyorum acaba bende de mi bu var bu varYaaa öyle düşünmek yok işte, en iyi örneği benim. Ben de imkansız diye bakanlardanım. Doktorlar da ilaçsız yumurtan gelişmiyor, doğal yolla pek mümkün değil diyordu. Doğru zaman olgusuna o kadar inanıyorum ki.. çünkü stresten uzak kaldığım, hayatımdan buna sebep olan faktörleri çıkardığımız ay oldu bu sürpriz. Olacak tatlım, olmaması için bi sebep yok iyi düşün iyi olsun
Saçmalamaaaa senin minnoş sadece biraz nazlanıyor o kadarEvet sebep yok aslinda kendime sebep çıkarıyoruz burdan görüyorum insanlar ilac kullaniyor tedavi vs oluyor biliyorm problem yok ama diyorum acaba bende de mi bu var bu var
gecen ay amh 1,42 ydi simdi düşmüş simdi 1,13Evet banada doktorum öyle dedi artmaz diye ama 0.4 le bile doğal hamile kalan var sizin kaçtı degeriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?